Šta ima novo

Galaxy Z

Otkrij čitav novi svet uz potpuno preoblikovano iskustvo mobilnih telefona.

Krupan kadar ivica modela Galaxy Z Fold3 5G koji se povlači unazad i otklapa da bi prikazao raznobojnu pozadinu na glavnom ekranu. Galaxy Z Flip3 5G se obrće oko svog ćoška i zaustavlja pored modela Galaxy Z Fold3 5G. Olovka S Pen Fold Edition se naslanja na Galaxy Z Fold3 5G. Krupan kadar ivica modela Galaxy Z Fold3 5G koji se povlači unazad i otklapa da bi prikazao raznobojnu pozadinu na glavnom ekranu. Galaxy Z Flip3 5G se obrće oko svog ćoška i zaustavlja pored modela Galaxy Z Fold3 5G. Olovka S Pen Fold Edition se naslanja na Galaxy Z Fold3 5G.
Novo
Novo

Galaxy S

Za epske trenutke svakodnevice

Fantomski roze telefon Samsung Galaxy S21 5G, fantomski ljubičast telefon Samsung Galaxy S21+ 5G i fantomski crn telefon Samsung Galaxy S21 Ultra 5G prikazani su jedan do drugog, sa fokusom na trostruku kameru uređaja Galaxy S21 5G i Galaxy S21+ 5G i četvorostruku kameru uređaja Galaxy S21 Ultra 5G. Fantomski roze telefon Samsung Galaxy S21 5G, fantomski ljubičast telefon Samsung Galaxy S21+ 5G i fantomski crn telefon Samsung Galaxy S21 Ultra 5G prikazani su jedan do drugog, sa fokusom na trostruku kameru uređaja Galaxy S21 5G i Galaxy S21+ 5G i četvorostruku kameru uređaja Galaxy S21 Ultra 5G.

Galaxy Note

Moćan telefon za posao i igranje

Mistično bronzani uređaj Samsung Galaxy Note20 Ultra i mistično zeleni uređaj Samsung Galaxy Note20, oba sa S Pen olovkom iste boje, prikazani su jedan do drugog. Mistično bronzani uređaj Samsung Galaxy Note20 Ultra i mistično zeleni uređaj Samsung Galaxy Note20, oba sa S Pen olovkom iste boje, prikazani su jedan do drugog.

Galaxy A

Zadivljujuće je za svakoga

Četiri telefona Galaxy A52 5G, prikazana lepezasto. Tri su prikazana otpozadi da bi se videla zadnja kamera i zadivljujuće plava, zadivljujuće bela i zadivljujuće ljubičasta boja. Jedan je prikazan spreda i na ekranu se vidi ljubičasti kišobran, muška glava sa tamnim naočarima i osoba u roze majici, kao i reč „Awesome” (zadivljujuće). Voda zapljuskuje telefone. Četiri telefona Galaxy A52 5G, prikazana lepezasto. Tri su prikazana otpozadi da bi se videla zadnja kamera i zadivljujuće plava, zadivljujuće bela i zadivljujuće ljubičasta boja. Jedan je prikazan spreda i na ekranu se vidi ljubičasti kišobran, muška glava sa tamnim naočarima i osoba u roze majici, kao i reč „Awesome” (zadivljujuće). Voda zapljuskuje telefone.

Dobro se kombinuje sa

Galaxy Watch4 sa narandžasto-belom površinom. Galaxy Z Fold3 5G je otklopljen i vidi se glavni ekran sa fotografijom žene koja sedi usred peščanih dina. Slušalice Galaxy Buds2 se vide sa otvorenim držačem i postavljenim bubicama. Galaxy Watch4 sa narandžasto-belom površinom. Galaxy Z Fold3 5G je otklopljen i vidi se glavni ekran sa fotografijom žene koja sedi usred peščanih dina. Slušalice Galaxy Buds2 se vide sa otvorenim držačem i postavljenim bubicama.
Novo
Novo
Novo

Uporedi modele

Model

* Slika modela Galaxy Z Fold3 5G, Galaxy Z Flip3 5G i olovke S Pen Fold Edition simulirana je za potrebe ilustrovanja.

* Olovka S pen Fold Edition se prodaje odvojeno i odgovara samo modelu Z Fold3 5G.