Iskoristi sjajne pogodnosti Samsung programa lojalnosti Iskoristi sjajne pogodnosti Samsung programa lojalnosti

Uživaj u posebnim pogodnostima koje ti donosi novi Samsung program lojalnosti u okviru Samsung Members aplikacije. Popusti, prednosti i brojna iznenađenja samo su deo posebnog programa koji smo oblikovali kao naš način da ti kažemo hvala na poverenju!

Kako bi počeo da uživaš u prednostima Samsung programa lojalnosti, potrebno je da budeš postojeći ili da postaneš novi korisnik jednog od vrhunskih Samsung mobilnih telefona: Galaxy S10, S10+, S10e, S20, S20+, S20 Ultra, S20 FE, Note10, Note10+, Note20, Note20 Ultra, Z Flip ili Z Fold2. Zatim je potrebno da pristupiš aplikaciji Samsung Members koja će te odvesti do spiska svih pogodnosti u kojima možeš da uživaš. I to potpuno neograničeno, u periodu od 2 godine nakon aktivacije svog naloga.

Samsung Lounge program lojalnosti otvoriće ti vrata u svet popusta, ponuda i iznenađenja koje smo oblikovali za verne Samsung korisnike. Odabirom Samsung partnera, možeš da pogledaš sve detalje vezane za konkretnu pogodnost koja je aktuelna, kao i da preuzmeš svoj kod ili vaučer kako bi je iskoristio.

Ne zaboravi, svega nekoliko uslova je potrebno da ispuniš kako bi mogao da uživaš u pogodnostima Samsung Lounge programa lojalnosti:

1. Da si postojeći ili da postaneš nov korisnik jednog od Samsung telefona navedenih u ponudi

2. Budeš registrovani Samsung korisnik i ulogovan na svoj Samsung nalog

3. Postaneš član Samsung Members aplikacije i prihvatiš prikupljanje informacija za svrhe marketinga

4. Da u svom telefonu koristiš SIM karticu srpskih operatera

Ukoliko ti je potrebno više detalja o tome kako Samsung program lojalnosti funkcioniše i o načinima kako da koristiš pogodnosti potrebno je da preko svog telefona posetiš Samsung Members aplikaciju. Tu ćeš pronaći baner u sekciji Pogodnosti i klikom na baner otvara se polje „ISTRAŽI POGODNOSTI“ gde možes videti šta je u ponudi i kako program funkcioniše.

Uđi u svet Samsung privilegija i počni da uživaš kao nikada do sada!

Uslove promocije možete pronaći ovde.