Identitet brenda

Identitet brenda

Priča o
Samsung brendu

Priča o Samsung brendu

U predvorju Kampusa za istraživanje i razvoj kompanije Samsung u Seulu vide se polica za knjige, stepenice i umetnička dela koja vise sa plafona. U predvorju Kampusa za istraživanje i razvoj kompanije Samsung u Seulu vide se polica za knjige, stepenice i umetnička dela koja vise sa plafona.

Ko smo i šta nas pokreće

Priča o brendu

Ko smo

Muškarac i žena gledaju u ekrane koji prikazuju svetla koja se brzo kreću Muškarac i žena gledaju u ekrane koji prikazuju svetla koja se brzo kreću

Nasleđe

Gde je sve počelo

U crno-belom ormanu nalaze se stari proizvodi kompanije Samsung, kao što su monitor, mobilni telefon, televizor, radio, pisaća mašina i dva frižidera. U crno-belom ormanu nalaze se stari proizvodi kompanije Samsung, kao što su monitor, mobilni telefon, televizor, radio, pisaća mašina i dva frižidera.

Pogledaj kako izražavamo svoj jedinstveni duh nepokolebljivog pionira

Logotip

Kako sebe definišemo

Trodimenzionalni natpis „Samsung” ispred centralne kapije Digitalnog kampusa u Suvonu. Trodimenzionalni natpis „Samsung” ispred centralne kapije Digitalnog kampusa u Suvonu.

Boja i tipografija

Kako se izražavamo

Na levoj strani slike su vertikalne pruge u Samsung Blue, crnoj, beloj i ilustrativnim bojama koje predstavljaju kompaniju Samsung. Pored tih pruga u boji nalazi se crni kvadrat u koji je upisano „AaBbCc”. Na levoj strani slike su vertikalne pruge u Samsung Blue, crnoj, beloj i ilustrativnim bojama koje predstavljaju kompaniju Samsung. Pored tih pruga u boji nalazi se crni kvadrat u koji je upisano „AaBbCc”.

Zvuk

Gde god nas sretnete

Neonski obojeni kvadratni profili naslagani u 6 stubova. Neonski obojeni kvadratni profili naslagani u 6 stubova.