Nagrađeni Galaxy modeli

Nagrađeni Galaxy modeli

Nagrade za inovacije CES® 2021

Kultne slušalice Galaxy Buds+ BTS Edition dobile su nagradu za najbolju inovaciju, a Galaxy Buds Live pohvalnicu.

*Nagrade za inovacije na manifestaciji CES® dodeljuju se proizvodima na osnovu materijala koje prilože dobitnici. CTA ne proverava tačnost prijavljenih podataka niti testira proizvode.

Galaxy Buds Live mističnocrne boje, prikazane u kutiji za punjenje; Galaxy Buds Pro BTS Edition u ljubičastoj boji, prikazane sa bubicama van zatvorene kutije za punjenje. Logotip Dobitnik pohvalnice na manifestaciji CES 2021 za najbolje inovacije. Logotip Nagrada za najbolju inovaciju na manifestaciji CES 2021 za najbolje inovacije. Galaxy Buds Live mističnocrne boje, prikazane u kutiji za punjenje; Galaxy Buds Pro BTS Edition u ljubičastoj boji, prikazane sa bubicama van zatvorene kutije za punjenje. Logotip Dobitnik pohvalnice na manifestaciji CES 2021 za najbolje inovacije. Logotip Nagrada za najbolju inovaciju na manifestaciji CES 2021 za najbolje inovacije.

Galaxy Buds Pro

Ovo su prave bežične slušalice koje sadrže tehnologiju profesionalnog nivoa i sistem pametnog aktivnog poništavanja buke (ANC). Galaxy Buds Pro je jedinstven proizvod koji omogućava lako prebacivanje između režima aktivnog poništavanja buke i režima slobodnog prilagođavanja nivoa ambijentalnog zvuka. Ovo je tvoj svet – a uz Galaxy Buds Pro čućeš njegove najlepše zvukove.

Bubice Galaxy Buds Pro ljubičaste boje, prikazane spolja. Bubice Galaxy Buds Pro ljubičaste boje, prikazane spolja.

Galaxy Buds Live

Zvuk stvoren za tvoje uši

Bubice za uši napravljene za svaku situaciju. Prepoznatljiv kultni oblik i ergonomski dizajn koji propušta ambijentalni zvuk i zvučnik napravljen tako da pruži još bolje iskustvo. Ovo je zvuk stvoren za tvoje uši.

Muškarac nosi Galaxy Buds Live mističnobronzane boje. Muškarac nosi Galaxy Buds Live mističnobronzane boje.

*Slika bubica Galaxy Buds Pro simulirana za potrebe ilustrovanja.