Nagrađeni Galaxy modeli

Nagrađeni Galaxy modeli

Nagrade za inovacije CES® 2021

Nagrade za najbolju inovaciju (Best of Innovation) dodeljene su moćnim modelima Galaxy Note20 5G i Note20 Ultra 5G, dok su Galaxy Z Flip 5G i Galaxy A51 5G dobili pohvalnice (Honoree).

*Nagrade za inovacije na manifestaciji CES® dodeljuju se proizvodima na osnovu materijala koje prilože dobitnici. CTA ne proverava tačnost prijavljenih podataka niti testira proizvode.

Galaxy Z Flip Ogledalo crne boje, preklopljen i prikazan spreda, Galaxy S20 nebesko bele boje prikazan otpozadi, Galaxy Note20 mističnosive boje, prikazan spreda sa grafičkom pozadinom na ekranu i S Pen olovkom koja je naslonjena na telefon i Galaxy Note20 Ultra mističnobronzane boje, prikazan otpozadi. Logotip Dobitnik pohvalnice na manifestaciji CES 2021 za najbolje inovacije. Logotip Nagrada za najbolju inovaciju na manifestaciji CES 2021 za najbolje inovacije. Galaxy Z Flip Ogledalo crne boje, preklopljen i prikazan spreda, Galaxy S20 nebesko bele boje prikazan otpozadi, Galaxy Note20 mističnosive boje, prikazan spreda sa grafičkom pozadinom na ekranu i S Pen olovkom koja je naslonjena na telefon i Galaxy Note20 Ultra mističnobronzane boje, prikazan otpozadi. Logotip Dobitnik pohvalnice na manifestaciji CES 2021 za najbolje inovacije. Logotip Nagrada za najbolju inovaciju na manifestaciji CES 2021 za najbolje inovacije.

Galaxy Z Fold2

Ovo je telefon koji oblikuje budućnost. Otkrij vrhunsku tehnologiju mehanizma šarki koja omogućava da se telefon otvara poput knjige, sam stoji i ruši sva pravila i sve što se do sada smatralo da jedan mobilni telefon treba da radi.

Pogled spreda na rasklopljen Galaxy Z Fold2, a na ekranu je grafička pozadina sa leptirom. Pogled spreda na rasklopljen Galaxy Z Fold2, a na ekranu je grafička pozadina sa leptirom.

Galaxy
S21 | S21+ 5G

Nikad više ne propusti savršen snimak. Upoznaj Galaxy S21 i S21+ 5G. Stvoren da donese revoluciju u svet videa i fotografije, sa rezolucijom većom od bioskopskih 8K, omogućava ti epske fotografije direktno iz video-snimka. Sve je spakovano u dve veličine: 64 MP, naš najbrži čip i velika celodnevna baterija. Stvari postaju kultne.

Simulirana slika za potrebe ilustrovanja: telefon Galaxy S21+ 5G ljubičaste boje i telefon Galaxy S21 5G roze boje koji stoje jedan pored drugog. Simulirana slika za potrebe ilustrovanja: telefon Galaxy S21+ 5G ljubičaste boje i telefon Galaxy S21 5G roze boje koji stoje jedan pored drugog.

Pređi na novi Galaxy A

Još bolja, nova Galaxy A generacija.

Predstavljamo ti seriju mobilnih telefona koja današnjoj generaciji omogućava da radi ono što druge ne mogu.
Uz veći broj objektiva na ultraširokoj kameri možeš da vidiš mnogo više. Infinity displej pruža ti kristalno jasne detalje, dubinu i živopisne boje za intenzivniji vizuelni doživljaj na većem i osvetljenijem ekranu.

Samsung telefoni - Otkrij najnoviju Samsung Galaxy A seriju mobilnih telefona Samsung telefoni - Otkrij najnoviju Samsung Galaxy A seriju mobilnih telefona

Galaxy Note20 | 20 Ultra

Ovo nije mobilni telefon kakav poznaješ. Ovo je telefon stvoren za nova vremena, sa kompjuterskim paketom u tvom džepu, profesionalnim snimanjem i uređivanjem 8K videa i najfinijim Galaxy displejem, a kontroliše se dosad najmoćnijom S Pen olovkom. Ovo je nov i moćan telefon: Galaxy Note20 i Note20 Ultra.

Galaxy Note20 mističnozelene boje i Note20 Ultra mističnobronzane boje, oba prikazana otpozadi. Na Galaxy Note20 Ultra prislonjena je S Pen olovka u istoj boji. Galaxy Note20 mističnozelene boje i Note20 Ultra mističnobronzane boje, oba prikazana otpozadi. Na Galaxy Note20 Ultra prislonjena je S Pen olovka u istoj boji.

Telefoni za svaku priliku

Galaxy Xcover4s

Čvrst i otporan dizajn kućišta, brz i jednostavan pristup svim aplikacijama i KNOX sigurnost čine ovaj telefon neverovatno korisnim. Snažan i pouzdan u svim uslovima, bilo da radiš na gradilištu ili si ljubitelj ekstremnih sportova.

Samsung telefoni - Otkrij Samsung Galaxy Xcover4s mobilni telefon Samsung telefoni - Otkrij Samsung Galaxy Xcover4s mobilni telefon
Crna LED zaštitna maska za Galaxy Note10 plus Crna LED zaštitna maska za Galaxy Note10 plus

Zaštitne maske

Zaštita sa stilom

Beli bežični punjač sa stalkom Beli bežični punjač sa stalkom

Bežični punjači

Samo spusti telefon i napuni ga

Srebrni mobilni punjač Srebrni mobilni punjač

Mobilni punjači

Ponesi električnu energiju sa sobom

*Simulirana slika za potrebe ilustrovanja: telefon Galaxy S21 Ultra 5G crne boje i njegove zadnje kamere.

*Simulirana slika za potrebe ilustrovanja: telefon Galaxy S21+ 5G ljubičaste boje i telefon Galaxy S21 5G roze boje.

*Slika telefona Galaxy S20 FE simulirana za potrebe ilustrovanja.

*Slika jedanaest Galaxy S20 FE telefona poređanih u krug u uspravnom položaju simulirana je za potrebe ilustrovanja.

*Simulirana slika za potrebe ilustrovanja: dva telefona Galaxy S21 Ultra crne boje sa crvenom grafičkom pozadinom na ekranu.

*Simulirana slika za potrebe ilustrovanja: dva telefona Galaxy S21 Ultra 5G crne boje sa crvenom grafičkom pozadinom na ekranu.

*Simulirana slika. Raspoloživost boja može varirati u zavisnosti od države i pružaoca usluge. Galaxy A52, Galaxy A52 5G i Galaxy A72 imaju IP67 stepen zaštite. Na osnovu uslova testiranja koji uključuju uranjanje u slatku vodu do dubine od 1 m tokom perioda od 30 minuta. Ne savetuje se korišćenje na plaži, bazenu ili kvašenje sapunicom. U slučaju da se telefon nakvasi tečnostima koje sadrže šećer, potrebno je uređaj isprati u čistoj, netekućoj vodi i istovremeno pritiskati tastere. Bezbedan je samo pod malim pritiskom vode. Veliki pritisak vode, kakav je pod slavinom ili tušem, može oštetiti uređaj. Uređaj prikazan na ovoj slici je Galaxy A52.