Zašto Samsung
Pametni TV?

Samsung Smart TV je potpuno nov način da tvoj dom postane pametniji. Otkrij bogatstvo sadržaja i funkcija, tamo gde se inteligencija i zabava spajaju kako bi doživljaju gledanja televizora dali novu dimenziju.

Sva tvoja zabava na jednom mestu

 

Smart Hub i aplikacije

Istraži širok spektar izabranog sadržaja na Samsung Smart Hub.1
Uštedi vreme za pretragu i uroni u svoje omiljene serije i filmove. Uz to, neće ti biti potrebna konzola, jer ćeš igre imati na klaudu direktno na Samsung Smart TV-u.

Smart Home

S lakoćom poveži sve svoje uređaje preko SmartThings aplikacije2 koristeći ugrađeno IoT čvorište na svom Samsung Smart TV-u. Pažljivo troši energiju uz pomoć režima za uštedu energije pomoću veštačke inteligencije. Otkrij novi nivo lagodnosti i energetske efikasnosti uz Samsung Smart TV.

Tvoj telefon i TV prosto kliknu

Povezivanje telefona

Poveži svoj telefon sa Samsung Smart TV-om i uživaj u sadržaju telefona prikazanom na većem ekranu. Doživi prednosti optimizovanog prikaza više ekrana, gde možeš da uživaš u istovremenom prikazu sadržaja sa TV-a i pametnog telefona.

Dosledno sledi svoje ekološke principe u svakodnevnom životu uz SolarCell daljinski upravljač.3
Suštinski održiv, ovaj daljinski upravljač predstavlja pametno i ekološko rešenje koje eliminiše potrebu za jednokratnim baterijama.

Širenje vidika uz
Apple TV aplikaciju i AirPlay

Apple TV aplikaciju i AirPlay

Apple Original serije i filmovi sa Apple TV+.6 Ekskluzivni sportski prenosi. Vrhunski kanali koje tražiš. Na hiljade filmova koji se mogu kupiti ili iznajmiti. Sve je stručno odabrano za Apple TV aplikaciju na Samsung Smart TV-u.

Pomozi mi da izaberem

Otkrij koji je savršen TV za tebe i prilagodi ga sebi u samo nekoliko jednostavnih koraka

Istraži Smart televizore

 • Pregled

 • Veličina ekrana

 • Apsolutni 8K, iznad svega
 • 98/85/75/65/55"
 • Naše najnaprednije 4K iskustvo
 • 85/75/65/55/50/43"
 • Beskonačne crne boje sa samoosvetljenim ekranom
 • 83/77/65/55"
 • Briljantna, dugotrajna boja
 • 98/85/75/65/55/50/43/32"
 • Lična umetnička galerija
 • 98/85/75/65/55/50/43/32"
 • Prenosivi pametni projektor
 • 100~30"
 • TV jedinstvenog dizajna
 • 65/55/50/43"
 • Rotirajući ekran
 • 43"

Tvoj beg u Samsung svet

Za pristup Smart Hub-u, našem pametnom internet servisu sa aplikacijama (npr. aplikacije striming servisa) i svim drugim pametnim funkcijama kojima uređaj raspolaže, potreban je Samsung nalog.

Prijavljivanjem na Samsung nalog otvaraju se još brojne pogodnosti.

Pristup najboljim aplikacijama
Na raspolaganju je preko stotinu aplikacija za besplatno preuzimanje i automatsko ažuriranje.

Povezivanjem naloga direktno sa Galaxy telefona odmah možeš uživati u doživljaju TV-a.
Zahvaljujući podršci prilikom prijavljivanja, povezivanje preko telefona se odvija lako i nema potrebe za dodatnim podešavanjem aplikacije.
* Spisak preuzetih aplikacija i njihov raspored biće obnovljen.

Pametan svakodnevni život, Bixby
Traži da ti Bixby preporuči emisiju, izvrši brzinsku pretragu ili kontroliše povezane uređaje.
Sve što treba je da kažeš „Zdravo, Bixby” i traženo će ti se pojaviti na ekranu.

* Slika je simulirana u ilustrativne svrhe. Sve izmene u specifikacijama izgleda i dizajna proizvoda koje ne utiču na performanse proizvoda mogu biti izmenjene bez prethodne najave.

1. Smart Hub: Raspoloživost servisa i prikazivanja preporuka sadržaja mogu se razlikovati u zavisnosti od regiona. Pre korišćenja je potrebno prihvatiti uslove i odredbe primene aplikacije Smart Hub, kao i Izjavu o zaštiti podataka. Neki servisi zahtevaju registraciju i pretplatu. Neophodan je Samsung nalog. Korisnički interfejs (UI) je podložan promenama bez prethodnog obaveštenja.
2. SmartThings: Dostupne tehnologije, funkcije i karakteristike mogu se razlikovati u zavisnosti od države, regiona, pružaoca usluge, mreže ili proizvoda, a podložni su promenama bez prethodne najave. Neophodni su vajfaj, blutut ili drugi tip bežičnog povezivanja i prijava na Samsung nalog. Povezani uređaji se prodaju odvojeno. Za upotrebu mirne tehnologije potrebno je potvrditi saglasnost sa SmartThings izjavom o privatnosti, kao i sa automatskom registracijom uređaja. UI je podložan promenama bez prethodnog obaveštenja. Instalirana funkcionalnost čvorišta raspoloživa je kod Samsung Smart TV-a od 2022. nadalje, ali se određene specifikacije mogu razlikovati u zavisnosti od modela; više informacija potražite na stranici sa detaljima o proizvodu.
3. SolarCell daljinski upravljač: Da bi se daljinski upravljač napunio solarnom energijom, postavite ga tako da njegov solarni panel bude okrenut nagore. Može se ostaviti u dnevnoj sobi sa upaljenim svetlom ili pored prozora, gde će upijati prirodnu svetlost. U slučaju da je baterija daljinskog upravljača ispražnjena, možete je napuniti preko USB-C kabla. Za proveru nivoa napunjenosti baterije daljinskog upravljača, idite na TV Meni (Podešavanja > Opšta podešavanja > Ušteda snage i energije > Raspoloživa energija daljinskog). Dizajn i raspored dugmadi na SolarCell daljinskom upravljaču može se razlikovati u zavisnosti od regiona. Raspoloživost SolarCell daljinskog upravljača može se razlikovati u zavisnosti od modela televizora, a za više informacija pogledajte stranicu s detaljima o proizvodu.
4. Samsung TV Plus: Ova funkcija je dostupna samo u određenim regionima. Izbor kanala može se razlikovati u zavisnosti od države i podložan je promenama bez prethodne najave. Podržani Samsung uređaji se mogu razlikovati u zavisnosti od države. Neophodan je Samsung nalog. UI je podložan promenama bez prethodnog obaveštenja. U okviru Samsung TV Plus moguć je prikaz reklamnog sadržaja.
5. Usluga glasovne komande Bixby podržava engleski (US/UK), francuski, španski, nemački, italijanski, kineski i korejski. Ne može prepoznati sve akcente, dijalekte i izraze.
6. Apple TV aplikacija i AirPlay: Za pristup Apple TV+ sadržaju neophodna je pretplata za Apple TV+. Za AirPlay funkcionalnost je potreban iOS 12.3 ili noviji, ili macOS 10.14.5 ili noviji. Za korišćenje AirPlay-a, i TV i Apple uređaj moraju biti povezani na istu vajfaj mrežu. Uzeti u obzir da je AirPlay kompatibilan samo sa određenim uređajima.