Galaxy Tab S7+

Za novi način poslovanja i novi način zabave

Pogled spreda na veliki displej Galaxy Tab S7+ na kome se vidi živopisna ilustracija ptice okružene lišćem i cvećem. S Pen olovka je naslonjena na tablet. Pogled spreda na veliki displej Galaxy Tab S7+ na kome se vidi živopisna ilustracija ptice okružene lišćem i cvećem. S Pen olovka je naslonjena na tablet.

Galaxy Tab S6

Snaga računara koju možeš poneti sa sobom gde god da ideš

Sa uređajem Galaxy Tab S6 imaćeš snagu računara koju možeš da poneseš sa sobom bilo gde, tablet na kojem možeš da radiš sve što želiš i koji zahvaljujući potpuno novom nivou integracije sa S Pen olovkom prevazilazi granice onoga što je moguće u radu i igri. Maksimalno iskoristi svoj potencijal i izazov pretvori u priliku uz tablet koji ti pomaže da se pripremiš za bilo koji životni izazov.
Sada je S Pen olovka uvek uz tebe. Blago udubljenje na poleđini magnetno pričvršćuje olovku na poleđinu tableta tako da ti uvek bude pri ruci kada želiš da zabeležiš i sačuvaš svoje ideje. S Pen olovka se automatski dopunjuje čim je pričvrstiš na poleđinu tableta.

Galaxy Tab S6 Galaxy Tab S6

Galaxy Tab A (2019)

Neverovatno iskustvo koje će oživeti tvoje sadržaje

a korak bliže zabavi. Napravili smo tablet koji je ne samo elegantan i multifunkcionalan, već i nije skup. Zašto? Zato što je svaka generacija nova generacija koja voli zabavu. Kupi Galaxy Tab A (2019., 10,1 inča) i priušti sebi vrhunski kvalitet po pristupačnoj ceni.
Napravili smo tablet koji je ne samo elegantan i multifunkcionalan, već i nije skup. Tablet sa ekranom i specifikacijama koje savršeno odgovaraju svim multimedijalnim sadržajima. Njegova debljina ispod vrhunske metalne površine iznosi samo 7,5 mm. Izaberi boju po sopstvenoj želji i uklopi je u svoj životni stil: zlatna, srebrna ili crna.

Galaxy Tab A (2019) Galaxy Tab A (2019)
Tab S7+ prikazan pod uglom i povezan na Galaxy Tab S7 Book Cover, naslonjen i otvoren kao knjiga. S Pen olovka je levo od tastature Book Cover, a desno je Tab S7 na čijem ekranu se vidi ilustracija u plavoj, narandžastoj i ljubičastoj boji. Tab S7+ prikazan pod uglom i povezan na Galaxy Tab S7 Book Cover, naslonjen i otvoren kao knjiga. S Pen olovka je levo od tastature Book Cover, a desno je Tab S7 na čijem ekranu se vidi ilustracija u plavoj, narandžastoj i ljubičastoj boji.

Book Cover

Za više samopouzdanja, sa stilom

Tab S7+ prikazan pod uglom i naslonjen i povezan na tastaturu Galaxy Tab S7+ Book Cover, a na ekranu se vidi prezentacija sa grafikonima i ciframa. Tab S7+ prikazan pod uglom i naslonjen i povezan na tastaturu Galaxy Tab S7+ Book Cover, a na ekranu se vidi prezentacija sa grafikonima i ciframa.

Tastatura Book Cover

Od tableta na laptop u tren oka

Srebrni mobilni punjač Srebrni mobilni punjač

Mobilni punjači

Ponesi električnu energiju sa sobom