Galaxy
S10e|S10|S10+

Galaxy S10+

Sledeća generacija Galaxy A

Stvorena za novu eru i kreirana specijalno za tebe. Pronađi svoj Galaxy A.

The next generation Galaxy A

Izaberi najbolji telefon za sebe

VIDI SVE MOBILNE TELEFONE >

Galaxy S10+

Preuzmi kontrolu sa novim Galaxy S10+. Oživi svoje vizije uz pomoć pet kamera visoke klase, svedočeći kako je svaki snimak optimizovan na filmskom Infinity-O ekranu. Deli video zapise u 4K UHD, a zatim deli bateriju. Živi inteligentnije uz prilagodljive performanse i navike krojene po meri.

Dva bela Galaxy S10 telefona, jedan prikazan sa zadnje strane, a drugi sa prednje strane. Telefon koji se vidi sa prednje strane ima apstraktnu grafiku korala i plave boje na ekranu.

Pređi na novi Galaxy A

Još bolja, nova Galaxy A generacija.

Samsung telefoni - Otkrij Samsung Galaxy A7 (2018) i Galaxy A9 (2018) mobilni telefon

Galaxy Note9

Ovo je neverovato moćni Galaxy Note9. Baterija od 4000mAh će te osigurati tokom celog dana. Dvostruka blenda daje sjajne fotografije, danju i noću. S Pen omogućava upravljanje na daljinu. Uz sve to, najveći Infinity displej od 6,4 inča. Izaberi boju koju želiš i nek moć bude u tvojim rukama.

Samsung telefoni - Prikazana dva okean plava Galaxy Note9 telefona, jedan otpozadi, drugi spreda sa plavo-žutom šarom na ekranu i naslonjenim žutim S Pen-om

Galaxy J4+ i J6+

Vidi više na većem ekranu

Podigni svoj vizuelni doživljaj na potpuno novi nivo uz Samsung Galaxy J4+ i J6+ mobilne telefone. Dolaze sa većim ekranom od 6,0 inča i razmerom od 18,5:9. Sve to upakovano u elegantno kućište za lakše I udboniije rukovanje.

Samsung telefoni - Otkrij Samsung Galaxy J4+ i J6+ mobilni telefon

Telefoni za svaku priliku

Galaxy Xcover4

Čvrst i otporan dizajn kućišta, brz i jednostavan pristup svim aplikacijama i KNOX sigurnost čine ovaj telefon neverovatno korisnim. Snažan i pouzdan u svim uslovima, bilo da radiš na gradilištu ili si ljubitelj ekstremnih sportova.

Samsung telefoni - Otkrij Samsung Galaxy Xcover4 mobilni telefon