Smart Switch


Siguran i bezbedan način prebacivanja podataka na Galaxy


Kada se prebaciš na korišćenje Galaxy uređaja, ne moraš da se oprostiš od sadržaja sa starog uređaja. Podaci i sadržaji koje si ranije koristio/la – tvoje fotografije, video snimci, imenik, događaji u kalendaru, beleške i podešavanja uređaja – sve će to biti prebačeno na tvoj novi Galaxy.

Brz i jednostavan prenos podataka sa starog na novi Galaxy uređaj, predstavljen parom skutera koji se brzo kreću sleva nadesno. Jedan od skutera se nalazi u simuliranom okviru starog uređaja, dok se drugi nalazi u okviru koji ima oblik novog Galaxy uređaja. Između ova dva vozila vidi se zamućeni efekat kretanja koji ilustruje brzinu prenosa.

Čak i ako se prebacuješ sa drugog operativnog sistema, prebacivanje je lako i bezbolno


Prebacivanje sa drugog operativnog sistema na Galaxy ne mora da bude teško. Smart Switch može da prebaci podatke sa mnoštva različitih uređaja, čime se znatno olakšava nadogradnja na Galaxy. To je pametan izbor.

Sa leve strane, Galaxy mobilni telefon, Galaxy tablet i iPhone na svojim ekranima prikazuju simbol učitavanja. Strelice koje su okrenute prema novom Galaxy uređaju sa desne strane označavaju da je u toku prenos podataka. Interfejs Galaxy uređaja prikazuje kako Smart Switch kopira podatke sa starog uređaja, a napredak je iskazan u procentima i minutima do kraja operacije.

Pređi sa Androida na Galaxy

Samo pokreni aplikaciju koja te vodi korak po korak kroz detaljan i bezbedan prelazak.

Pređi sa iPhone/iPad uređaja na Galaxy


Možeš da prebaciš fotografije, video snimke, imenik, događaje u kalendaru, beleške i druge stvari sa iPhone ili iPad uređaja na Galaxy. Podatke možeš da uvezeš čak i iz iCloud usluge.

Još načina za prenos podataka


Prenesi podatke, napravi rezervnu kopiju ili vrati podatke – šta god ti više odgovara. Međusobno poveži uređaje ili koristi rezervnu kopiju podataka sa eksterne memorije.

Dve ikone uređaja prikazane su jedna pored druge, sa strelicom između njih koja ide od levog ka desnom uređaju. Iznad strelice je simbol WiFi veze. Levi Galaxy izgleda kao stariji, a desni kao noviji model.

Bežični prenos

Dve ikone uređaja prikazane su jedna pored druge, sa strelicom između njih koja ide od levog ka desnom uređaju. Levi Galaxy izgleda kao stariji, a desni kao noviji model.

Povezivanje putem USB kabla

Ikona Galaxy uređaja nalazi se u sredini. Ispod Galaxy-ja nalaze se dve ikone od kojih jedna predstavlja mikro-USB, a druga USB uređaje za skladištenje podataka. Između njih je dvosmerna strelica koja označava prenos u oba smera između Galaxy-ja i uređaja za skladištenje podataka.

Pravljenje i vraćanje rezervne kopije podataka sa eksterne memorije

Ikona računara nalazi se sa leve, a ikona Galaxy uređaja sa desne strane. Između njih je dvosmerna strelica.

Pravljenje i vraćanje rezervne kopije podataka sa PC ili Mac računara

Tehnički zahtevi

Tvoji uređaji moraju da podržavaju određene stvari da bi radili sa aplikacijom Smart Switch.
U nastavku možeš da proveriš da li su kompatibilni.

information of Technical Requirements

Smart Switch za Android

Samsung uređaj sa operativnim sistemom Android 4.3 ili novijim

Smart Switch za Windows

Operativni sistem: Windows 7 ili noviji

Neophodan softver:
Microsoft Media Feature Pack
 
Možeš ga preuzeti putem sledećih veza:
 
[Za Windows 7 i 8]
 
[Za Windows 10]

Smart Switch za Mac

Operativni sistem: Mac OS X 10.9 ili noviji

MAC podržani model  
Hardver: modeli izbačeni na tržište posle 2013. godine*