Tvoj Galaxy.
Na tvoj način.

One UI 6 te osnažuje da radiš ono što želiš bez napora, upravo onako kako ti želiš. Personalizuj svoja svakodnevna iskustva. Budi produktivniji. Sve vreme čuvaj svoje podatke bezbednim i sigurnim.

Video-snimak počinje prikazivanjem različitih opcija za spoljni ekran za Galaxy Z Flip5. Galaxy Z Flip5 se prikazuje sa različitim pozadinama i futrolama, uključujući one od Samsung Eco-Friends. Video-snimak se završava prikazom različitih Galaxy uređaja kako bi se demonstriralo povezano Galaxy iskustvo. Video-snimak počinje prikazivanjem različitih opcija za spoljni ekran za Galaxy Z Flip5. Galaxy Z Flip5 se prikazuje sa različitim pozadinama i futrolama, uključujući one od Samsung Eco-Friends. Video-snimak se završava prikazom različitih Galaxy uređaja kako bi se demonstriralo povezano Galaxy iskustvo.
Personalizacija

Vaš telefon, vaš izgled, vaš stil

Kreiraj svoj zaključani ekran, prilagođavajući veličinu sata, boju i lokaciju. Ili pregledaj mnoge opcije za Flex Window i Lice sata kako bi pronašao ono sa grafikama i funkcijama koje odgovaraju tvom stilu.

Telefon Galaxy Z Flip5 je zatvoren tako da se vidi njegov spoljni ekran, na Galaxy S23 Ultra se vidi njegov pravougaoni ekran, a Galaxy Watch je postavljen uspravno tako da se vidi njegov okrugli ekran. Ekrani na sva tri uređaja se menjaju kako bi prikazali različite opcije prilagođavanja. Prvo, uređaji prikazuju slike životinja, sa značajnom upotrebom Zelene boje. Zatim, uređaji prikazuju noćne tematske pozadine sa mnogo Plavih i Ljubičastih nijansi, dok je Galaxy Watch postavljen na vodič za dobar san. Zatim, telefoni prikazuju sportske tematske pozadine sa tenisom i skejtbordingom uz korišćenje dosta Nebesko plave boje, dok je na Satu postavka šarenog digitalnog formata. Na kraju, telefoni prikazuju slike ljudi, a Sat prikazuje klasičan analogni sat, sa značajnom upotrebom Roze boje. Telefon Galaxy Z Flip5 je zatvoren tako da se vidi njegov spoljni ekran, na Galaxy S23 Ultra se vidi njegov pravougaoni ekran, a Galaxy Watch je postavljen uspravno tako da se vidi njegov okrugli ekran. Ekrani na sva tri uređaja se menjaju kako bi prikazali različite opcije prilagođavanja. Prvo, uređaji prikazuju slike životinja, sa značajnom upotrebom Zelene boje. Zatim, uređaji prikazuju noćne tematske pozadine sa mnogo Plavih i Ljubičastih nijansi, dok je Galaxy Watch postavljen na vodič za dobar san. Zatim, telefoni prikazuju sportske tematske pozadine sa tenisom i skejtbordingom uz korišćenje dosta Nebesko plave boje, dok je na Satu postavka šarenog digitalnog formata. Na kraju, telefoni prikazuju slike ljudi, a Sat prikazuje klasičan analogni sat, sa značajnom upotrebom Roze boje.
Fotografisanje u noćnom režimu

Uzbudljivo fotografisanje u noćnom režimu

Napravi jasne i izoštrene fotografije i video-snimke čak i noću.
Naša napredna funkcija Fotografisanja u noćnom režimu koristi AI obradu za snimanje živopisnih boja i sitnih detalja pri slabom osvetljenju.

Uređivanje uz pomoć AI-ja

Uređivanje bez napora sa razvijenim AI-jem

Iskoristi moć funkcija za uređivanje uz pomoć AI-ja kao što je poboljšanje kvaliteta slike, brisanje nepotrebnih objekata i uređivanje zamućene pozadine.
Preporučuju se funkcije za uređivanje uz pomoć AI-ja na osnovu slike ili video-snimka koje gledaš a koji su sakupljeni na jednom mestu.

