Više od običnog televizora

Tvoja prilika da pokažeš svoj stil. U svom prostoru i u svojoj jedinstvenosti.

Video počinje pitanjem „Šta definiše tvoj stil? Više od običnog televizora, moji izbori, čine ono što jesam. Koji je tvoj izbor?” Pojavljuju se redom lica šest osoba, a poslednji kadar na ekranu je kolaž sastavljen od svih šest lica ljudi.

Koji Lifestyle TV je pravi za tebe?

 • Jedinstvenost

 • Veličina ekrana

 • Boja

 • Lična umetnička galerija
 • 85"/75"/65"/55"/50"/
  43"/32"
 • Crna (sa raznim stilovima i bojama ivica)
 • Prenosivi mali projektor
 • 30" ~ 100"
 • Bela
 • Jedinstven Design TV
 • 65"/55"/50"/43"
 • Nebesko Bela
 • Privatni kućni bioskop
 • Do 120"/130"
 • Bela
 • Televizor na otvorenom
 • 75"/65"/55"
 • Crna
 • Rotirajući ekran
 • 43"
 • Tamnoplava

The Frame

Personalizuj tvoj TV

Dizajniran da izgleda kao tanak ram slike, u prodavnici umetničkih dela nalazi se kolekcija od preko 1600 dela iz poznatih ustanova širom sveta gde možeš uživati u njima uz novi Mat ekran.

The Frame The Frame
Televízor The Frame ukazuje na svojej obrazovke slávne umelecké dielo. Naľavo sú zobrazené jeho štyri top funkcie: Matný displej, Moderný dizajn rámu, Prispôsobiteľný rám a Režim umenia (Art Mode). Žena sedí na pohovke a obdivuje známe umelecké dielo zobrazené na televízore The Frame. Prikazan je Frame kako stoji na postolju pored slika na zidu. Vidi se ugao prilagodljivog rama kome se menjaju stranice.

The Freestyle

Neočekivano oduševljenje

Freestyle ima sve što želiš od jednog projektora i više od toga. Dizajn od 180 stepeni nudi ti fleksibilnost da svoj sadržaj projektuješ na svaku površinu. Kako bi uživanje bilo potpuno, tu je vrhunski 360 zvuk i sve funkcije pametnog televizora.

Na ekranu se vidi Freestyle. Predstavljeni su svestrani dizajn, instant pokretanje, vrhunski 360 zvuk, doživljaj pametnog TV-a kao četiri dobra razloga za kupovinu Freestyle uređaja. Na ekranu se vidi Freestyle. Predstavljeni su svestrani dizajn, instant pokretanje, vrhunski 360 zvuk, doživljaj pametnog TV-a kao četiri dobra razloga za kupovinu Freestyle uređaja.
Televízor The Frame ukazuje na svojej obrazovke slávne umelecké dielo. Naľavo sú zobrazené jeho štyri top funkcie: Matný displej, Moderný dizajn rámu, Prispôsobiteľný rám a Režim umenia (Art Mode). Žena sedí na pohovke a obdivuje známe umelecké dielo zobrazené na televízore The Frame. Freestyle projektuje sliku na žurki na kojoj je puno ljudi. Grupa ljudi leži dok se slika projektuje na plafonu. U sredini se okreće Freestyle za 180 stepeni sa mnoštvom ruku koje se smenjuju držeći Freestyle uređaj. Dve osobe se nalaze napolju i projektuju film preko Freestyle uređaja.

The Serif

Bezuslovno lep

Zbog svog prepoznatljivog „I” profila Serif televizor izgleda odlično iz svakog ugla i prelepo stoji gde god da se postavi – sa ili bez odvojivog postolja. Zahvaljujući QLED tehnologiji i mat ekranu, svoj omiljeni sadržaj možeš gledati u 4K rezoluciji sa drastično smanjenim odsjajem.

Na ekranu se vidi Serif koji stoji na postolju. Na ekranu se nalaze četiri dobra razloga za kupovinu Serif televizora, uključujući 360 svestrani dizajn, mat ekran, odvojivo postolje, QLED tehnologiju. Na ekranu se vidi Serif koji stoji na postolju. Na ekranu se nalaze četiri dobra razloga za kupovinu Serif televizora, uključujući 360 svestrani dizajn, mat ekran, odvojivo postolje, QLED tehnologiju.
Televízor The Frame ukazuje na svojej obrazovke slávne umelecké dielo. Naľavo sú zobrazené jeho štyri top funkcie: Matný displej, Moderný dizajn rámu, Prispôsobiteľný rám a Režim umenia (Art Mode). Žena sedí na pohovke a obdivuje známe umelecké dielo zobrazené na televízore The Frame. Serif televizor je postavljen pored stola prepunog hrane. Serif televizor se nalazi na stolu i nema postolje. Serif televizor stoji na postolju pored stolice. Serif televizor stoji na postolju okrenut ka stolu.

