• Home /
  • Mobilni Uređaji

MOBILNI UREĐAJI

Sledeća generacija Galaxy A

Stvorena za novu eru i kreirana specijalno za tebe. Pronađi svoj Galaxy A.

Sledeća generacija Galaxy A

Korak dalje uz Galaxy

Napravi neverovatne fotografije bez obzira na osvetljenje. Kreći se u virtuelnoj realnosti. Zaroni u svoju omiljenu igru uz Infinity displej na kome sve ono što voliš vidiš i bolje i jasnije. Ostani u formi sa aplikacijama Samsung Health i nosivim uređajima koji omogućavaju bezgraničnu sinhronizaciju.

Nadogradi svoj Galaxy

Predstavljamo telefon koji pomera granice mogućeg. Galaxy može mnogo više: od fotografisanja po slabom svetlu pa sve do dugotrajne baterije koja traje onoliko koliko je tebi potrebno.

Pametan televizor sa tabletom, mobilnim uređajem i satom i prazna pozadina na mobilnom telefonu

Bolja povezanost

Galaxy proizvodi su dizajnirani tako da se jednostavno i lako međusobno povezuju. To znači da je sada lakše da budeš u formi, da se prepustiš beskonačnoj zabavi i ostaneš u kontaktu sa prijateljima i porodicom – bez obzira gde se nalaziš i šta trenutno radiš. Evo par primera kako Galaxy može da poboljša tvoj život.

Džogeri

Prati kako vežbaš

Bez obzira da li trčiš ili plivaš, aplikacija Samsung Health prati tvoje fizičke aktivnosti, ali i tvoj ritam spavanja i ishrane. Bixby čak može skenirati hranu koju unosiš te izračunati i upamtiti broj kalorija.

Spoji svoj Galaxy mobilni uređaj ili Gear Sport sat i prati kako napreduješ. A onda podeli sa prijateljima. Ne brini, uz Samsung Knox, tvoji podaci su potpuno zaštićeni.

Stočić za kafu

Instagram kao profesionalac

Izabela Čeng, slobodni fotograf, zna koliko je osvetljenje važno kada slika kvalitetne fotografije hrane koje objavljuje na Instagramu.

U mračnoj sobi, njen Galaxy Note8 se automatski prebacuje na režim blende koji propusta više svetlosti pa može da slika svaki detalj bez obzira gde se nalazi. Zahvaljujući ugrađenom režimu hrane, fotografije su prepune živih boja, a uz malo prilagođavanja balansa bele boje imaju i prirodne tonove.

Ako ti je potrebno još saveta kako da slikaš sjajne fotografije uz pomoć Galaxy uređaja,
pogledaj naš snimak