WHY GALAXY

Navikni se na izuzetno

Mladić na plaži izgleda kao da preskače preko zalazećeg sunca u pozadini.

Vreme je da prestaneš da biraš između onog što voliš i onog što ti treba.
Uređaje pravimo tako da kada ih jednom probaš i počneš da ih koristiš, zapitaš se kako si do sada uopšte živeo bez njih.

Sve samo ne osnovno

Kada biraš Galaxy, to znači da biraš uređaj koji je u startu bolje napravljen, počevši od najosnovnijih stvari.

To znači da su naši uređaji napravljeni da budu brzi, sa celodnevnom baterijom1) i procesorom visokih performansi koji pokreće sve što radiš na uređaju.

Težimo da postignemo vrhunski kvalitet korišćenjem izdržljivih, visokokvalitetnih materijala koje podrvrgavamo rigoroznom testiranju – na padove, temperature, vodu itd. – tako da izdrže ne samo tople i hladne vremenske uslove, već i da obezbede zaštitu od prirodnih uticaja poput prašine i vode.2) Sve to štiti naša integrisana, višeslojna hardverska i softverska bezbednosna platforma – Samsung Knox.

Pevač na jarko osvetljenoj pozornici, sa leve strane se vidi crveno, a sa desne zeleno osvetljenje. Slika je blago zamućena i prikazuje kretanje.

Tehnologija koja privlači pažnju i poglede

Baš kada pomisliš da su telefoni dostigli vrhunac inovativnosti, mi nađemo način da ponudimo još više inovacija.

Revolucionarna tehnologija3) drastično ubrzava igre, otpremanje, preuzimanje i strimovanje. Naše profesionalne kamere pružaju neverovatne foto i video sadržaje svakom korisniku, od početnika do profesionalaca. Razmaši svoju kreativnost uz pomoć naše karakteristične S Pen olovke4) – ona radi ono što ni jedna druga olovka ne može.

Što se tiče inovacija u dizajnu, ceo svet se ugleda na Galaxy – i mi ta očekivanja i ispunjavamo. Galaxy je predstavio uređaje sa preklopnom konstrukcijom koja nam omogućava da kreiramo i dizajniramo još inovativnije displeje koji nude veću udobnost i prenosivost.

Nad tamnoplavom vodenom površinom, osoba drži okruglo ogledalo koje odražava oblačno plavo nebo.

Napravljen za sve, ali namenjen tebi

Zahvaljujući korisničkom interfejsu One UI koji je vrlo jednostavan za korišćenje, Galaxy je spreman istog momenta kada uređaj uzmeš u ruke i lako se prilagođava tvom ličnom stilu.

Čim ga otpakuješ, bez ikakvih dodatnih podešavanja, Galaxy uređaj je spreman za povezivanje sa Galaxy Buds, Galaxy Watch i drugim Galaxy uređajima. Vreme je da obogatiš ne samo svoj rad i igru, nego i sve drugo što ti je važno.

Korisnici Galaxy uređaja imaju pristup sadržaju i uslugama naših partnera uz ekskluzivne ponude optimizovane za Galaxy uređaje, uključujući aplikacije, muziku i zabavu.5)

Da bismo ti pomogli da zadržiš inspiraciju, nastavljamo da sarađujemo sa tvojim omiljenim umetnicima, dizajnerima i stvaraocima.

Drveće u prvom planu nasuprot prostranom zvezdanom noćnom nebu u pozadini.

Zamena, tebi na usluzi

Zamena ili nadogradnja uređaja je postala lakša nego ikada, zahvaljujući aplikaciji Galaxy Smart Switch koja znatno olakšava i pojednostavljuje bezbedno prebacivanje tvojih podataka sa starog na novi uređaj. Bukvalno.

Nastavljamo da se brinemo o tvom uređaju tako što ga ažuriramo najnovijim izdanjima operativnog sistema,⑥ uz vrhunsku korisničku podršku koja zna sve što treba da zna o tvom telefonu.

Ikona aplikacije Samsung Members je vidljiva u gornjem levom uglu, dok se ikona aplikacije Smart Switch nalazi u donjem desnom uglu. Obe su postavljene na pozadinu nežno pastelne boje.

Koji Galaxy ti najviše odgovara?

Od inovativnih preklopnih mobilnih telefona, preko jedinstvene S Pen olovke, pa do tehnologije profesionalnih kamera, Galaxy svakom korisniku ima šta da ponudi.

Pogledaj najnoviju ponudu Galaxy uređaja.

