TV koji može sve!
Tri jednostavne reči: Neprevaziđeno iskustvo gledanja. To je sve što nam je potrebno da sumiramo naše ideje koje su dovele do razvoja QLED televizora. Nema više ometanja. Samo zabava za tvoje oči.

᠎

TV that does it all
Three simple words: Unrivaled viewing experience.
That’s all we need to sum up our ideas behind new 2018 QLED TV. No more
distractions. Just pure entertainment for your eyes.

Bez ,,Burn-in”
efekta

10 godina garancije

Izvor izdržljivosti QLED televizora leži u upotrebi Samsung neorganskih kvantnih tačaka (Quantum dot tehnologija). Za razliku od tehnologija displeja zasnovanih na organskim materijalima, Quantum dot vremenom ne propadaju. To omogućava QLED televizorima da pruže sliku izuzetnog kvaliteta koja ne samo da traje mnogo duže nego kod drugih ekrana, već uz to kod nje garantovano ne dolazi do Burn-in efekta.

qled burn in

Više ništa ne stoji
između tebe i tvog TV-a

Davno su prošli dani kada su se svi gurali da gledaju televiziju na malom i tamnom ekranu okruženi galamom. Samsung je uspeo u poduhvatu da razvije televizor koji omogućava prijatno gledanje sa veće razdaljine, sa velikim ekranom i milijardom boja koje čine da sve što gledaš deluje stvarno. Sada isto tako možeš i lakše da upravljaš svim svojim uređajima pomoću jednog daljinskog upravljača i da svojim glasom ostvaruješ interakciju sa televizorom. I pored svih ovih dostignuća, novi QLED televizor za 2018. savršeno će se uklopiti u enterijer tvog doma zahvaljujući neizmernim naporima kompanije Samsung da postigne savršenstvo izrade. Broj 1 već dvanaest uzastopnih godina u kategoriji globalni TV, ⓒFuturesource Consulting

A Thumbnail Image for Samsung QLED TV’s Design Story Video.
A Thumbnail Image for Samsung QLED TV: Feature Film - Q Picture
A Thumbnail Image for Samsung QLED TV Feature Film - Q Style
A Thumbnail Image for Samsung QLED TV Feature Film - Q Smart

Naše rešenje: koristimo samo najbolje
Šta čini savršen televizor? Sve izvanredne opcije koje korisnici žele, u kombinaciji sa najnaprednijom tehnologijom za reprodukciju slike. Naš odgovor je novi QLED televizor. Novi Samsung QLED televizor za 2018. donosi neverovatno iskustvo gledanja u tvoj svakodnevni život, od našeg dosada najboljeg kvaliteta slike do intuitivnih pametnih opcija i prelepog dizajna kojim se možeš ponositi.

᠎

Više od milijardu nijansi

Q Color

Od jednostavanog procesa pretvaranja svetlosti u boju stvorili smo nešto zaista posebno zahvaljujući našoj revolucionarnoj Quantum dot tehnologiji. Dodali smo svetlost u jednačinu i omogućili prikaz milijardu boja sa stopostotnim volumenom. I za razliku od ostalih displeja, na QLED-u vremenom neće doći do "burn-in" efekta. Zapravo, naša tehnologija je toliko pouzdana da je pokrivena petogodišnjom garancijom i desetogodišnjom garancijom na burn-in efekat. Zato se opusti i uživaj u najboljem TV doživljaju.

Slika prirodnog pejzaža da bi objasnila Q Color. Sa leve strane su boje prikazane na drugim televizorima. Sa desne strane je Samsung QLED TV koji prikazuje živopisne i bogate boje.U svako doba, pri bilo kom osvetljenju

Q Contrast

Seti se samo svih onih trenutaka kada nisi mogao da vidiš sliku na ekranu svog televizora. Ponekad je bilo previše sunčeve svetlosti u prostoriji. Ponekad je nije bilo dovoljno. Novi QLED televizori za 2018. čine da takve situacije postanu stvar prošlosti, sa dubljim i tamnijim crnim bojama koje naglašavaju svaki pojedinačni detalj. Više nije važno koliko je prostorija osvetljena.

Images of the Earth that the sunlight is lit on in order to to explain Q Contrast. Samsung QLED TV’s image on the right appears clearer than that of other TV’s on the left.  With Samsung QLED TV, you can see the details on surface of the Earth and the stars in universe.

