/* Product Card List Area */

Price without VAT:

Price with discount:

Price before:

Price without VAT:

Price with discount:

Price before:

Price without VAT:

Price with discount:

Price before:

Neuporediva vrsta proizvoda

Prikazana su četiri Galaxy A53 5G uređaja, pri čemu su tri prikazana otpozadi kako bi se istakle boje Zadivljujuća crna, Zadivljujuća plava i Zadivljujuća breskva. Četvrti Galaxy A53 5G je jedini prikazan sa prednje strane i prikazuje živopisnu sliku muškarca oko koga je reč „Awesome” napisana belim slovima. Prikazana su četiri Galaxy A53 5G uređaja, pri čemu su tri prikazana otpozadi kako bi se istakle boje Zadivljujuća crna, Zadivljujuća plava i Zadivljujuća breskva. Četvrti Galaxy A53 5G je jedini prikazan sa prednje strane i prikazuje živopisnu sliku muškarca oko koga je reč „Awesome” napisana belim slovima.

Pronađi svoj Galaxy A

* Simulirana slika za potrebe ilustrovanja. 

** Dostupnost boja i modela zavisi od zemlje ili provajdera.

*** Galaxy A53 5G je klase IP67. Prema ispitnim uslovima za potapanje do 30 minuta u slatku vodu dubine do 1 metar. Bezbedna je samo voda pod niskim pritiskom.

*Simulirana slika. Raspoloživost boja može varirati u zavisnosti od države i pružaoca usluge. Galaxy A52 ima IP67 stepen zaštite. Na osnovu uslova testiranja koji uključuju uranjanje u slatku vodu do dubine od 1 m tokom perioda od 30 minuta. Ne savetuje se korišćenje na plaži, bazenu ili kvašenje sapunicom. U slučaju da se telefon nakvasi tečnostima koje sadrže šećer, potrebno je uređaj isprati u čistoj, netekućoj vodi i istovremeno pritiskati tastere. Bezbedan je samo pod malim pritiskom vode. Veliki pritisak vode, kakav je pod slavinom ili tušem, može oštetiti uređaj.

*Simulirana slika. Raspoloživost boja može varirati u zavisnosti od države i pružaoca usluge. Galaxy A72 ima IP67 stepen zaštite. Na osnovu uslova testiranja koji uključuju uranjanje u slatku vodu do dubine od 1 m tokom perioda od 30 minuta. Ne savetuje se korišćenje na plaži, bazenu ili kvašenje sapunicom. U slučaju da se telefon nakvasi tečnostima koje sadrže šećer, potrebno je uređaj isprati u čistoj, netekućoj vodi i istovremeno pritiskati tastere. Bezbedan je samo pod malim pritiskom vode. Veliki pritisak vode, kakav je pod slavinom ili tušem, može oštetiti uređaj.

*Pretraživanje uređaja Galaxy A: OIS je skraćenica za Optical Image Stabilization. Dvodnevna baterija: procenjeno u odnosu na profil korišćenja prosečnog/tipičnog korisnika. Nezavisno procenjeno od strane kompanije Strategy Analytics u UK na probnim verzijama SM-A536, SM-A336, SM-A736, SM-A135 i SM-A235. Više se informišite na stranici sa detaljima o svakom proizvodu na samsung.com. Kapacitet RAM-a i interne memorije zavisi od zemlje. Stvarna dostupnost unutrašnje memorije zavisi od unapred instaliranog softvera. MicroSD kartica se prodaje posebno. Odabrani Galaxy A uređaji su klase IP67. Prema ispitnim uslovima za potapanje do 30 minuta u slatku vodu dubine do jednog metra. Bezbedna je samo voda pod niskim pritiskom. Brzina osvežavanja zavisi od aplikacije. Određene aplikacije ili interfejsi igrica podržavaju brzinu manju od 120 Hz iz različitih razloga, poput kompatibilnosti.

*Karakteristike, specifikacije i vizuelni prikazi proizvoda su podložni promenama.

*Vreme trajanja baterije je na osnovu kompanijskih laboratorijskih merenja i može varirati u zavisnosti od podešavanja uređanja, načina korišćenja i uslova u kojima uređaj funkcioniše.