Tvoj Galaxy.
Na Tvoj Način.

Galaxy uređaji ti omogućavaju više načina za
povezivanje i slobodu kreiranja sopstvenog
iskustva upravo onako kako ti želiš.

Zašto Galaxy?

Stvarne inovacije, beskrajne mogućnosti povezivanja
i čitav niz opcija prilagođavanja.

Poveži više uređaja

Uređaji u Galaxy ekosistemu se lako udružuju i kombinuju kako bi ti pomogli da omiljene stvari uradiš bolje nego ikada pre. Pametnije vežbaj. Povećaj produktivnost. Podigni kreativne projekte na viši nivo.

Za fitnes fanatike

Poveži Galaxy Watch i Galaxy Buds i dobićeš
uređaj za praćenje fizičkih aktivnosti uz omiljenu
muziku sa ručnog zgloba.

Za profesionalce koji žele da budu produktivniji

Poveži Galaxy S22 i Tab S8 i prati sva
poslovna obaveštenja na telefonu dok
na tabletu hvataš beleške tokom sastanaka.

Povezani uređaji koji besprekorno funkcionišu

Napravi Galaxy
dizajn po sopstvenoj meri

Niko, pa ni ti, ne voli da ga sputavaju i ograničavaju. Isto važi i za tehnologije. Uz Galaxy, možeš da prilagodiš takoreći svaki aspekt uređaja i uživaš u onome što si sam kreirao, jer dobijaš proizvod koji je jedinstven poput tebe.

One UI

Pokaži svoj stil na interfejsu svog Galaxy uređaja birajući izgled početnog ekrana, vidžeta, tema i još mnogo toga.

Galaxy S22 i GalaxyBook jedan pored drugog sa istim selfi portretom žene. Galaxy S22 i GalaxyBook jedan pored drugog sa istim selfi portretom žene.

Ekskluzivna saradnja

Galaxy, u partnerstvu sa umetnicima, dizajnerima i liderima u oblikovanju kulture, može da ponudi zadivljujuću mogućnost prilagođavanja dizajna koja nigde više ne postoji.

Žena leži na tlu sa Galaxy S22 telefonom i ustima nameštenim za poljubac, a okružena je svojim slikama i bojama. Žena leži na tlu sa Galaxy S22 telefonom i ustima nameštenim za poljubac, a okružena je svojim slikama i bojama.

„U principu, mogućnost da koristim svoj telefon na način na koji želim je razlog zašto sam izabrao/la Galaxy...“

- Skubeeraw, reddit.com/r/samsung

Iskoristi moćne funkcije
koje su ti potrebne…

... i inovacije koje ni u
snu ne očekuješ

Tvoja privatnost. Bezbedna i sigurna.

Svet se promenio, a novi načini rada su doneli i nove rizike. Samsung tehnologije za zaštitu privatnosti pružaju zaštitu i potrebnu kontrolu u apsolutno svim situacijama.

Knox Vault

Knox Vault garantuje bezbednost kao u trezoru, jer je to sef unutar sefa koji fizički izoluje PIN kodove, lozinke i ostale privatne informacije kojima hakeri ne mogu da pristupe.

Panel za Politiku privatnosti

Iskoristi mogućnost brzog i lakog prikaza svih aplikacija koje pokušavaju da pristupe tvojim informacijama, a zatim personalizuj svoja podešavanja. Tako je tvoja privatnost potpuno bezbedna i sigurna.

Spreman da isprobaš Galaxy?

Uživaj u zgodnim
aplikacijama i uslugama

Kada se pridružiš porodici Galaxy, dobijaš pristup hiljadama korisnih aplikacija koje ti pružaju tehničku podršku, pomažu da vodiš zdrav život i još mnogo toga.

Podeli s drugima sve svoje kreacije #withGalaxy

Pogledaj fotografije i video-zapise drugih Galaxy korisnika koristeći hešteg #withGalaxy

  • Nisu sve tehničke karakteristike i funkcije dostupne na svim Galaxy uređajima. Detaljne informacije o tehničkim karakteristikama i funkcijama određenog proizvoda dostupne su na stranici sa informacijama za svaki Galaxy proizvod.
  • ¹Galaxy S22 series, Galaxy S21 series, Galaxy Z Fold2, Galaxy Z Flip (samo LTE), Galaxy S20 series i Galaxy Note20 series podržavaju celodnevnu bateriju. Stvarno trajanje baterije zavisi od mrežnog okruženja, korišćenih funkcija i aplikacija, učestalosti poziva i poruka, broja punjenja i mnogih drugih faktora.
  • ²5G brzine se razlikuju i zahtevaju optimalnu mrežu i konekciju (u ove faktore spadaju frekvencija, opseg, saobraćaj na mreži); za pitanja u vezi dostupnosti, kontaktirati provajdera.
  • ³IP68 sertifikat zavisi od Galaxy uređaja. IP68 sertifikat se zasniva na probnim uslovima potapanja do dubine od 1,5 m slatke vode tokom 30 minuta. Ne preporučuje se korišćenje na plaži ili bazenu.
  • ⁴Kompatibilna sa Samsung Galaxy mobilnim telefonima, tabletima i računarima koji podržavaju S Pen.
  • ⁵ Telesna struktura se NE SME meriti ukoliko imate ugrađen pejsmejker ili druge implantirane medicinske uređaje. Telesna struktura se NE SME meriti ukoliko ste trudni. Rezultati merenja možda neće biti precizni ako imate manje od 20 godina. Sastav tela je funkcija podržana samo na Samsung Galaxy Watch4 seriji satova i modelima Galaxy Watch satova izašlim nakon nje.
  • ⁶ Namenjeno samo u svrhu opšteg praćenja fizičkog stanja i kondicije. Nije namenjeno za otkrivanje, dijagnostiku, lečenje, praćenje ili upravljanje bilo kojim zdravstvenim stanjem ili bolešću. Nijedna informacija dobijena sa uređaja i/ili u okviru aplikacije koja se odnosi na zdravlje ne sme se smatrati medicinskim savetom. Korisnici bi trebalo da potraže medicinski savet lekara.
  • Sve navedene specifikacije i opisi mogu se razlikovati u odnosu na stvarne specifikacije i opise proizvoda. Samsung zadržava pravo da izmeni ovaj dokument i opisane proizvode, u bilo kom trenutku, bez obaveze kompanije Samsung da izda obaveštenje o takvim izmenama. Sve funkcije, osobine, specifikacije, grafički elementi i druge informacije o proizvodu u ovom dokumentu, uključujući, ali ne ograničavajući se na prednosti, dizajn, cene, komponente, performanse, dostupnost i mogućnosti proizvoda podležu promenama bez obaveštenja ili obaveze. Sadržaji ispisani na ekranu predstavljaju simulirane slike i služe isključivo za potrebe demonstracije.