Smart Switch


Proveren i bezbedan način da svoj sadržaj premestite na „Galaxy” uređaj


Prilikom prelaska na „Galaxy” uređaj, ne morate da se oprostite od vaših starih stvari. Sadržaj koji ste koristili pre - vaše fotografije, podešavanja i istorija poziva - ostaju sa vama na vašem novom „Galaxy” uređaju.

Podaci se brzo i lako prenose sa vašeg starog uređaja na novi Galaxy , predstavljen parom skutera koji zumiraju s lijeva na desno, jednog uokvirenog simuliranim okvirima starog uređaja, a drugog uokvirenim oblikom novog Galaxy uređaja. Između dva vozila je efekt zamagljenog kretanja, što ukazuje na brzinu.

Sreća je lak prenos


Ubacite u potpuno novi „Galaxy” uređaj i ponesite sa sobom ono što ste prikupili na putu. Zadržite sve svoje fotografije, kalendarske datume, alarme, pa čak i istoriju poziva. Prelazak smo učinili što je moguće više jednostavnim, tako da možete da zaronite pravo unutra.

Smart Switch sučelje simulirano je na Galaxy uređaju. Različite kategorije sadržaja mogu se birati ili neselektirati za prijenos. Na ekranu se nalaze Pozivi i kontakti, Poruke, Aplikacije, Početni ekran, Podešavanja, Slike i Video.

Aplikacija „Smart Switch” se slaže sa vašim starim uređajem


Prelazak na „Galaxy” uređaj sa drugog operativnog sistema nije tako težak uz aplikaciju „Smart Switch”. Aplikacija radi sa mnogim uređajima, što je nadogradnju na „Galaxy” pretvorilo u jednostavan proces za sve.

Na lijevoj strani, ilustracija pametnog telefona prikazuje simbol za punjenje. Strelice usmjerene prema novom uređaju Galaxy s desne strane pokazuju da se podaci prenose. Sučelje Galaxy uređaja pokazuje Smart Switch kopiranje podataka sa starog uređaja, s napretkom navedenim u postotku i minutama.

Više načina za povezivanje


Prenesite, izradite rezervnu kopiju ili obnovite na bilo koji način koji vam najbolje odgovara. Uspostavite vezu sa uređaja na uređaj ili upotrebite datoteku sigurnosne kopije iz spoljašnje memorije.

Prijenos podataka bežično sa starog uređaja na novi Galaxy .

Bežični prenos

Spojite stari uređaj na novi Galaxy s USB kablom.

Povežite se USB kabelom

Vratite podatke na Galaxy uređaj sa PC-ja.

Obnovite sa PC-ja

Vratite podatke na Galaxy uređaj sa SD kartice.

Obnovite sa SD kartice

Prenos podataka jednostavnim koracima


Aplikacija „Smart Switch” to olakšava. Jednostavno pokrenite aplikaciju koja će vas korak po korak voditi kroz prenos koji je temeljan i siguran.

※ Otkrijte detaljnija uputstva za korišćenje aplikacije Smart Switch Mobile.