Slika dečaka koji drži psa, postavljena na svetlu cvetnu pozadinu, sa opcijama za uređivanje uz pomoć AI-ja prikazano na dnu. Izabrana je opcija efekta portreta, koja zamagljuje pozadinu tako da se ističu dečak i pas. Slika dečaka koji drži psa, postavljena na svetlu cvetnu pozadinu, sa opcijama za uređivanje uz pomoć AI-ja prikazano na dnu. Izabrana je opcija efekta portreta, koja zamagljuje pozadinu tako da se ističu dečak i pas.

*Slika je simulirana u ilustrativne svrhe. Stvarni UI se može razlikovati.

Video uređivanje

Novi Samsung Studio. Više načina za stvaranje

Potpuno novi Samsung Studio vam omogućava da uređujete više video-snimke sa više različitih opcija kao što su tekst, nalepnice i zvučni efekti, tačno gde i kada želite, u višeslojnom prostoru za uređivanje. Osim toga, omogućava vam da uređujete istu datoteku projekta na Galaxy pametnim telefonima, Galaxy Tabs i Galaxy Books.1

*Slika je simulirana u ilustrativne svrhe. Stvarni UI se može razlikovati.

Quick Share

Delite datoteke istog momenta na različitim uređajima

Uz Quick Share, možeš da podeliš datoteke sa Galaxy uređajima koji su u blizini - pa čak i sa računarima drugih proizvođača. Quick Share takođe možeš koristiti za istovremeno slanje datoteka većem broju kontakata, čak i ako su daleko ili ne koriste Galaxy uređaje.2

Upoznaj novu Samsung DeX bežičnu vezu za tablete

Izvršavaj više zadataka do maksimuma

Pokreni Samsung DeX bežičnu vezu na svom tabletu da bi se neprimetno prebacio na iskustvo nalik radu na računaru sa potpunom kontrolom višestrukih prozora.3, 4

HR zona

Trči personalizovanim tempom

Kreiraj personalizovane zone otkucaja srca za sebe, tako da možeš da pratiš svoj puls dok trčiš i budeš u koraku sa ciljnim nivoom aktivnosti.5

Praćenje spavanja

Bolji dani počinju boljim noćima

Informišite se o kvalitetu svog sna jednostavnim nošenjem Galaxy Watch-a u krevet. Utvrdite svoje informacije o spavanju ili primite personalizovani trening za spavanje direktno na zglobu i pogledajte detalje na svom telefonu.6

Deljenje uživo

Više načina za povezivanje, angažovanje i rad koji će vas obradovati

Uz Google Meet deljenje uživo, možete da gledate video-snimke, igrate igrice i uređujete beleške zajedno sa prijateljima i saradnicima u realnom vremenu.7, 8

Dečji nalog

Galaxy za porodice

Kreiraj dečji nalog koji omogućuje vašoj deci sigurno istraživanje velikog sveta njihovog Samsung Galaxy uređaja — i u svakom trenutku možeš proveriti njihovu aktivnost na pametnom telefonu, uključujući njihovu stvarnu fizičku lokaciju u stvarnom vremenu.9

Tekstualni poziv

Odgovori tekstom na pozive

Nisi u prilici da podigneš slušalicu? Voice assistant, govorni pomoćnik, može da konvertuje glasovne razgovore u format ćaskanja, tako da možeš da primaš i odgovaraš na telefonske pozive tekstom.10

*Slika je simulirana u ilustrativne svrhe. Stvarni UI se može razlikovati.

Galaxy pametni telefon se prikazuje kako prima dolazni poziv. Opcija tekstualnog poziva je izabrana na ekranu, praćena dugmetom Prevuci za odgovor. Ekran se prebacuje na seriju tekstualnih poruka u formatu tekstualnog poziva, sa opcijom za prebacivanje na glasovni poziv na vrhu i raznim opcijama brzog odgovora na dnu. Galaxy pametni telefon se prikazuje kako prima dolazni poziv. Opcija tekstualnog poziva je izabrana na ekranu, praćena dugmetom Prevuci za odgovor. Ekran se prebacuje na seriju tekstualnih poruka u formatu tekstualnog poziva, sa opcijom za prebacivanje na glasovni poziv na vrhu i raznim opcijama brzog odgovora na dnu.

*Slika je simulirana u ilustrativne svrhe. Stvarni UI se može razlikovati.

Auto Blocker

Tvoja privatnost. Bezbedna i sigurna.

Blokiraj aplikacije iz nepoznatih izvora i zlonamerne komande koje se šalju preko USB kablova i obavi dodatnu proveru sumnjivih aktivnosti. Tvoj telefon je još bezbedniji sa Auto Blocker-om.

