Gejming TV

Do pobede uz Neo QLED

Avion iz igre PUBG Battlegrounds leti vazduhom, kada otkazuje motor. Likovi iz igre iskaču iz letelice s padobranom na leđima. Na ekranu se prikazuje logotip igre PUBG Battlegrounds. Avion iz igre PUBG Battlegrounds leti vazduhom, kada otkazuje motor. Likovi iz igre iskaču iz letelice s padobranom na leđima. Na ekranu se prikazuje logotip igre PUBG Battlegrounds.

Otkrij sjajne igračke karakteristike koje Samsung gejming televizore već 5 godina čine počasnim nosiocima zasluga za inovativnost na polju igranja igara.

Najboljih 9 igračkih karakteristika

Pobedničke performanse

Tečan odziv u igrama
Motion Xcelerator Turbo Pro (4K na 144 Hz)

Doživi besprekoran odziv u igrama uz nenadmašnu jasnoću pokreta. Neo QLED s tehnologijom Motion Xcelerator Turbo Pro podržava 4K rezoluciju pri brzini osvežavanja od 144 Hz za izuzetno tečan prikaz.

Motocikl juri i skače niz liticu dok ga u stopu prati kamion. Oba vozila lete kroz vazduh i naizgled upadaju u vodu. Na ekranu se prikazuje logotip igre PUBG Battlegrounds. Motocikl juri i skače niz liticu dok ga u stopu prati kamion. Oba vozila lete kroz vazduh i naizgled upadaju u vodu. Na ekranu se prikazuje logotip igre PUBG Battlegrounds.

* Podržava do 144 Hz pri rezoluciji 4K u računarskim igrama povezanim na HDMI 2.1.
* Grafičke kartice moraju takođe podržavati 144 Hz pri 4K na računaru.

Rastrgni neprijatelje
– bez trzanja ekrana
FreeSync Premium Pro

Televizori Samsung prvi u svetu dolaze s tehnologijom AMD FreeSync Premium Pro koja sinhronizacijom broja kadrova između TV-a i grafičke kartice sprečava cepanje i trzanje slike. Sada možeš uživati u potpuno tečnom igranju na svom TV-u.

Slika astronauta podeljena je na dva dela, čime se demonstrira prednost tehnologije AMD FreeSync Premium Pro. Logo AMD FreeSync Premium Pro vidi se na levoj strani koja je jasna, glatka i bez cepanja, dok je na desnoj strani prikazano cepanje slike. Slika astronauta podeljena je na dva dela, čime se demonstrira prednost tehnologije AMD FreeSync Premium Pro. Logo AMD FreeSync Premium Pro vidi se na levoj strani koja je jasna, glatka i bez cepanja, dok je na desnoj strani prikazano cepanje slike.

* Doživljaj gledanja može varirati u zavisnosti od vrste sadržaja i grafičkog procesora.

Kraće kašnjenje = pobeda istog časa
Automatski režim niske stope kašnjenja (mali ulazni lag)

Samsung TV koji ima Automatski režim niske stope kašnjenja omogućava mali ulazni lag i skoro trenutno izvršenje funkcije bilo kog tastera. Prestani da gubiš zbog ulaznog laga i počni da pobeđuješ obarajući svakog protivnika jednim jedinim hicem.

Prikaz borilačke igre na ekranu podeljen je na dva dela za potrebe poređenja. Igrač prstima dodiruje dugme na kontroleru. Ispod leve slike ispisan je tekst „uobičajeno” kada igračev lik pretrpi štetu, prikazanu na traci s „preostalim životom”. Ispod desne slike na kojoj nema kašnjenja prikazan je isti igrač koji sada izbegava napad uz reči „Automatski režim niske stope kašnjenja”. Prikaz borilačke igre na ekranu podeljen je na dva dela za potrebe poređenja. Igrač prstima dodiruje dugme na kontroleru. Ispod leve slike ispisan je tekst „uobičajeno” kada igračev lik pretrpi štetu, prikazanu na traci s „preostalim životom”. Ispod desne slike na kojoj nema kašnjenja prikazan je isti igrač koji sada izbegava napad uz reči „Automatski režim niske stope kašnjenja”.

