Bespoke Jet™ - Izuzetno efikasno i praktično čišćenje

Uživaj u lakoći pražnjenja posude i punjenja baterije. U Clean Station™ „sve u jednom” posuda za prašinu se sama prazni zahvaljujući „Air Pulse” tehnologiji koja stvara pulsacije u vazduhu i istresa prašinu, dok se baterija za to vreme puni. A uz to zadržava 99,999% sitne prašine⁸, dok antibakterijska kesa za prašinu sprečava rast bakterija za 99,9%.⁹

Samsung Jet™ – snažno čišćenje uz manje truda

Uz superlagan i supersnažan bežični Samsung Jet™ štapni usisivač čišćenje kuće nikad nije bilo lakše, uz usisnu snagu od 200 W⁴ i veliki kapacitet baterije zbog koga i do sat vremena⁵ ne moraš da prekidaš čišćenje da bi se dopunila.
Da ne pominjemo višeslojni filtracioni sistem koji zadržava 99,999%¹ najsitnije prašine²  i smanjuje količinu alergena⁶, kao i
specijalne četke, dizajnirane za uklanjanje minijaturnih čestica.

Usisna moć za
dubinsko čišćenje

Pokupi sve, od prosutih žitarica do upornih životinjskih dlaka, i to dok trepneš, uz usisnu snagu od 200 W⁴.

Zadržava 99,999%¹ najsitnije prašine² i smanjuje količinu alergena⁶

Višeslojni filtracioni sistem, osim podova
održava i vazduh u kući
jednako čistim.

Izuzetna moć sakupljanja dlaka kućnih ljubimaca

Razne četke Samsung Jet usisivača
sakupljaju najsitnije čestice i vrlo su efikasne za dlake kućnih ljubimaca.

Lako i higijensko pražnjenje posude

Isprazni sakupljenu prašinu lako i ne brini da će nešto od nje da ti pobegne.

Samsung Jet Bot™ – inteligentno AI čišćenje

Počisti kuću, a da ne pomeriš ni mali prst, uz Samsung Jet Bot™ robotski usisivač.
Zahvaljujući 3D senzorima i veštačkoj inteligenciji za prepoznavanje predmeta, Jet Bot™ se kreće bez sudaranja sa preprekama i lomljivim predmetima i pronalazi najoptimalnije puteve kretanja, dok LiDAR prati njegov rad i ništa ne ostaje neočišćeno.
Ovaj robot se čak i prazni sam.

Pametno čišćenje kroz
AI prepoznavanje predmeta

Koristeći veštačku inteligenciju, 3D senzor i LiDAR tehnologiju, Jet Bot™ usisivač će bez sudaranja sa predmetima očistiti svaki milimetar.

Trajno čišćenje jednakom usisnom snagom

Uživaj u usisnoj moći koja traje i nakon mnogo čišćenja, zahvaljujući Jet ciklonskoj tehnologiji i savremenom digitalno kontrolisanom inverterskom motoru.

Samoprazneći
robotski usisivač

Jet Bot™ se, koristeći Air Pulse tehnologiju, automatski vraća do Clean Station™ stanice
i odlaže sakupljenu prašinu.

Jet Bot kao čuvar kuće

Proveri šta se dešava kod kuće i kontroliši svoje ljubimce pomoću Jet Live aplikacije.

Uporedi usisivače

Poređenje prema specifikacijama, karakteristikama i recenzijama

Model
 • ¹ Interno ispitivanje laboratorije SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH na osnovu klauzule 5.11 standarda IEC 62885-2 u Max režimu. Rezultati se mogu razlikovati u zavisnosti od načina upotrebe.
 • ² Odnosi se na čestice veličine između 0,5 i 4,2 µm.
 • ³ Emisija fine prašine ispitivana je tokom pražnjenja posude. Zasnovano na koncentraciji PM10 čestica (µg/m3), maksimalni nivo u poređenju sa usisivačem Samsung VC7000. Zasnovano na UL ispitivanjima. Rezultati se mogu razlikovati u zavisnosti od individualnog načina upotrebe.
 • ⁴ Ispitivanje usisavanja na osnovu klauzule 5.8, IEC62885-2 standarda, na ulazu alata koji nije dodatak, u Max režimu. Zasnovano na ispitivanjima SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH. Maksimalna usisna snaga se može razlikovati u zavisnosti od modela.
 • ⁵ Navedeno vreme rada odnosi se na minimalni nivo snage uz priključen nemotorizovani alat. Maksimalno vreme trajanja usisavanja se može razlikovati u zavisnosti od modela.
 • ⁶ Potvrđeno pečatom „Allergy UK Seal of Approval” koji je izdala Britanska fondacija za alergije (BAF).
 • ⁷ Primeri: klima-uređaj (stojeći tip), frižider, TV, mašina za pranje/sušenje veša, prečišćivač vazduha, parni orman, kauč, krevet, polica za knjige, sto, Bespoke (frižider, mašina za posuđe), izmet, električni kabl, peškir/čarapa, šolja, čaša, flaša, činija, vaza. Na prepoznavanje predmeta može uticati oblik predmeta ili uslovi okruženja.
 • ⁸ Ispitivanje laboratorije SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH zasnovano na standardu IEC 62885-2, klauzula 5.11. Rezultati se mogu razlikovati u zavisnosti od stvarne upotrebe. Odnosi se na čestice veličine između 0,5 i 4,2 µm.
 • ⁹ Zasnovano na ispitivanju kompanije Intertek, u skladu sa referentnim standardom ISO 20743:2013, poglavlje 8.1. Deaktivira 99,9% bakterija Staphylococcus aureus ATCC 6538, Klebsiella pneumoniae ATCC 4352. Ova funkcija nije podržana u SAD i Kanadi, a rezultati se mogu razlikovati u zavisnosti od stvarnih uslova upotrebe.
 • ¹⁰ Rezultati se mogu razlikovati u zavisnosti od individualne upotrebe. Prašina i dlake zaglavljene na rešetki možda neće biti uklonjeni kroz jedan ciklus.
 • ¹¹ Ispitivanje usisavanja na osnovu klauzule 5.8, IEC628852 standarda, 5.8, na ulazu u cev bez nastavka, u Max režimu. Zasnovano na ispitivanju SLG laboratorije (SchubertLeiter Geratesicherheit). Maksimalna usisna snaga može se razlikovati u zavisnosti od modela.