Manje struje.
Više kapaciteta.

Upoznaj novi BESPOKE AI™ Laundry sistem

Novi Samsung Bespoke AI™ Laundry sistem omogućava efikasno i inteligentno pranje korišćenjem Ecobubble™ tehnologije, dok AI rešenje inteligentno obračunava i koristi tačno onoliko vode i deterdženta koliko je potrebno da bi tkanina, ali i planeta, bili zaštićeni, a rublje temeljno oprano čak i u hladnoj vodi.

Inteligentnije pranje, efikasno i sigurno sušenje

BESPOKE dizajn sa AI tehnologijom

Rešenje za pranje velike količine rublja koje pokreće veštačka inteligencija.
Uštedi struju, vodu i deterdžent.

Žena sedi na podu i igra se sa svojom mačkom ispred belog seta od dve Bespoke AI™ mašine, mašine za pranje i mašine za sušenje veša. Veš se okreće u mašini sa leve strane. Elegantno. Muškarac sedi na radnoj ploči, čita časopis i pije kafu. Ispod radne ploče je crni set od dve Bespoke AI™ mašine, mašine za pranje i mašine za sušenje veša. Ušteda energije. Zatim se slika menja u krupan kadar tkanine prekrivene mehurićima deterdženta. AI Ecobubble™. Prikazana je unutrašnjost mašine za pranje veša. Talas vode kreće se napred. Pranje u hladnoj vodi. Set od dve bele Bespoke AI™ mašine, mašine za pranje i mašine za sušenje veša, postavljen je tako da one stoje jedna na drugoj u plavoj kuhinji. Veliki kapacitet od 11 kg. Žena sedi u svetlom ulaznom hodniku. Ona prska biljke vodom pored belih Bespoke AI™ mašina za pranje i sušenje veša sa panelima u jutarnje plavoj boji koje su postavljene jedna preko druge i ugrađene u plavi ormar. Manje struje. Muškarac prolazi kroz okvir vrata i ulazi u sobu dok gura bicikl. U pozadini sobe nalazi se crni set od dve Bespoke mašine, mašine za pranje i mašine za sušenje veša, postavljene ispod radne ploče. Više kapaciteta. Pojavljuje se prva žena sa svojom mačkom. Ona se naslanja na ormar, a mačka sedi ispred mašine za sušenje veša. BESPOKE AI Laundry. Žena sedi na podu i igra se sa svojom mačkom ispred belog seta od dve Bespoke AI™ mašine, mašine za pranje i mašine za sušenje veša. Veš se okreće u mašini sa leve strane. Elegantno. Muškarac sedi na radnoj ploči, čita časopis i pije kafu. Ispod radne ploče je crni set od dve Bespoke AI™ mašine, mašine za pranje i mašine za sušenje veša. Ušteda energije. Zatim se slika menja u krupan kadar tkanine prekrivene mehurićima deterdženta. AI Ecobubble™. Prikazana je unutrašnjost mašine za pranje veša. Talas vode kreće se napred. Pranje u hladnoj vodi. Set od dve bele Bespoke AI™ mašine, mašine za pranje i mašine za sušenje veša, postavljen je tako da one stoje jedna na drugoj u plavoj kuhinji. Veliki kapacitet od 11 kg. Žena sedi u svetlom ulaznom hodniku. Ona prska biljke vodom pored belih Bespoke AI™ mašina za pranje i sušenje veša sa panelima u jutarnje plavoj boji koje su postavljene jedna preko druge i ugrađene u plavi ormar. Manje struje. Muškarac prolazi kroz okvir vrata i ulazi u sobu dok gura bicikl. U pozadini sobe nalazi se crni set od dve Bespoke mašine, mašine za pranje i mašine za sušenje veša, postavljene ispod radne ploče. Više kapaciteta. Pojavljuje se prva žena sa svojom mačkom. Ona se naslanja na ormar, a mačka sedi ispred mašine za sušenje veša. BESPOKE AI Laundry.

AI Laundry

Inteligentno pranje. Veća ušteda.

Uživaj u efikasnijem pranju koje ti pruža AI Ecobubble™¹. Mehurići koje ova tehnologija stvara uklanjaju 24%² više prljavštine čak i pri niskim temperaturama, štedeći pritom 70% energije² i pružajući negu tkanine bolju za 45,5%³. Prepoznajući vrstu tkanine ona prilagođava količinu mehurića, trajanje programa pranja, temperaturu i brzinu centrifuge.

