Do 1TB sa eksternom memorijom

 Galaxy-Note9-1TB

Izaberi najbolji telefon za sebe

VIDI SVE MOBILNE TELEFONE >

Galaxy S9 | S9+

Kamera koja se prilagođava poput tvog oka


Otkrij novi Galaxy S9 i S9+ sa dvostrukom blendom koja oponaša ljudsko oko i pušta taman toliko svetlosti da kadar koji vidiš je kadar koji ćeš dobiti.

Saznaj više
Otkrij Samsung  Galaxy S9 i S9+ mobilne telefone

Galaxy Note9

Ovo je neverovato moćni Galaxy Note9. Baterija od 4000mAh će te osigurati tokom celog dana. Dvostruka blenda daje sjajne fotografije, danju i noću. S Pen omogućava upravljanje na daljinu. Uz sve to, najveći Infinity displej od 6,4 inča. Izaberi boju koju želiš i nek moć bude u tvojim rukama.

Saznaj više
Prikazana dva okean plava Galaxy Note9 telefona, jedan otpozadi, drugi spreda sa plavo-žutom šarom na ekranu i naslonjenim žutim S Pen-om

Doživi novi nivo igranja
uz Galaxy Note9

fortnite za note9

Galaxy A7 (2018)

Širi pogled na svet oko sebe

Uz Samsung Galaxy A7, obuhvati više u svakom kadru zahvaljujući naprednoj trostrukoj kameri sa širokim i ultraširokim objektivom.

saznaj više
Otkrij Samsung Galaxy A7 (2018) mobilni telefon

Galaxy J4+ i J6+

Vidi više na većem ekranu

Podigni svoj vizuelni doživljaj na potpuno novi nivo uz Samsung Galaxy J4+ i J6+ mobilne telefone. Dolaze sa većim ekranom od 6,0 inča i razmerom od 18,5:9. Sve to upakovano u elegantno kućište za lakše I udboniije rukovanje.

Saznaj više
Otkrij Samsung Galaxy J4+ i J6+ mobilni telefon

Telefoni za svaku priliku

Galaxy Xcover4

Čvrst i otporan dizajn kućišta, brz i jednostavan pristup svim aplikacijama i KNOX sigurnost čine ovaj telefon neverovatno korisnim. Snažan i pouzdan u svim uslovima, bilo da radiš na gradilištu ili si ljubitelj ekstremnih sportova.

Saznaj više
Otkrij Samsung Galaxy Xcover4 mobilni telefon