Moćni za 10

Galaxy S10 plus i Galaxy Note10 plus sa plavom S pen olovkom naslonjenom na Galaxy Note10 plus. Oba telefona imaju gradijent pozadinu na ekranu.

Izaberi najbolji telefon za sebe

VIDI SVE MOBILNE TELEFONE >

Galaxy S10+

Preuzmi kontrolu sa novim Galaxy S10+. Oživi svoje vizije uz pomoć pet kamera visoke klase, svedočeći kako je svaki snimak optimizovan na filmskom Infinity-O ekranu. Deli video zapise u 4K UHD, a zatim deli bateriju. Živi inteligentnije uz prilagodljive performanse i navike krojene po meri.

Beli Galaxy S10 telefon prikazan sa zadnje strane.

Pređi na novi Galaxy A

Još bolja, nova Galaxy A generacija.

Predstavljamo ti seriju mobilnih telefona koja današnjoj generaciji omogućava da radi ono što druge ne mogu.
Uz veći broj objektiva na ultraširokoj kameri možeš da vidiš mnogo više. Infinity displej pruža ti kristalno jasne detalje, dubinu i živopisne boje za intenzivniji vizuelni doživljaj na većem i osvetljenijem ekranu.

Samsung telefoni - Otkrij najnoviju Samsung Galaxy A seriju mobilnih telefona

Galaxy
Note10 |
Note10+

Moć sada dolazi u dve veličine. Izaberi bioskopski Infinity-O Displej koji ti najviše odgovara. Sa snažnom baterijom koja se brzo puni, skladištem memorije kao za laptop računare i naprednim kamerama za koje ne moraš biti profesionalac. Precizna, moćna S pen olovka ti omogućava da sve to kontrolišeš bez dodirivanja telefona.

Galaxy Note10 plus

Telefoni za svaku priliku

Galaxy Xcover4s

Čvrst i otporan dizajn kućišta, brz i jednostavan pristup svim aplikacijama i KNOX sigurnost čine ovaj telefon neverovatno korisnim. Snažan i pouzdan u svim uslovima, bilo da radiš na gradilištu ili si ljubitelj ekstremnih sportova.

Samsung telefoni - Otkrij Samsung Galaxy Xcover4s mobilni telefon