Samsung pruža kontinuiranu podršku gluvim i nagluvim osobama tokom cele godine

Kompanija Samsung u Srbiji je razvila poseban način podrške gluvim i nagluvim osobama, a koji su naši korisnici i imaju potrebe za dijagnostikom i servisiranjem svojih uredjaja, bilo da je reč o mobilnim uredjajima ili uredjajima bele tehnike. Naime, tokom cele godine korisnicima je na raspolaganju naš servis centar, ukoliko žele lično da ga posete ili ukoliko žele da naše kolege dodju na njihovu adresu. Kako bi komunikacija bila olakšana, naše osoblje na licu mesta pruža Video relej uslugu  tumača znakovnog jezika putem skype aplikacije. Pored prevodioca na znakovni jezik, postoji i mogućnost upotrebe maske za usne gde gluva ili nagluva osoba može lakše da čita sa usana našeg osoblja.

Dodatno, putem našeg sajta, emaila i live chat-a nudimo mogućnost zakazivanja termina naše usluge Samsung kombi. Po zakazanom terminu naše osoblje dolazi na adresu korisnika te tamo vrše dijagnostiku i samu popravku uređaja. Usluga je dostupna i za mobilne i za kućne aparate. A ukoliko korisnik želi da poseti naš servis centar lično, i u tom slučaju je moguće na isti način zakazati termin dolaska.

Po obavljenoj popravci kućnih aparata, Samsung osoblje koristi “HASS” dijagnostički alat za pregled i potvrdu same popravke te vizuelnim putem korisnicima mogu pokazati rezulate iste.

Za sve informacije i zakazivanje možete nas kontaktirati na:

Samsung Contact Center:

www.samsung.com/rs/support

www.samsung.com/rs/support/contact/#onlinesupport

Samsung Major Service Center Galerija:

Bulevar Vudro Vilsona 12, Beograd

Radno vreme: 10:00 – 22:00 h

*Status gluve i nagluve osobe je utvrđen u postupku pred Republičkim fondom za penzijsko i invalidsko osiguranje.