QLED 2019

Veliki korak u realnost

QLED TV 2019

Izaberi kategoriju

POGLEDAJ SVE MODELE TELEVIZORA

QLED TV

Budućnost TV-a je stigla

QLED televizori su u stanju reprodukovati 100% volumena boje. QLED televizori reprodukuju više od milijardu boja pri bilo kom osvetljenju, zahvaljujući Quantum Dot tehnologiji. Uživaj u novom, neprevaziđenom iskustvu gledanja.

Image

Premium UHD TV

Slika od milijardu boja

Zamisli da u svoj dom uneseš delić udaljenih svetova. Uz kristalno jasnu sliku i živopisne boje Samsung UHD TV-a, oseti atmosferu novih svetova kao da su tu, na dohvat ruke. Raskošne boje te vode na mesta koja kao da su iz snova. Uživaj u svetlu, i bez obzira na to kakav je dan napolju, tvoja soba će biti obasjana svim bojama.

Image

UHD TV

Doživi svaki detalj uz pomoć 4K UHD rezolucije

Doživi živopisne detalje uz rezoluciju 4 puta veću od Full HD TV-a. Zahvaljujući realnim i jasnim bojama, realističan prizor sa ekrana probudiće sva tvoja čula.

Image

FULL HD/HD Televizori

Obogaćen doživljaj gledanja televizije

Uz kvalitetan, realan prikaz slike i funkcionalnost koju nudi Smart TV i Wi-Fi konekcija lako i brzo uživaj u omiljenim sadržajima.

Image

Soundbar i zvučnici

Dodirni zvuk

Uživaj u potpunom bioskopskom iskustvu koji objedinjuje kvalitet slike naših televizora i naše jedinstvene audio sisteme: od Soundbara do bežičnog Audio Multirooma.

Image