'Vidi se krupan kadar mehurića pene koji se povećavaju, uz vidljiv tekst: Inteligentno podešavanje trajanja programa pranja, temperature i brzine centrifuge. Zatim se pojavljuje vunena tkanina u mašini za pranje veša prekrivena mehurićima pene, ukazujući na program pranja. Sa desne strane se pojavljuje tekst: Do 70% uštede energije hladnim pranjem. Zatim se vidi krupan kadar pene koja raste. Onda se pojavljuje jedan mehurić koji se povećava uz vidljiv tekst: 45,5% bolja nega tkanine. 'Vidi se krupan kadar mehurića pene koji se povećavaju, uz vidljiv tekst: Inteligentno podešavanje trajanja programa pranja, temperature i brzine centrifuge. Zatim se pojavljuje vunena tkanina u mašini za pranje veša prekrivena mehurićima pene, ukazujući na program pranja. Sa desne strane se pojavljuje tekst: Do 70% uštede energije hladnim pranjem. Zatim se vidi krupan kadar pene koja raste. Onda se pojavljuje jedan mehurić koji se povećava uz vidljiv tekst: 45,5% bolja nega tkanine.

Automatsko prepoznavanje i doziranje

Temeljno pranje odeće⁴, ali nežno i uz manju potrošnju vode i deterdženta. AI Wash koristi napredne senzore za prepoznavanje težine i mekoće tkanine i neprekidno prati stepen zaprljanja. Pametno optimizuje količinu vode i praška, zatim trajanje natapanja, ispiranja i centrifugiranja.

Komad bele tkanine nalazi se u bubnju Bespoke AI™ mašine za pranje veša. Pojavljuje se ikona sa tekstom AI uz pet drugih ikona, kako bi se pokazao AI program pranja. Pet ikona su težina, deterdžent, voda, tkanina i nivo zaprljanja. U pozadini se pere tkanina, dok se svaka ikona naglašava. Komad bele tkanine nalazi se u bubnju Bespoke AI™ mašine za pranje veša. Pojavljuje se ikona sa tekstom AI uz pet drugih ikona, kako bi se pokazao AI program pranja. Pet ikona su težina, deterdžent, voda, tkanina i nivo zaprljanja. U pozadini se pere tkanina, dok se svaka ikona naglašava.

Inteligentno optimizovan veš

Vođeno veštačkom inteligencijom, pranje se odvija tako lako i efikasno. Ova mašina je u stanju da upamti tvoje navike, predloži odgovarajući program pranja⁵ i na vreme prikaže potrebne informacije. Aplikacija SmartThings⁶ pruža savete o programima, kreira planove i rešava probleme. Uz to, automatski bira najbolji program sušenja za određeno punjenje mašine⁷.

'Vidi se krupan kadar bubnja Bespoke AI™ mašine za pranje veša, ispod koga je postavljen krupan kadar na kome je komandni panel. Vrata mašine za pranje veša su otvorena i spuštanjem različitih tkanina u mašinu postavke se menjaju, jer svaka tkanina ima drugačije zahteve za pranje. Prva je svetloljubičasta jakna i u desnom uglu se vidi tekst: Svakog ponedeljka u 8 uveče program Activewear. Tekst na panelu je: Activewear Koristi neutralni deterdžent. Zatim se slika menja i vidi se žuto ćebe i tekst u desnom uglu: Svake nedelje u 11 ujutru program Bedding. Tekst na panelu je: Bedding Krevetski čaršafi i tanji jorgani. Slika se menja treći put i vidi se plava košulja i tekst u donjem desnom uglu je: Svakog petka u 5 po podne Shirts. Tekst na panelu je: Shirts Brzo pranje nekoliko komada. 'Vidi se krupan kadar bubnja Bespoke AI™ mašine za pranje veša, ispod koga je postavljen krupan kadar na kome je komandni panel. Vrata mašine za pranje veša su otvorena i spuštanjem različitih tkanina u mašinu postavke se menjaju, jer svaka tkanina ima drugačije zahteve za pranje. Prva je svetloljubičasta jakna i u desnom uglu se vidi tekst: Svakog ponedeljka u 8 uveče program Activewear. Tekst na panelu je: Activewear Koristi neutralni deterdžent. Zatim se slika menja i vidi se žuto ćebe i tekst u desnom uglu: Svake nedelje u 11 ujutru program Bedding. Tekst na panelu je: Bedding Krevetski čaršafi i tanji jorgani. Slika se menja treći put i vidi se plava košulja i tekst u donjem desnom uglu je: Svakog petka u 5 po podne Shirts. Tekst na panelu je: Shirts Brzo pranje nekoliko komada.

SpaceMax™

Ista spolja. Veća iznutra.

Ulepšaj dom i peri veću količinu rublja zahvaljujući ogromnoj zapremini od 11 kg u standardnom kućištu dubine 600 mm. Jednostavan i ravan dizajn savršeno se uklapa u savremene enterijere i kuhinjski nameštaj. Tehnologijom SpaceMax™ dobija se veći prostor u unutrašnjosti, pa možeš prati veću količinu rublja, uključujući velike krevetske pokrivače.