* Mali ulazni lag određen je u internim uslovima testiranja. Podatak je podložan promenama u zavisnosti od postavki igrice ili konkretnih uslova.
* Funkciju je sertifikovao VDE.

Svevideće oko u mraku
12-bitna obrada

Zamisli da imaš kôd za varanje koji ti omogućava da vidiš u mraku: tako izgleda 12-bitna obrada boja kod koje su crni detalji toliko izraženi da se niko više ne može sakriti od tebe.

Prikaz akciono-avanturističke igrice na kome se ne vidi nijedan neprijatelj, nakon čega se vrši optimizacija prikazana simuliranim plavim grafičkim prikazom analize okruženja koja otkriva neprijatelja sakrivenog u tamnom području. Prikaz akciono-avanturističke igrice na kome se ne vidi nijedan neprijatelj, nakon čega se vrši optimizacija prikazana simuliranim plavim grafičkim prikazom analize okruženja koja otkriva neprijatelja sakrivenog u tamnom području.

Nepobediva lakoća igranja

Širi pogled, više pobeda
Super ultraširoki prikaz za igranje

Ekspanzivni 21 : 9 i 32 : 9 odnosi prikazuju širu sliku u kojoj odjednom možeš da vidiš više od onoga što te okružuje bez pomeranja ili promene ugla prikaza na ekranu, a svoje protivnike, prijatelje, objekte i ciljeve mnogo lakše uočiš.

Neograničena podrška u igrama
4 priključnice HDMI 2.1

Imaš više od jednog igračkog uređaja? Poveži ih na bilo koju od 4 priključnice koje podržavaju HDMI 2.1 i prepusti se uživanju u igrama.

Četiri kabla HDMI 2.1 ulaze u sve 4 priključnice. Zatim se vide tri računara i jedan laptop s trkačkom igrom u pozadini. Četiri kabla HDMI 2.1 ulaze u sve 4 priključnice. Zatim se vide tri računara i jedan laptop s trkačkom igrom u pozadini.

* Podržava do 144 Hz pri rezoluciji 4K u računarskim igrama povezanim na HDMI 2.1.

Zagospodari bojnim poljem iz svoje igračke kabine
Game Bar

Funkcija Game Bar daje ti kontrolu jer preko nje možeš da podešavaš odnos strana ekrana, položaj prikaza igre po vertikali (gore, sredina, dole), pa čak i ulazni lag monitora i HDR. Još bolju vidljivost obezbeđuje ti funkcija zumiranja kojom možeš uvećati bilo koje područje, uključujući mini-mapu, da ne propustiš važne detalje.

Ikone u traci Game Bar istaknute su tekstom „Input Lag Fastest” (najmanji ulazni lag), „Game Picture FPS” (broj kadrova igre u sekundi) i „Screen Ratio 16:9” (odnos strana ekrana 16 : 9). Kada se odnos strana ekrana promeni sa 21 : 9 na 32 : 9, prikaz na ekranu se umanjuje, pa korisnik vidi veću površinu ekrana za nišanjenje neprijatelja. Kada je uključeno uvećanje mini-mape, mini-mapa se ističe na ekranu. „Sound Output TV Speaker” (emitovanje zvuka preko TV zvučnika), „Help Guide” (vodič za pomoć) i „Game Settings” (postavke igre) takođe su ikone u traci Game Bar. Broj kadrova u sekundi (FPS) prebacuje se sa 144 na 120 pri promeni odnosa strana ekrana. U dnu trake smeštene su funkcije „HDR On” (uključi HDR) i „VRR FreeSync Premium Pro”. Ikone u traci Game Bar istaknute su tekstom „Input Lag Fastest” (najmanji ulazni lag), „Game Picture FPS” (broj kadrova igre u sekundi) i „Screen Ratio 16:9” (odnos strana ekrana 16 : 9). Kada se odnos strana ekrana promeni sa 21 : 9 na 32 : 9, prikaz na ekranu se umanjuje, pa korisnik vidi veću površinu ekrana za nišanjenje neprijatelja. Kada je uključeno uvećanje mini-mape, mini-mapa se ističe na ekranu. „Sound Output TV Speaker” (emitovanje zvuka preko TV zvučnika), „Help Guide” (vodič za pomoć) i „Game Settings” (postavke igre) takođe su ikone u traci Game Bar. Broj kadrova u sekundi (FPS) prebacuje se sa 144 na 120 pri promeni odnosa strana ekrana. U dnu trake smeštene su funkcije „HDR On” (uključi HDR) i „VRR FreeSync Premium Pro”.