Nabavi najbolji, najnoviji One UI 6

Prijavi se za obaveštenja za Samsung Members za predstojeći datum objavljivanja One UI da bi uvek bio u toku.

 

Mobilni telefoni

Galaxy S24 | S24+ | S24 Ultra
 

Tableti

Galaxy Tab S9 | S9+ | S9 Ultra
 

Satovi

Galaxy Watch6 | Watch6 Classic
 

Galaxy Buds

Galaxy Buds2 Pro
 • Simulirana slika za ilustrovanje. Stvarni UI se može razlikovati.
 • Dostupnost funkcija i/ili sadržaja zavisi od modela uređaja, zemlje/regiona i provajdera.
 1. Samsung Studio za Galaxy Book biće dostupan u prvoj polovini 2024. godine.
  Funkcija za uređivanje iste datoteke projekta na Galaxy uređajima biće dostupna u prvoj polovini 2024.
 2. Dostupno na uređajima sa One UI 2.1 ili novijim, sa instaliranom verzijom Android Q operativnog sistema ili novijom. Za Quick Share su potrebni Bluetooth Low Energy i Wi-Fi veza. Podržane Galaxy Books, uključujući računare sa tehnologijom Qualcomm koji su pušteni u prodaju 2020. godine ili kasnije, kao i Windows računari sa Intel Bluetooth/Wi-Fi vezom drugih proizvođača. (Operativni sistem: Windows 10 2004 ili novija verzija, Bluetooth program: Intel 22.50.02 ili noviji, Wi-Fi program: Intel 22.50.07 ili noviji). Broj uređaja na kojima Quick Share može da deli u isto vreme može da varira u zavisnosti od hardvera Wi-Fi čipa uređaja za deljenje. Stvarna brzina može da varira u zavisnosti od uređaja, stanja mreže i korisničkog okruženja. Usluga Quick Share na iOS i Android uređajima dostupna je slanjem QR kôdova ili deljenjem sa kontaktima: pojedinačne datoteke koje se dele ne smeju biti veće od 3 GB (ukupno 5 GB dnevno), a link ističe nakon dva dana; potrebni su Samsung account i internet veza.
 3. Bežična tastatura se prodaje zasebno.
 4. Podržano samo na određenim Galaxy Tab modelima, kao što su Galaxy Tab S8, S9, A9+, itd. Broj nekoliko otvorenih prozora dostupnih u režimu Samsung DeX bežične veze može biti ograničen.
 5. Personalizacija zone pulsa je omogućena kada se bira aktivnost trčanja na otvorenom. Potrebno je da neprekidno trčiš duže od 10 minuta. Zahteva aplikaciju Samsung Health verzije 6.24 ili novije.
 6. Podržano za Galaxy Watch4 i novijim modelima.
  • Funkcije praćenja sna su namenjene samo u svrhu opšteg zdravlja i kondicije.
  • Nije namenjeno ni za kakvo otkrivanje, dijagnostiku ili lečenje bilo kog zdravstvenog stanja ili poremećaja sna. Merenja služe samo za vašu ličnu orijentaciju. Za savet se obratite zdravstvenom radniku.
  • Zahteva aplikaciju Samsung Health verziju 6.24 ili noviju.
  • Da biste započeli korišćenje Vodiča za dobar san, potrebno je najmanje 7 evidencija spavanja (5 radnih dana, 2 slobodna dana)
 7. S Pen Fold Edition za Galaxy Z Fold5 se prodaje posebno. Koristite S Pen dizajniran za Galaxy Z Fold. Svi ostali S Pen-ovi ili stilus olovke mogu oštetiti ekran. Galaxy Z Fold5 nema ugrađen prorez za S Pen. Podrška za S Pen je ograničena na Glavni ekran.
 8. Google Meet je zaštitni znak kompanije Google LLC. Dostupnost aplikacije Google Meet može da se razlikuje u zavisnosti od tržišta. Zahteva optimalnu mrežnu vezu i registraciju Google naloga.
 9. Korisnička podrška u Republici Koreji i SAD. Nalozi za decu mogu da se kreiraju na uređaju staratelja.
 10. „Tekstualni poziv” podržava kineski, engleski (Indija, UK, SAD), francuski, nemački, hindi, italijanski, japanski, korejski, poljski, portugalski, španski (Španija, SAD, Meksiko), tajlandski, vijetnamski.