Izaberi najbolji telefon za sebe

VIDI SVE MOBILNE TELEFONE >

Galaxy Z Flip

Ovo je telefon sa velikim ekranom koji se preklapa kako bi stao u tvoj džep. Revolucionarno fleksibilno staklo, kamera koja je napravljena kako bi se isticala i dvostruka baterija koja traje ceo dan. Upoznaj telefon koji će promeniti budućnost.

Galaki Z Flip u ogledalu ljubičasto preklopljen pod pravim uglom, gledano sa prednje strane, cvetnim cvetnim grafičkim pozadinama na ekranu

Galaxy
S20 Ultra


Ovo je telefon koji će promeniti fotografiju sa revolucionarnim 8K video snimanjem, rezolucijom od 108MP i 100X svemirskim zumom. Dodaj na to inteligentnu bateriju, moćan procesor i ogromnu memoriju - i Galaxy S20 Ultra će otkriti potpuno novi svet za mobilne uređaje.

samsung galaxy s20 beograd

Pređi na novi Galaxy A

Još bolja, nova Galaxy A generacija.

Predstavljamo ti seriju mobilnih telefona koja današnjoj generaciji omogućava da radi ono što druge ne mogu.
Uz veći broj objektiva na ultraširokoj kameri možeš da vidiš mnogo više. Infinity displej pruža ti kristalno jasne detalje, dubinu i živopisne boje za intenzivniji vizuelni doživljaj na većem i osvetljenijem ekranu.

Samsung telefoni - Otkrij najnoviju Samsung Galaxy A seriju mobilnih telefona

Galaxy
Note20 |
20 Ultra

Ovo nije mobilni telefon kakav poznaješ. Ovo je telefon stvoren za nova vremena, sa kompjuterskim paketom u tvom džepu, profesionalnim snimanjem i uređivanjem 8K videa i najfinijim Galaxy displejem, a kontroliše se dosad najmoćnijom S Pen olovkom. Ovo je nov i moćan telefon: Galaxy Note20 i Note20 Ultra.

Galaxy Note20 mističnozelene boje i Note20 Ultra mističnobronzane boje, oba prikazana otpozadi. Na Galaxy Note20 Ultra prislonjena je S Pen olovka u istoj boji.

Telefoni za svaku priliku

Galaxy Xcover4s

Čvrst i otporan dizajn kućišta, brz i jednostavan pristup svim aplikacijama i KNOX sigurnost čine ovaj telefon neverovatno korisnim. Snažan i pouzdan u svim uslovima, bilo da radiš na gradilištu ili si ljubitelj ekstremnih sportova.

Samsung telefoni - Otkrij Samsung Galaxy Xcover4s mobilni telefon