The Premiere

Otvori svoj privatni bioskop uz 4K trostruki laser

Zabava uz Premiere je pravo pozorište u kući u kome trostruki laser svojim vrhunskim moćima kreira sliku veličine 130 inči uz pratnju isto tako moćnog zvuka koji ispunjava prostor. Uživaj u doživljaju gledanja pametnog TV-a, zahvaljujući sertifikovanim OTT uslugama u 4K rezoluciji.

Na ekranu je Premiere koji projektuje sliku plaže. Predstavljeni su tehnologija trostrukog lasera, ultrakratko bacanje, moćan zvuk i doživljaj pametnog televizora kao četiri dobra razloga za kupovinu Premiere uređaja. Žena prati sadržaj koji projektuje Premiere dok pijucka vino dok sedi na stolici. Premiere projektuje sadržaj na zidu. Na ekranu je Premiere koji projektuje sliku plaže. Predstavljeni su tehnologija trostrukog lasera, ultrakratko bacanje, moćan zvuk i doživljaj pametnog televizora kao četiri dobra razloga za kupovinu Premiere uređaja. Žena prati sadržaj koji projektuje Premiere dok pijucka vino dok sedi na stolici. Premiere projektuje sadržaj na zidu.

The Terrace

Doživljaj gledanja QLED sadržaja napolju, po najvećem suncu

Uz Terrace, zabava se seli iz zatvorenog prostora napolje. Uživaj u svom TV-u i napolju, u QLED slici i pristupu najrazličitijem sadržaju, zahvaljujući ugrađenom pametnom TV-u.

*Zaštita od vode i prašine bazirana na IP55 (međunarodna oznaka zaštite) standardu i tečan rad na temperaturama između -30 i 50 ℃.

Terrace televizor je montiran na zidu na otvorenom prostoru. Predstavljeni su zaštita od direktnog sunca, ultrasvetli kvalitet slike, ugrađen pametan TV i izdržljivost otporna na vremenske prilike kao četiri dobra razloga za kupovinu Terrace uređaja. Terrace televizor montiran na zidu i dve osobe koje gledaju utakmicu napolju. Terrace televizor je montiran na zidu napolju. Terrace televizor je montiran na zidu na otvorenom prostoru. Predstavljeni su zaštita od direktnog sunca, ultrasvetli kvalitet slike, ugrađen pametan TV i izdržljivost otporna na vremenske prilike kao četiri dobra razloga za kupovinu Terrace uređaja. Terrace televizor montiran na zidu i dve osobe koje gledaju utakmicu napolju. Terrace televizor je montiran na zidu napolju.

The Sero

Mobilna zabava, bolja na TV-u

Sero televizor se okreće iz pejzažnog u portret režim i zato je savršen za gledanje sadržaja sa mobilnog uređaja na velikom ekranu. Prati svoj mobilni sadržaj u QLED tehnologiji i na mat ekranu koji drastično smanjuje odsjaj i uživaj u moćnim 4.1-kanalnim zvučnicima snage 60 W našeg Sero televizora.

Na ekranu se vidi Sero televizor u portret režimu. Predstavljeni su ekran optimizovan za mobilni sadržaj, mat ekran, 4.1-kanalni moćan zvuk i QLED tehnologija kao četiri dobra razloga za kupovinu ovog uređaja. Na ekranu se vidi Sero televizor u portret režimu. Predstavljeni su ekran optimizovan za mobilni sadržaj, mat ekran, 4.1-kanalni moćan zvuk i QLED tehnologija kao četiri dobra razloga za kupovinu ovog uređaja.
Televízor The Frame ukazuje na svojej obrazovke slávne umelecké dielo. Naľavo sú zobrazené jeho štyri top funkcie: Matný displej, Moderný dizajn rámu, Prispôsobiteľný rám a Režim umenia (Art Mode). Žena sedí na pohovke a obdivuje známe umelecké dielo zobrazené na televízore The Frame. Muškarac strimuje sadržaj sa društvene mreže na telefonu. Ista slika se preslikava na Sero televizor koji se nalazi u portret režimu. Na Sero televizoru, koji se nalazi u pejzažnom režimu, vidi se automobil. Zatim se on okreće u portret režim i vidi se sadržaj sa društvene mreže na njegovom ekranu.

Opremi svoj Lifestyle televizor.

Otkrij dodatnu opremu koja odgovara tvom TV-u i optimizuj svoj doživljaj gledanja.

* TV i dodatna oprema se prodaju odvojeno.