U trendu

Istraži Samsung Galaxy Buds serije

Galaxy Buds2 Pro

Tri para Galaxy Buds2 bubica poređana su jedan ispred drugog. Prve su Galaxy Buds2 Pro bubice Purpurne boje Bora koje lebde iznad zatvorene futrole. U sredini se nalazi zatvorena futrola Bele boje iza koje sledi zatvorena Grafitna futrola Galaxy Buds2 Pro bubica. Tri para Galaxy Buds2 bubica poređana su jedan ispred drugog. Prve su Galaxy Buds2 Pro bubice Purpurne boje Bora koje lebde iznad zatvorene futrole. U sredini se nalazi zatvorena futrola Bele boje iza koje sledi zatvorena Grafitna futrola Galaxy Buds2 Pro bubica.
Snimak profila žene koja se izležava na suncu pored jezera i sluša muziku sa svojim Galaxy Buds2 Pro slušalicama. Snimak profila žene koja se izležava na suncu pored jezera i sluša muziku sa svojim Galaxy Buds2 Pro slušalicama.

24-bitni Hi-Fi zvuk visokog kvaliteta

Jasan izbor za kvalitetan zvuk

ANC

Stavlja tvoju omiljenu muziku u prvi plan

Okružujući zvuk

Zvuči kao da si u centru događaja i na licu mesta

Galaxy Buds2

Kutije za slušalice Galaxy Buds2 stoje jedna do druge. Nekoliko ih je otvoreno i svaka prikazuje drugačiju boju unutra, od maslinastozelene, boje lavande i bele do grafitne. Kutije za slušalice Galaxy Buds2 stoje jedna do druge. Nekoliko ih je otvoreno i svaka prikazuje drugačiju boju unutra, od maslinastozelene, boje lavande i bele do grafitne.
Mladić sa kovrdžavom crnom kosom i smeškom sa belim bubicama Galaxy Buds2 u ušima. Mladić sa kovrdžavom crnom kosom i smeškom sa belim bubicama Galaxy Buds2 u ušima.

Dobro izbalansiran zvuk

Tvoj svet na način na koji je namenjen da se čuje

ANC

Izaberi zvuk koji želite da čujete

Male težine

Najlakše slušalice ikada napravljene

Galaxy Buds FE

Dve slušalice Galaxy Buds FE lebde iznad njihove blago otvorene kutije za punjenje. Dve slušalice Galaxy Buds FE lebde iznad njihove blago otvorene kutije za punjenje.
Žena nosi Galaxy Buds FE u desnom uhu. Žena nosi Galaxy Buds FE u desnom uhu.

Ergonomska udobnost

Par udobnosti za tebe

Snažan ANC

Isključi svet uz snažan ANC

Obogaćeni zvuk basa

Bogat zvuk dubokog basa

Galaxy Buds Live

Dve Mističnobronzane bubice Galaxy Buds Live, prikazane sa zadnje strane, postavljene su jedna pored druge. Dve Mističnobronzane bubice Galaxy Buds Live, prikazane sa zadnje strane, postavljene su jedna pored druge.
Snimak profila čoveka koji se izležava na suncu na terasi i sluša muziku uz svoje Galaxy Buds Live slušalice. Snimak profila čoveka koji se izležava na suncu na terasi i sluša muziku uz svoje Galaxy Buds Live slušalice.

Kultni dizajn

Najnoviji oblik zaista bežičnih slušalica

Tri boje

Podignite svoj stil sjajnim završnim obradama

ANC

Sadržaj koji ćeš čuti zavisi od tebe

Uporedi modele

Model

* Dostupnost modela i boja zavisi od zemlje ili provajdera.