Izaberi svoj tablet

VIDI SVE TABLETE

Galaxy Tab S6

Snaga računara koju možeš poneti sa sobom gde god da ideš

Sa uređajem Galaxy Tab S6 imaćeš snagu računara koju možeš da poneseš sa sobom bilo gde, tablet na kojem možeš da radiš sve što želiš i koji zahvaljujući potpuno novom nivou integracije sa S Pen olovkom prevazilazi granice onoga što je moguće u radu i igri. Maksimalno iskoristi svoj potencijal i izazov pretvori u priliku uz tablet koji ti pomaže da se pripremiš za bilo koji životni izazov.
Sada je S Pen olovka uvek uz tebe. Blago udubljenje na poleđini magnetno pričvršćuje olovku na poleđinu tableta tako da ti uvek bude pri ruci kada želiš da zabeležiš i sačuvaš svoje ideje. S Pen olovka se automatski dopunjuje čim je pričvrstiš na poleđinu tableta.

Galaxy Tab S6

Galaxy Tab A (2019)

Neverovatno iskustvo koje će oživeti tvoje sadržaje

a korak bliže zabavi. Napravili smo tablet koji je ne samo elegantan i multifunkcionalan, već i nije skup. Zašto? Zato što je svaka generacija nova generacija koja voli zabavu. Kupi Galaxy Tab A (2019., 10,1 inča) i priušti sebi vrhunski kvalitet po pristupačnoj ceni.
Napravili smo tablet koji je ne samo elegantan i multifunkcionalan, već i nije skup. Tablet sa ekranom i specifikacijama koje savršeno odgovaraju svim multimedijalnim sadržajima. Njegova debljina ispod vrhunske metalne površine iznosi samo 7,5 mm. Izaberi boju po sopstvenoj želji i uklopi je u svoj životni stil: zlatna, srebrna ili crna.

Galaxy Tab A (2019)

Galaxy Tab S5e (2019)

Mnogo veći tablet u mnogo tanjem okviru

Veći tablet, manji okvir. Smanjili smo gabarit, a tablet i dalje ima sve neophodne funkcije. Pravi paradoks. Manje zaista postaje veće uz Samsung Galaxy Tab S5e.
Lagana konstrukcija koja te udobno povezuje sa onim što ti je najdraže. Uz debljinu od samo 5,5 mm i težinu od oko 400g, Galaxy Tab S5e je dovoljno lagan za udobno nošenje. Odmarajući se ili šetajući slobodno gledaj filmove ili proveravaj kućne aparate* ne osećajući nikakvu dosadu niti zamor.

Galaxy Tab S5e (2019)