* Režim uvećanja dostupan je kod odnosa strana ekrana 21 : 9 i 32 : 9.
* Podrška za uvećanje prikaza može se razlikovati zavisno od rezolucije, odnosno brzine smenjivanja kadrova (FPS).

Širi pogled, više pobeda
Superultraširoki prikaz igre

Proširivi odnosi strana 21 : 9 i 32 : 9 omogućavaju ti da vidiš mnogo veće okruženje, skoro bez pomeranja ekranskog prikaza, tako da svoje protivnike, saigrače, elemente i ciljeve u igri možeš lakše da uočiš.

Prikaz igrice menja se iz širokog, preko ultraširokog do superultraširokog. S promenom prikaza smenjuju se brojevi oznaka odnosa strana ekrana sa 16 : 9 na 21 : 9 i 32 : 9. Prikaz igrice menja se iz širokog, preko ultraširokog do superultraširokog. S promenom prikaza smenjuju se brojevi oznaka odnosa strana ekrana sa 16 : 9 na 21 : 9 i 32 : 9.

* Superultraširoki prikaz igre (Super Ultrawide GameView) dostupan je u igrama koje podržavaju ultraširok prikaz i samo u računarskim igrama.
* Neki naslovi možda ne podržavaju ili je kod njih ograničena mogućnost korišćenja ove funkcije.
* Može biti potrebno promeniti rezoluciju ekrana preko spoljašnjeg uređaja.

Imerzivan doživljaj igre

Nišani u pravcu zvuka
Zvuk koji prati predmet+ (OTS+)

Stavi se ispred i u središte zbivanja. Zvuk koji prati predmet+ omogućava ti da čuješ zvukove u igri koji idu za predmetom, pružajući ti potpuno novi nivo realističnog 3D zvuka.

Na vozilima u igri postavljen je grafički prikaz zvučnih talasa koji prati vozila dok se kreću po ekranu. Logo PUBG Battlegrounds stoji preko vizuelnih elemenata igre. Prikaz se udaljava i vide se TV i igračka konzola sa džojstikom na TV komodi. Na vozilima u igri postavljen je grafički prikaz zvučnih talasa koji prati vozila dok se kreću po ekranu. Logo PUBG Battlegrounds stoji preko vizuelnih elemenata igre. Prikaz se udaljava i vide se TV i igračka konzola sa džojstikom na TV komodi.
Ekran uz koji uzbuđenje raste
Veliki ekran

Prepusti se naprednom doživljaju igranja na TV-u sa velikim ekranom i oduševi se neverovatnim detaljima, dubinom i realizmom.

Izbij na čelo uz Neo QLED

Prikazana je igra Fortnite na Samsung gejming TV-u dijagonale 43" odnosno 50".

* Naziv igre na slici ima samo ilustrativnu svrhu. Konzole i ostala prikazana dodatna oprema kupuju se zasebno.

* Specifikacije koje se tiču izgleda i dizajna i koje ne utiču na performanse proizvoda podležu izmenama bez prethodne najave.

* Igračke karakteristike mogu se razlikovati u zavisnosti od modela i veličine. Za svaki model pogledajte stranicu s detaljima o proizvodu.