Vidi dalje
od senki

Q HDR 2000/1500/1000

Ponekad prosto ne možeš da vidiš šta je na tvom sopstvenom televizoru. Posebno kada se prikazuje neka tamna scena sa senkama. Q HDR je napravljen zahvaljujući našoj kombinaciji stručnosti i HDR10+ tehnologije kako bi ti doneo širi spektar osvetljenosti i kontrasta za oživljavanje svih nijansi slike.

Slike astronauta da bi objasnile Q HDR. Slika na Samsung QLED TV-u sa leve strane deluje živopisnije od one sa desne strane televizora.

Gledaj sliku, ne televizor

Naša filozofija dizajna je da držimo sve što odvlači pažnju sakrivenim tako da fokus bude samo na slici sa ekrana. Zato smo se rešili uobičajenih stvari koje nam najviše odvlače pažnju, kao što su neuredni kablovi; čak ni crni ekran više neće ometati pogled u tvom domu. Sloboda prostora, sloboda čistog uživanja.

᠎
A video shows Samsung QLED TV mounted on the living room wall. A light is shown following the One Invisible Cable below the TV. With One Invisible Cable, the TV is perfectly blended in the space.

Bez crnog ekrana ugašenog televizora

Ambijentalni način rada

Sa novim ambijentalnim načinom rada, možeš da unaprediš dizajn svoje dnevne sobe dekorativnim sadržajima, korisnim informacijama ili svojim fotografijama. Nećeš ni primetiti televizor na zidu jer se savršeno uklapa u tvoj dekor, a može i da pušta laganu pozadinsku muziku. Pored toga, ne treba brinuti o "burn-in" efektu, jer ste zaštićeni našom desetogodišnjom garancijom.

᠎
A video shows the various options for Ambient Mode.

In Deco Mode, an image of mountains in the QLED TV on the wall is moving naturally. The room goes dark as the time changes from day to night.

In Info Mode, the QLED TV shows the current location and temperature. The screen goes dark as the time changes from day to night.

In Photo Mode, photo list appears on the Samsung QLED TV. The screen focuses in on the selected picture.

In Music Mode, A notification for playing music appears on the QLED TV on the wall.

Jedan daljinski je sve što ti treba

Jedan daljinski upravljač

Jedan tanki daljinski upravljač je dovoljan za upravljanje svim tvojim povezanim uređajima. Prestani da preturaš po sobi u potrazi za daljincem i provedi više vremena u gledanju. Automatski ćeš videti naziv uređaja na ekranu. Pronalaženje povezanog uređaja je upravo postalo mnogo jednostavnije.

* Stvaran proizvod i daljinski upravljač mogu da se razlikuju od prikazane slike.
* Važi samo za kompatibilne uređaje.

Ispred televizora je žena oslonjena na sto držeći daljinski upravljač u ruci. Pored nje je slika uvećanog daljinskog upravljača sa 6 ikona koje predstavljaju ključne opcije.

SmartThings,
neograničene mogućnosti

SmartThings

SmartThings ti pomaže da se lako povežeš sa najrazličitijim pametnim uređajima, od tvog frižidera do mobilnog telefona, pružajući ti intuitivan način da preuzmeš punu kontrolu nad svojim domom, i više od toga. Doživi iskustvo povezanih ueđaja.

* Pametne usluge i GUI (grafički korisnički interfejs) mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i regiona.
* Uređaji kompatibilni sa SmartThings mogu da se razlikuju u zavisnosti od regiona.

The Samsung QLED TV in the living room, mobile phone, and the refrigerator standing next to the kitchen table are connected with wi-fi to function together harmoniously. 6 icons are overlaid on image, representing possible connecting devices such as TV, door lock, refrigerator, washing machine, lightings and mobile phone.

* QLED televizori dobili su potvrdu vodeće asocijacije za ispitivanje i sertifikaciju Verband Deutscher Elektrotechniker (VDE) za sposobnost da proizvedu 100% volumena boje.
* QLED TV : Samsung QLED je televizor koji se zasniva na Quantum dot tehnologiji.
*Najveća osvetljenost može da se razlikuje u zavisnosti od modela i veličine televizora.
*Pogledajte stranicu sa detaljima o proizvodu za svaki model.
*Slika služi isključivo kao ilustracija. Specifikacije izgleda i dizajna koje ne utiču na performanse proizvoda podležu izmenama bez prethodne najave.