Samsung Health


Osećajte se dobro uz Samsung Health

Žena koja vježba jogu, s psom u istom položaju pored nje. S desne strane podaci o njezinom vremenu vježbanja i ciljni moment do danas prikazani su u aplikaciji Samsung Health .

Trkačke cipele ženskog trkača.
Galaxy Watch prikazuje asimetričnost njenih stopala. Grafički ekran prikazuje naprednu metriku trčanja zajedno sa asimetrijom stopala i trajanjem dodira stopala sa podlogom.

Bez obzira da li trčiš*, voziš bicikl ili plivaš, Samsung Health ti pomaže da uvek budeš u vrhunskoj kondiciji.
Sada možeš besprekorno da povežeš svoj Galaxy Watch sa opremom Life Fitness, Technogym i Corehealth i pratiš vežbe koje radiš**.

* Napredna metrika trčanja dostupna je samo na modelu Galaxy Watch3.
** Kompatibilnost zavisi od gimnastičke opreme/modela i modela sata Galaxy Watch.

Raznovrsna hrana na restoranskom stolu.
Na grafičkom ekranu se vidi funkcija Samsung Health Wellness koja prikazuje nedeljni unos kalorija, unos kalorija „danas” i broj kalorija i sadržaj svakog obroka.

Stvori zdrave navike u ishrani uz svakodnevno beleženje jela i užina u aplikaciji Samsung Health. Proveri da li unosiš optimalnu mešavinu svih neophodnih hranljivih materija, na osnovu dnevnog unosa vitamina i hranljivih materija i napravi plan uravnotežene ishrane.

Žena u trenerci, provjerava svoj pametni telefon dok vježba na otvorenom.
Galaxy Watch prikazuje nivo kiseonika u krvi od 98%. Grafički ekran prikazuje isti nivo kiseonika u krvi, koji je u opsegu normalnih vrednosti za većinu populacije.

Budi uvek u najboljoj kondiciji uz aplikaciju Samsung Health. Postavi ciljeve i svakodnevno prati svoj napredak u pogledu fizičkih aktivnosti, intenziteta vežbi, kvaliteta sna, pulsa, stresa i nivoa kiseonika u krvi*.

*Dostupnost funkcija kao što su Stres i Nivo kiseonika u krvi zavisi od zemlje i uređaja.
Namenjeno je isključivo u svrhu kondicije i opšteg zdravlja. Ovaj uređaj i sa njim povezan softver nisu namenjeni za dijagnostiku bolesti i drugih stanja, niti za lečenje, ublažavanje simptoma ili sprečavanje bolesti.

Žena udobno se odmara na kauču.
Zaslon GUI koji prikazuje obavijest o Samsung Health Mindfulness funkciji.

Opustite telo, um i dušu. Otkrijte moćne alatke za meditaciju u okviru stavke Usredsređenost koje će vam pomoći da ublažite stres tokom dana. Privedite dan kraju u tišini i razmišljanju i opustite se uz umirujuću muziku i sadržaj priča koji će vam pomoći da se uspavate.

* Neki sadržaji se možda moraju dodatno platiti.
* Potrebno je da se prijavite na Samsung nalog, Calm nalog.
* Neophodan je Android OS 6.0 ili noviji.
* Sadržaj je dostupan na engleskom, nemačkom, španskom, francuskom, portugalskom i korejskom jeziku.

Vežbanje kod kuće pomoću svakodnevnih predmeta

Ovo je prvi korak ka boljem snu


Svakom prija dobar san. Iskoristi svoj Galaxy Watch da pratiš šablone spavanja na osnovu različitih faza sna. Saznaj dragocene podatke i svoju ocenu sna* i optimizuj raspored spavanja tako da se svaki dan probudiš odmoran.

Žena sedi na krevetu okrenuta ka prozoru i isteže ruke iznad glave. U prvom planu Galaxy Watch prikazuje koliko je spavala i ocenu sna. Grafički ekran prikazuje ukupno vreme spavanja zajedno sa detaljnijom analizom po satima.

* Ocena sna dostupna je samo kod modela Galaxy Watch3.

Budite bolji zajedno


Motivacija je presudna za fitnes. Izazovite prijatelje i porodicu da postanu zdraviji na zabavniji i interaktivan način uz Samsung Health Together. To će svima doneti boljitak.

Podrška koju želite


Zdravlje žena pruža korisnu podršku za praćenje menstrualnog ciklusa, upravljanje povezanim simptomima i personalizovane uvide i sadržaj preko vašeg partnera, Glow. Galaxy i druga oprema su sada spremni da na svakom koraku podrže žene koje volimo.

GUI ekran pametnog telefona i Galaxy Watch prikazuju podatke o praćenju ženskog menstrualnog ciklusa u Samsung Health aplikaciji.

Partnerske aplikacije i pribor


Pored svih alatki koje su vam potrebne za nadzor zdravog načina života, postoje brojne aplikacije treće strane koje pružaju dodatne resurse, uključujući sisteme za praćenje dijeta i vodiče za fitnes.

Snimak ekrana ikona za aplikacije trećih proizvođača kompatibilne sa Samsung Health aplikacijom ( My Fitness Pal, Workout Trainer, Technogym, Lifesum ).
Druge aplikacije sa aplikacijom Samsung Health

Pronađite potrebnu pomoć preko brojnih aplikacija treće strane koje mogu da vam pruže uputstva i svakodnevni nadzor za zdraviji stil života. Dostupno za preuzimanje u prodavnici aplikacija.

Korisnik Galaxyja koji stoji na skali koja je povezana s Samsung Health aplikacijom na Galaxy uređaju, a koja prikazuje težinu korisnika.
Drugi uređaji sa aplikacijom Samsung Health

Vodite računa o svom zdravlju bez ometanja tako što ćete sinhronizovati uređaje pomoću važnih alatki, kao što su aparati za praćenje nivoa šećera u krvi ili vage i budite spremni za sve svakodnevne aktivnosti.

Bezbednost podataka uz Samsung Knox


Podaci o vašem zdravlju se bezbedno čuvaju uz Samsung Knox.

Osigurao Knox

* Sve usluge, funkcije, funkcionalnosti, sadržaj, korisnički interfejsi i pogodnosti koje su opisane ovde mogu da se promene bez obaveštenja, a njihova dostupnost može da varira u zavisnosti od zemlje/regiona, modela uređaja i verzije OS. Plaćene usluge su dostupne nakon kupovine.
* Slike uređaja i ekrana su simulirane u svrhe ilustracije.