Prikaz zadnje strane otklopljenog telefona Galaxy Z Fold 2 mističnobronzane boje u uspravnom položaju.

Galaxy Z Fold2

Dva otklopljena ogledalo-ljubičasta telefona Galaxy Z Flip u uspravnom položaju. Uređaji su okrenuti suprotno jedan drugom.

Galaxy Z Flip

Prikaz prednje i zadnje strane telefona Galaxy S20 FE nebeskotamnoplave boje.

Galaxy S20 FE

Prikaz zadnje strane telefona Galaxy Note20 Ultra mističnobronzane boje uz prikaz prednje strane telefona Galaxy Note20 mističnozelene boje sa S Pen olovkom.

Galaxy Note20

Vidi svet na drugačiji način #withGalaxy

Zahvaljujući profesionalnoj kameri Galaxy uređaja, ne moraš biti profesionalni fotograf da snimiš profesionalne fotografije. Sve fotografije koje vidiš na ovoj stranici snimili su @mycameradoesntlie @fransiscusyana @maphornjama_2 @mblockk4 #withGalaxy.

Nisu sve tehničke karakteristike i funkcije dostupne na svim Galaxy uređajima. Detaljne informacije o tehničkim karakteristikama i funkcijama određenog proizvoda dostupne su na stranici sa informacijama za svaki Galaxy proizvod.

1) Galaxy Z Fold2, Galaxy Z Flip (LTE only), serija Galaxy S20 i serija Galaxy Note20 podržavaju celodnevnu bateriju. Stvarno trajanje baterije zavisi od mrežnog okruženja, korišćenih funkcija i aplikacija, učestalosti poziva i poruka, broja punjenja i mnogih drugih faktora.
2) Stavke i uslovi ispitivanja pouzdanosti mogu se razlikovati u zavisnosti od uređaja i modela. Ispitivanja mogu obuhvatati nivo zagrevanja uređaja, padove, izdržljivost, vodootpornost, nivo zaštite od prirodnih uticaja kao što su vlažnost vazduha i temperature itd
3) Zahteva optimalnu 5G vezu. 5G usluga je dostupna samo na uređajima sa 5G podrškom i na lokacijama sa omogućenom 5G mrežom. Stvarna brzina zavisi od zemlje, operatera i korisničkog okruženja.
4) Svi uređaji iz serije Galaxy Note, kao i neki od Galaxy Tab uređaja, podržavaju S Pen olovku.
5) Galaxy se udružio sa partnerima kao što su Microsoft, Netflix, Spotify i Google. Dostupnost sadržaja i usluga partnera zavisi od Galaxy uređaja i zemlje ili regiona i mogu zahtevati plaćanje pretplate. Detaljne informacije mogu se pronaći na stranici sa informacijama za svaki Galaxy proizvod. Sve informacije povezane sa partnerstvom, uključujući, ali ne ograničavajući se na samo partnerstvo, usluge, ponude, sadržaj i dostupnost, podložne su promeni bez prethodne najave ili obaveze.
6) Neki Galaxy uređaji ispunjavaju uslove za tri generacije nadogradnji operativnog sistema Android. Dostupnost nadogradnji i funkcija operativnog sistema Android mogu se razlikovati u zavisnosti od uređaja i zemlje. Raspored nadogradnje zavisiće od nekoliko faktora, uključujući, ali ne ograničavajući se na složenost ažuriranja, model, prisustvo na tržištu i još mnogo toga.

Sve navedene specifikacije i opisi mogu se razlikovati u odnosu na stvarne specifikacije i opise proizvoda. Samsung zadržava pravo da izmeni ovaj dokument i opisane proizvode, u bilo kom trenutku, bez obaveze kompanije Samsung da izda obaveštenje o takvim izmenama. Sve funkcije, osobine, specifikacije, grafički elementi i druge informacije o proizvodu u ovom dokumentu, uključujući, ali ne ograničavajući se na prednosti, dizajn, cene, komponente, performanse, dostupnost i mogućnosti proizvoda podležu promenama bez obaveštenja ili obaveze. Sadržaji ispisani na ekranu predstavljaju simulirane slike i služe isključivo za potrebe demonstracije. © 2020 Samsung Electronics Co., Ltd. „Samsung”, „Samsung Galaxy” i svi drugi proizvodi serije Samsung Galaxy su žigovi kompanije Samsung Electronics. Ostali prikazani žigovi i logotipi vlasništvo su njihovih vlasnika.