Oblast poslovanja

Oblast poslovanja

Vodeća uloga
u tehnološkim
inovacijama

Vodeća uloga u tehnološkim inovacijama

2 devojke nose odeću koja je u trendu i sede u modernom prostoru za odmor. Jedna od njih gleda u mobilni telefon. U prostoriji se nalazi samostojeći znak sa 40 višebojnih kocki. 2 devojke nose odeću koja je u trendu i sede u modernom prostoru za odmor. Jedna od njih gleda u mobilni telefon. U prostoriji se nalazi samostojeći znak sa 40 višebojnih kocki.

Samsung Electronics neprekidno iznova kroji budućnost. Istražujemo nepoznato da bismo otkrili tehnologije koje će pomoći ljudima širom sveta da žive srećnije i zdravije živote.

Potrošačka elektronika

Briljantne inovacije
van svih očekivanja

Pogled odozgo na ženske ruke u kuhinji sa modernom indukcionom pločom za kuvanje. Ona poseže za tučanim tiganjem u kome je povrće. Pogled odozgo na ženske ruke u kuhinji sa modernom indukcionom pločom za kuvanje. Ona poseže za tučanim tiganjem u kome je povrće.

Stvaramo kulturu neograničenih mogućnosti. Duboko poverenje i vernost naših klijenata podstiče nas da se neprekidno razvijamo i uvodimo inovacije.

IT i mobilne komunikacije

Težimo povećanju vrednosti i pogodnosti za naše klijente

Mladi par leži zajedno na jastucima koji su na podu i osmehuje se. Žena nosi slušalice Galaxy Buds i drži mobilni telefon. Mladi par leži zajedno na jastucima koji su na podu i osmehuje se. Žena nosi slušalice Galaxy Buds i drži mobilni telefon.

Proširujemo naše veoma diferencirane mobilne uređaje i naporno radimo na razvoju inovacija naredne generacije.

Rešenja za razvoj uređaja

Razvoj proizvoda nove
generacije za bolje sutra

Krupan kadar ruku koje drže tablet priključen na Samsung spoljni čvrsti disk. Na stolu je laptop koji je takođe priključen na jedan spoljni čvrsti disk. Krupan kadar ruku koje drže tablet priključen na Samsung spoljni čvrsti disk. Na stolu je laptop koji je takođe priključen na jedan spoljni čvrsti disk.

Svi istraživači i inženjeri širom sveta rade na otkrivanju novih tehnologija koje će nam promeniti život, stvoriti nove vrednosti i učiniti svet boljim.

Centar za istraživanje i razvoj

Oblikovanje budućnosti neprekidnim inovacijama i inteligencijom

Velika zelena poslovna zgrada blizu gustog drveća, pod plavim oblačnim nebom. Velika zelena poslovna zgrada blizu gustog drveća, pod plavim oblačnim nebom.