Samsung health


Zdrav život, na tvoj način

* Slike uređaja i ekrana su simulirane za potrebe ilustrovanja. Korisničko iskustvo/korisnički interfejs zavise od verzije softvera, modela, regiona i drugih faktora.

Dobar san zahteva dobre navike vezane za spavanje

Ukupan kvalitet sna je podjednako važan kao i dužina spavanja. Prati svoj san tokom cele noći i stekni dragoceni uvid u to kako zapravo spavaš.
Samsung Health pruža dnevne ciljeve i programe obuke koji će ti pomoći da stekneš zdrave navike spavanja.

 • * Namenjeno je isključivo u svrhu opšteg zdravlja. Obezbeđuje smernice za spavanje isključivo za lične potrebe. Nije namenjeno za otkrivanje, dijagnostiku ili lečenje bilo kog zdravstvenog stanja ili poremećaja sna. Za savet se obrati zdravstvenom radniku.
 • * Dostupno na satovima Galaxy Watch4 serije i novijim.
 • * Slike uređaja i ekrana su simulirane za potrebe ilustrovanja. Korisničko iskustvo/korisnički interfejs zavise od verzije softvera, modela, regiona i drugih faktora.
 • * Za snimanje hrkanja treba da nosiš sat na ruci dok spavaš, a telefon postavi blizu glave na stabilnu površinu, npr. noćni stočić, tako da donji kraj telefona bude okrenut ka tebi.

Efikasno ostvari fitnes cilj uz opciju Telesna konstitucija

Postavi odgovarajuće ciljeve na osnovu merenja funkcijom praćenja telesne konstitucije. Takođe možeš dobiti savete koji će ti pomoći da ostvariš svoje ciljeve.

 • * Namenjeno je isključivo u svrhu opšteg zdravlja i kondicije. Nije namenjeno za otkrivanje, dijagnostiku ili lečenje bilo kog zdravstvenog stanja ili bolesti. Merenja služe samo za tvoju ličnu orijentaciju. Za savet se obrati zdravstvenom radniku.
 • * Dostupno na satovima Galaxy Watch4 serije i novijim.

Odredi sopstvenu putanju i ​​uživaj u vežbanju

Uvezi (u GPX formatu*) svoju predodređenu putanju kojom ćeš se kretati u svoj Galaxy Watch sat.
* GPX (GPS format za razmenu): Datoteka koja sadrži podatke o lokaciji i opciono nadmorsku visinu, vreme i ostale informacije.

 • * Dostupno kada se datoteka za putanju u GPX formatu uveze u režim Šetanje, Trčanje, Biciklizam i Pešačenje, a putanja se postavi kao ciljna u okviru Samsung Health postavki.
 • * Dostupno samo na Galaxy Watch5 Pro.

Unapredi svoj život

Postigni svoje ciljeve zajedno sa prijateljima i porodicom


Postigni svoje ciljeve kondicije na zabavan i interaktivan način uz Samsung Health. Podesi prijateljsko takmičenje sa prijateljima i članovima porodice da bi svako od njih vodio računa i išao ka ispunjenju sopstvenih ciljeva.

Uči od profesionalaca


Dosadile su ti jedne iste vežbe? Samsung Health je pripremio video-snimke stručnih trenera koji će te naučiti novim programima vežbi u koje spadaju vežbe istezanja, gubitak težine, vežbe izdržljivosti i dr. To je baš ono što ti treba da ponovo stekneš kondiciju. Povratne informacije dobijaš u stvarnom vremenu od svog sata dok vežbaš. Sada na ekranu možeš da pratiš svoj puls i potrošnju kalorija.

* Zahteva nošenje sata Galaxy Watch dok radiš program vežbi uz Samsung Health

Privedimo dan kraju u tišini i razmišljanju


Opusti svoje telo, um i dušu. Otkrij moćne alate za meditaciju koji će ti pomoći da se oslobodiš stresa tokom celog dana. Završi dan u tišini svojih misli i odmori um uz umirujuću muziku i sadržaje sa pričama koji će ti pomoći da zaspiš*.

* Neki sadržaji mogu biti naplaćeni, a neophodna je i prijava na Calm nalog.

Podrška koju želiš


Praćenje ciklusa koje pokreće Natural Cicles° pomaže ti da razumeš jedinstvene aspekte upravljanja simptomima u vezi sa zdravstvenim stanjem, istovremeno pružajući personalizovane uvide i obrazovni sadržaj. Galaxy telefon i Galaxy Watch su sada spremni da podrže voljene žene na njihovom svakom koraku.

Ono što jedeš te definiše


Izgradi zdrave navike u ishrani beleženjem svakodnevnih obroka i užina uz Samsung Health. Otkrij svoje navike u ishrani na osnovu svog dnevnog unosa vitamina i hranljivih materija i preduzmi korake ka uravnoteženijoj ishrani.

Dobro se kombinuje sa

Uživaj u pametnijem životu uz Galaxy koji će te u korak pratiti.

Galaxy
Z Fold5

Galaxy
Watch6

Galaxy
Buds2 Pro

Kako se koristi

Pronađi jednostavne načine da koristiš Samsung Health

Bezbednost podataka sa Samsung Knox-om

Podaci o tvom zdravlju se bezbedno čuvaju uz Samsung Knox.

Nabavi aplikaciju

Preuzmite aplikaciju Samsung Health odmah

 

Galaxy S23 Ultra

Pogled spreda i otpozadi na mobilni telefon Galaxy S23 Ultra. Pogled spreda i otpozadi na mobilni telefon Galaxy S23 Ultra.
 

Aplikacije i usluge

Galaxy mobilni telefon prikazuje ikone raznih aplikacija i usluga. Sa obe strane telefona, vide se osobe koje koriste Galaxy uređaje u pozama koje asociraju na Galaxy aplikacije i usluge. Galaxy mobilni telefon prikazuje ikone raznih aplikacija i usluga. Sa obe strane telefona, vide se osobe koje koriste Galaxy uređaje u pozama koje asociraju na Galaxy aplikacije i usluge.

 • Sve ovde opisane usluge, karakteristike, funkcije, sadržaj, korisnički interfejs i pogodnosti mogu se promeniti bez prethodnog obaveštenja, a njihova dostupnost može se razlikovati u zavisnosti od zemlje/regiona, modela uređaja i verzije operativnog sistema.
  Plaćene usluge su dostupne nakon kupovine.
 • Slike uređaja i ekrana su simulirane za potrebe ilustrovanja.