Set od dve crne Bespoke AI™ mašine, mašine za pranje i mašine za sušenje veša, postavljene jedna pored druge u ormaru. Vidi se ilustracija unutrašnje konstrukcije Bespoke AI™ mašine za pranje veša čija je dubina 600 mm. Unutrašnjost mašine za pranje veša se povećava kako se strelica produžava, a broj koji ukazuje na dimenzije se povećava od 300 mm do 380 mm, pokazujući da je SpaceMax™ tehnologijom stvoreno više prostora iznutra, iako je veličina mašine ostala ista. Set od dve crne Bespoke AI™ mašine, mašine za pranje i mašine za sušenje veša, postavljene jedna pored druge u ormaru. Vidi se ilustracija unutrašnje konstrukcije Bespoke AI™ mašine za pranje veša čija je dubina 600 mm. Unutrašnjost mašine za pranje veša se povećava kako se strelica produžava, a broj koji ukazuje na dimenzije se povećava od 300 mm do 380 mm, pokazujući da je SpaceMax™ tehnologijom stvoreno više prostora iznutra, iako je veličina mašine ostala ista.

20-godišnja garancija

Garantovana izdržljivost
uz tehnologiju digitalnog inverterskog motora

Uživaj u izvanrednoj energetskoj efikasnosti, manjoj buci i dugovečnosti. Tehnologija Digital Inverter (digitalnog invertera) koristi snažne magnete za tiši rad⁸ i još snažnije performanse, ali je utrošak energije manji nego kod Universal motora. Takođe ga krasi najveća izdržljivost⁹ u industriji i dolazi s najdužom 20-godišnjom¹⁰ garancijom na motor.

Inverterski motor Bespoke AI™ mašine za pranje veša se sastavlja i vraća u mašinu. U svetloj i šarenoj sobi nalaze se dve bele Bespoke AI™ mašine, mašina za pranje i mašina za sušenje veša, sa panelima jutarnje plave boje, postavljene zajedno, pri čemu je mašina za sušenje odozgo. Pored njih nalaze se dve sertifikacione logo oznake. Prva se odnosi na 20-godišnju garanciju na digitalni inverterski motor. Druga se odnosi na VDE testiranje mašine po pitanju njenog radnog veka, 5064 ciklusa trofaznog BLDC motora, 23 godine radnog veka. Inverterski motor Bespoke AI™ mašine za pranje veša se sastavlja i vraća u mašinu. U svetloj i šarenoj sobi nalaze se dve bele Bespoke AI™ mašine, mašina za pranje i mašina za sušenje veša, sa panelima jutarnje plave boje, postavljene zajedno, pri čemu je mašina za sušenje odozgo. Pored njih nalaze se dve sertifikacione logo oznake. Prva se odnosi na 20-godišnju garanciju na digitalni inverterski motor. Druga se odnosi na VDE testiranje mašine po pitanju njenog radnog veka, 5064 ciklusa trofaznog BLDC motora, 23 godine radnog veka.
  1. Funkcija AI Ecobubble™ aktivira se samo pri izboru određenih ciklusa pranja, uključujući ciklus za pranje pamuka, sintetike i AI Wash sa punjenjem manjim od 2 kg.

  2. Ispitano u skladu sa standardom IEC 60456-2010 / 4 kg veša / program za hladno pranje Super Eco Wash cold (WF80F5E5U4W) u odnosu na program za pamuk na 40 °C bez opcije Eco Bubble™ (WF0702WKU). Pojedinačni rezultati mogu se razlikovati.

  3. Zasnovano na izveštaju laboratorijskih ispitivanja učinka na EMPA trakama koja vrši kompanija Springboard Engineering, u poređenju sa standardnim rastvorom sredstva za pranje i tehnologijom mehurića bez mehaničkog delovanja, na poliesterskim tkaninama. Pojedinačni rezultati mogu se razlikovati.

  4. Zasnovano na algoritmu kojim upravlja veštačka inteligencija. Stvarni rezultati zavise od individualnog načina upotrebe.

  5. Poruke o predloženom programu prikazuju se u aplikaciji na pametnom telefonu.

  6. Dostupno za Android i iOS uređaje. Neophodni su Wi-Fi veza i Samsung nalog.

  7. Automatsko povezivanje ciklusa dostupno je kada i mašina za pranje i mašina za sušenje veša imaju mogućnost upravljanja putem veštačke inteligencije (AI Control) i Wi-Fi vezu. 

  8. Uopšteno, smanjenje iznosi 5 dB(A) tokom ciklusa pranja, odnosno 3 dB(A) tokom centrifugiranja. Podaci su doneti na osnovu ERP oznaka, F500 8 kg 1400 rpm WF80F5E5P4W za digitalni inverter motor i Vistula 8 kg 1400 rpm WF1804WPC za univerzalni motor.

  9. Sertifikat trajnosti od 23 godine koji dodeljuje Udruženje za električne, elektronske i informacione tehnologije u Nemačkoj (Verband Deutscher Elektrotechniker – VDE). Stvarni vek trajanja može varirati u zavisnosti od okolnosti upotrebe.

  10. Maja meseca 2022. godine. 20-godišnja garancija na delove odnosi se samo na inverterski motor.