Šta ima novo

Novo
Novo

Galaxy S

Dobrodošli! Uživaj u neverovatnom standardu

Gornja polovina telefona Galaxy S22 Ultra Burgundnocrvene boje i Galaxy S22+ Fantomsko bele boje, oba prikazana sa zadnje strane. Oba balansiraju na jednom uglu. Gornja polovina telefona Galaxy S22 Ultra Burgundnocrvene boje i Galaxy S22+ Fantomsko bele boje, oba prikazana sa zadnje strane. Oba balansiraju na jednom uglu.
Novo
Novo
Novo

Galaxy Note

Moćan telefon za posao i igranje

Mistično bronzani uređaj Samsung Galaxy Note20 Ultra i mistično zeleni uređaj Samsung Galaxy Note20, oba sa S Pen olovkom iste boje, prikazani su jedan do drugog. Mistično bronzani uređaj Samsung Galaxy Note20 Ultra i mistično zeleni uređaj Samsung Galaxy Note20, oba sa S Pen olovkom iste boje, prikazani su jedan do drugog.

Serija Galaxy A

Zadivljujuće je za svakoga

Prikazana su četiri Galaxy A53 5G uređaja, pri čemu su tri prikazana otpozadi kako bi se istakle boje Zadivljujuća crna, Zadivljujuća plava i Zadivljujuća breskva. Četvrti Galaxy A53 5G je jedini prikazan sa prednje strane i prikazuje živopisnu sliku muškarca oko koga je reč „Awesome” napisana belim slovima. Prikazana su četiri Galaxy A53 5G uređaja, pri čemu su tri prikazana otpozadi kako bi se istakle boje Zadivljujuća crna, Zadivljujuća plava i Zadivljujuća breskva. Četvrti Galaxy A53 5G je jedini prikazan sa prednje strane i prikazuje živopisnu sliku muškarca oko koga je reč „Awesome” napisana belim slovima.

Predivno kad si sam.
Bolje je kad smo zajedno

Galaxy Tab S8 Ultra naslonjen na instaliranu Book Cover. S Pen olovka koja ide uz ovaj tablet je ispred njega. Galaxy Watch4 Classic je u uspravnom položaju sa prikazanim analognim brojčanikom. Galaxy Buds Pro slušalice su izvan ležišta. Galaxy S22 Ultra prikazan na boku sa zadnje strane. Galaxy Tab S8 Ultra naslonjen na instaliranu Book Cover. S Pen olovka koja ide uz ovaj tablet je ispred njega. Galaxy Watch4 Classic je u uspravnom položaju sa prikazanim analognim brojčanikom. Galaxy Buds Pro slušalice su izvan ležišta. Galaxy S22 Ultra prikazan na boku sa zadnje strane.
Novo

Uporedi modele

Model

* Simulirana slika za potrebe ilustrovanja. 

** Dostupnost boja i modela zavisi od zemlje ili provajdera.

*** Galaxy A53 5G je klase IP67. Prema ispitnim uslovima za potapanje do 30 minuta u slatku vodu dubine do 1 metar. Bezbedna je samo voda pod niskim pritiskom.

* S Pen ugrađena samo u Galaxy S22 Ultra.

* S Pen ide uz seriju Tab S8. Samsung Galaxy Watch4 Classic i Buds Pro se prodaju posebno. Dostupnost boja zavisi od zemlje.

* Simulirana slika. Dostupnost boja zavisi od države ili provajdera.

* Slika modela Galaxy Z Fold3 5G, Galaxy Z Flip3 5G i olovke S Pen Fold Edition simulirana je za potrebe ilustrovanja.

* Olovka S pen Fold Edition se prodaje odvojeno i odgovara samo modelu Z Fold3 5G.