Pristupačnost

Tehnologija koja ti daje snagu

Vidi se plava linija koja povezuje animaciju četiri različite osobe uključujući osobu sa lupom, osobu koja nosi slušalice i osobu sa mobilnim telefonom čiji ekran dodiruje. Vidi se plava linija koja povezuje animaciju četiri različite osobe uključujući osobu sa lupom, osobu koja nosi slušalice i osobu sa mobilnim telefonom čiji ekran dodiruje.

Inkluzivna tehnologija
koja ti pomaže u ostvarivanju ciljeva

Vid

Saznaj više o pomoćnim funkcijama za vidljivost kao što su TalkBack, veličina i stil fonta, prilagođavanje boja i uvećanja.

Sluh

Istraži naše pomoćne slušne funkcije kao što su „Transkripcija uživo“, „zvučna obaveštenja“ i „balans levog i desnog zvučnog kanala“.

Pokretljivost

Istraži naše pomoćne funkcije za pokretljivost kao što su univerzalni prekidač i podešavanja za dodir.

Spoznaja

Istraži naše pomoćne kognitivne funkcije poput upravljanja postavkama za interakciju i pamćenje često korišćenog kursa/režima.

Informacije za tren oka

Predstavljamo naše ključne funkcije pristupačnosti

Mobilni telefon/tablet

TalkBack

Pruža govorne povratne informacije koje pomažu u razumevanju sadržaja na ekranu.
TV

Glasovni vodič

Za gluve osobe, glasovni vodič na Smart TV-u čita naglas stavke prikazane na ekranu.
Kuhinjski/kućni aparati

TalkBack funkcija aplikacije SmartThings za kućne aparate i usluge

Pomoću TalkBack funkcije, čije pouzdano funkcionisanje su proverile i potvrdile slepe osobe, možeš da koristiš kućne aparate i usluge povezane sa SmartThings aplikacijom.

Veb-sajt na kojem su svi dobrodošli

Trudimo se da samsung veb servisi budu dostupni svim korisnicima

Korisnička podrška za pristupačnost

Tu smo da pomognemo i poboljšamo vaše iskustvo u pogledu pristupačnosti naših proizvoda

Saveti vezani za podešavanje funkcija pristupačnosti

 1. Mobilni telefon/Tablet

  Prečice za pristupačnost - Prečica za pristupačnost omogućava ti brži i lakši pristup funkcijama pristupačnosti. (Koristi dugme „Pristupačnost“, brzo pritisni bočni taster i dugme za podešavanje jačine zvuka, zatim pritisni i drži dugme za podešavanje jačine zvuka)

  Poništi podešavanja za Pristupačnost - Ponovo postavi podešavanja pristupačnosti na podrazumevane vrednosti, odvojeno od ostalih podešavanja.

  Preporučujemo za tebe - Možeš da proveriš koje funkcije pristupačnosti trenutno koristiš i preporučene funkcije za tebe.

   

 2. Sat

  Prečice za pristupačnost - Dodirni triput sa dva prsta bilo koji ekran da bi aktivirao izabranu funkciju pristupačnosti.

   

 3. TV

  Prilagodi funkcije pristupačnosti na TV-u pomoću jednostavnog menija na ekranu koji se aktivira jednim dodirom. Većinu funkcija pristupačnosti na TV-u možeš da aktiviraš pomoću prečice za Pristupačnost. Kada je aktiviraš, automatski pokreni „Glasovni vodič“ i „Vodič za znakovni jezik“. Da prikažeš prečicu za Pristupačnost, pritisni i drži dugme za jačinu zvuka. Druga opcija je da pritisneš i držiš dugme za isključivanje zvuka ili pritisneš dugme za titl.