Uživaj u posebnim pogodnostima koje ti donosi novi Samsung program lojalnosti u okviru Samsung Members aplikacije. Popusti, prednosti i brojna iznenađenja samo su deo posebnog programa koji smo oblikovali kao naš način da ti kažemo hvala na poverenju!

Kako bi počeo da uživaš u prednostima Samsung programa lojalnosti, potrebno je da budeš postojeći ili da postaneš novi korisnik jednog od vrhunskih Samsung mobilnih telefona i tableta - pogledaj sve modele.

Zatim je potrebno da pristupiš aplikaciji Samsung Members koja će te odvesti do spiska svih pogodnosti u kojima možeš da uživaš.

Broj promocija koje možeš iskoristiti u periodu od 2 godine nakon aktivacije tvog naloga je neograničen!

Samsung Lounge program lojalnosti otvoriće ti vrata u svet popusta, ponuda i iznenađenja koje smo oblikovali za verne Samsung korisnike.

Odabirom Samsung partnera, možeš da pogledaš sve detalje vezane za konkretnu pogodnost koja je aktuelna, kao i da preuzmeš svoj kod ili vaučer kako bi je iskoristio.

Ne zaboravi, svega nekoliko uslova je potrebno da ispuniš kako bi mogao da uživaš u pogodnostima Samsung Lounge programa lojalnosti:

1. Da si postojeći ili da postaneš nov korisnik jednog od Samsung telefona navedenih u ponudi

2. Budeš registrovani Samsung korisnik i ulogovan na svoj Samsung nalog

3. Postaneš član Samsung Members aplikacije i prihvatiš prikupljanje informacija za svrhe marketinga

4. Da u svom telefonu koristiš SIM karticu srpskih operatera

Ukoliko ti je potrebno više detalja o tome kako Samsung program lojalnosti funkcioniše i o načinima kako da koristiš pogodnosti potrebno je da preko svog telefona posetiš Samsung Members aplikaciju. Tu ćeš pronaći baner u sekciji Pogodnosti i klikom na baner otvara se polje „ISTRAŽI POGODNOSTI“ gde možes videti šta je u ponudi i kako program funkcioniše.

Uđi u svet Samsung privilegija i počni da uživaš kao nikada do sada!

Uslove promocije možeš pronaći ovde.

Brendovi čije ponude možete iskoristiti u Samsung Members Lounge programu lojalnosti:

Cotrugli Cotrugli
Foreo Foreo
Samsung Samsung
VS Clinic VS Clinic
LELO LELO
KARE KARE
UNIQA UNIQA
Sport Vision Sport Vision
Nesspresso Nesspresso
Fitpass Fitpass
Pandora Pandora
A Hoteli A Hoteli

Modeli uključeni u Samsung Members Lounge program lojalnosti:

Galaxy S: Galaxy S23, Galaxy S23+, Galaxy S23 Ultra, Galaxy S22 5G, Galaxy S22+ 5G, Galaxy S22 Ultra 5G, Galaxy S21 5G, Galaxy S21+ 5G, Galaxy S21 Ultra 5G, Galaxy S21FE 5G, Galaxy S20FE, Galaxy S20, Galaxy S20+, Galaxy S20 Ultra, Galaxy S10, Galaxy S10+, Galaxy S10e 

Galaxy A: Galaxy A53 5G, Galaxy A52s 5G, Galaxy A52, Galaxy A52 5G, Galaxy A72

Galaxy Z: Galaxy Fold, Galaxy Z Flip, Galaxy Z Fold2, Galaxy Z Fold3 5G, Galaxy Z Flip3 5G; Galaxy Z Fold4 5G, Galaxy Z Flip4 5G

Galaxy Tab: Tab S6, Tab S6 Lite, Tab S7, Tab S7+, Tab S7 FE, Tab S8, Tab S8+, Tab S8 Ultra

Galaxy Note: Galaxy Note 20, Galaxy Note 20 Ultra, Galaxy Note 10, Galaxy Note 10+