Nagrađeni Galaxy modeli

Nagrađeni Galaxy modeli

Nagrade za inovacije CES® 2021

Stilizovani pametni sat Galaxy Watch3 sa funkcijama za praćenje zdravlja dobio je pohvalnicu.

*Nagrade za inovacije na manifestaciji CES® dodeljuju se proizvodima na osnovu materijala koje prilože dobitnici. CTA ne proverava tačnost prijavljenih podataka niti testira proizvode.

Dva pametna sata Galaxy Watch3 prikazana spreda, jedan u mističnocrnoj, a drugi u mističnobronzanoj boji, sa analognim prikazom vremena na ekranu. Logotip Dobitnik pohvalnice na manifestaciji CES 2021 za najbolje inovacije. Dva pametna sata Galaxy Watch3 prikazana spreda, jedan u mističnocrnoj, a drugi u mističnobronzanoj boji, sa analognim prikazom vremena na ekranu. Logotip Dobitnik pohvalnice na manifestaciji CES 2021 za najbolje inovacije.

Galaxy Watch Active2

Otkrij svog potpuno novog pratioca zdravlja i wellness partnera. Uz sasvim novi izgled pazi na svoje zdravstveno stanje i preciznije prati svoju aktivnost na velikom ekranu.

Galaxi Z Flip u ogledalu ljubičasto preklopljen pod pravim uglom, gledano sa prednje strane, cvetnim cvetnim grafičkim pozadinama na ekranu Galaxi Z Flip u ogledalu ljubičasto preklopljen pod pravim uglom, gledano sa prednje strane, cvetnim cvetnim grafičkim pozadinama na ekranu

Galaxy Watch3

Najnapredniji sistem za praćenje zdravlja na pametnom satu

Sat koji pazi na tebe. Galaxy Watch3 je vrhunski klasični uređaj koji kombinuje produktivnost mobilnog telefona i vodeće tehnologije za praćenje zdravlja. Galaxy Watch3 je naš najnapredniji Galaxy sat do sada i omogućava lako praćenje i upravljanje svakodnevnim životnim i zdravstvenim aktivnostima tako da tvoje blagostanje od sada zavisi isključivo od tebe.

Pogled spreda na Galaxy Watch3 mističnocrne boje, 45 mm, sa licem sportskog klasičnog sata. Pogled spreda na Galaxy Watch3 mističnocrne boje, 45 mm, sa licem sportskog klasičnog sata.

Galaxy Fit

Lak, a ipak izdržljiv, Galaxy Fit pripada savremenoj generaciji fitnes pratilaca. Automatsko fitnes praćenje omogućava ti da se koncentrišeš na svoje vežbanje.

Žena se isteže, savija se ka stopalima i drži se za patiku, nosi Galaxy Fit sat na zglobu Žena se isteže, savija se ka stopalima i drži se za patiku, nosi Galaxy Fit sat na zglobu

Aplikacije kao vodiči do granica tvojih mogućnosti

Poboljšaj kvalitet svog života sa aplikacijama u rasponu od Galaxy linije, pa do velikog broja različitih aplikacija koje možeš preuzeti.

Galaxy Watch Active2 sat u crnoj boji prikazan spreda, okružen ikonicama koje označavaju razne aplikacije za pametne satove: Spotify, Endomondo, Swim.com, Strava, C25K, Golf Navi Pro, Maison Kitsune, Smart Caddie i MyFitnessPal Galaxy Watch Active2 sat u crnoj boji prikazan spreda, okružen ikonicama koje označavaju razne aplikacije za pametne satove: Spotify, Endomondo, Swim.com, Strava, C25K, Golf Navi Pro, Maison Kitsune, Smart Caddie i MyFitnessPal

* Dostupnost aplikacija za Galaxy uređaje može se razlikovati u zavisnosti od provajdera ili države.

Life coach u tvom džepu

Otvori Samsung nalog i uživaj u Samsung Health aplikaciji kroz koju možeš pratiti svoju aktivnost, ishranu i spavanje i postaviti sebi ciljeve za poboljšanje zdravstvenog stanja.

Galaxy Watch Active2 sat u rozezlatnoj boji i Galaxy Fit u crnoj boji sa obe strane Galaxy pametnog telefona na kome je na ekranu deo Fitness Programs u okviru Samsung Health aplikacije Galaxy Watch Active2 sat u rozezlatnoj boji i Galaxy Fit u crnoj boji sa obe strane Galaxy pametnog telefona na kome je na ekranu deo Fitness Programs u okviru Samsung Health aplikacije
Opšiveni kožni kaiš u crnoj boji, 22 mm Opšiveni kožni kaiš u crnoj boji, 22 mm

Kaiševi

Po tvom izboru

Dvostruko postolje za bežično punjenje Dvostruko postolje za bežično punjenje

Bežični punjači

Odmori se, napuni baterije

Bežična eksterna baterija u srebrnoj boji Bežična eksterna baterija u srebrnoj boji

Eksterna baterija

Dopuni bateriju i van kuće