Samostalna popravka

Samostalna popravka

Koristite naša rešenja za samostalnu vangarantnu popravku za rešavanje mnogih uobičajenih problema

Mogućnost samostalne vangarantne popravke je sada dostupna

Sa programom kompanije Samsung za samostalnu vangarantnu popravku, lako možete da dođete do originalnih delova i da sami izvršite popravke van garancije na nekim od najnovijih Samsung Galaxy mobilnih uređaja, laptopova, frižidera, mašina za pranje veša, mašina za sušenje veša, mašina za pranje sudova, kao i elektronskih displeja, kao što su televizori i PC monitori.

Proverite sledeće pre nego što počnete

Često postavljana pitanja

Možete da izvršite osnovne samostalne vangarantne popravke svih frižidera, mašina za pranje veša, mašina za sušenje veša, mašina za pranje sudova, televizora i PC monitora kupljenih nakon 1. marta 2021.

Takođe, možete da koristite naša Uputstva za vangarantnu popravku da sami popravite čitav niz Samsung mobilnih uređaja, uključujući serije Galaxy S20, S21, S22 i S23, kao i sve nove modele koji su predstavljeni nakon 1. jula 2023.

Iz našeg asortimana tableta i laptopa, Galaxy Book Pro 15”, Book Pro 360 15”, Book2 Pro i Book2 Pro 360 sada možete samostalno da popravite van garancije, kao i svi novi modeli koji su izašli na tržište nakon 1. jula 2023.

Napomena: Podržani modeli mogli bi da se razlikuju u zavisnosti od države. 

Naši kompleti alata za samostalnu vangarantnu popravku dolaze sa svime što vam je potrebno.

Posetite veb-stranicu našeg partnera da biste pregledali uputstva za samostalnu vangarantnu popravku korak po korak i kupili alate i originalne rezervne delove koji su vam potrebni.

Kupite svoj komplet alata sada

Ne, nećete morati da unesete IMEI broj niti da „uparite“ nove komponente sa svojim uređajima.

Mogućnost samostalne vangarantne popravke odnosi se isključivo na Samsung proizvode koji više nisu pokriveni važećom proizvođačkom garancijom, te Samsung proizvode koji imaju oštećenje koje nije pokriveno važećom proizvođačkom garancijom.  Društvo Samsung Electronics neće biti odgovorno za kvar ili oštećenje proizvoda, bilo kakvu povredu ili sigurnosni problem u vezi s proizvodom, niti za bilo koju drugu imovinsku ili neimovinsku štetu u vezi sa samostalno izvršenom vangarantnom popravkom proizvoda. 

Kvar/oštećenje proizvoda usled pokušaja samostalne popravke nije pokriveno proizvođačkom garancijom.

Da biste bili sigurni da je vaš uređaj potpuno funkcionalan nakon samostalne vangarantne popravke, preporučujemo da pokrenete dijagnostička testiranja u aplikaciji Samsung Members. Pogledajte video zapis koji prikazuje Kako izvršiti dijagnostičko testiranje .

Ako rezultati testa otkriju bilo kakve probleme ili drugi kvar zbog popravke, kontaktirajte Samsung podršku za dalje smernice.

  • Svaki kvar prouzrokovan vašom samostalnom vangarantnom popravkom može da izazove dodatne naknade za popravku, koji nisu pokriveni proizvođačkom garancijom.
  • Aplikacija Samsung Members podložna je ažuriranjima bez prethodnog obaveštenja.
  • Dostupnost određenih funkcija zavisi od vašeg operatera ili modela.


Da biste uparili serijski broj vaše nove baterije sa telefonom i ponovo kalibrisali svoj uređaj, takođe možete da preuzmete zvaničnu aplikaciju kompanije Samsung Electronics pod nazivom „Self Repair Assistant“ ("Pomoćnik samostalne popravke") koja je dostupna u prodavnici Galaxy Store.

Ako želite više detalja o tome koje rezervne delove možete da kupite za vaš TV i kućne aparate, možete da pregledate kompletnu listu.

Oštećene ili iskorišćene delove možete sami da odložite preko lokalne službe za odlaganje otpada.

Profesionalni serviser je neko ko može da dokaže da ima potrebnu tehničku kompetentnost i ko se pridržava svih zvaničnih propisa za servisere električne opreme u svojoj državi.

Profesionalni serviseri moraju da se registruju ili prijave na naš portal da bi pristupili detaljnim uputstvima za popravku.


Profesionalni serviseri takođe mogu da kupe dodatne rezervne delove preko naše namenske veb-stranice.

Ako vaš mobilni telefon ima nabreklu bateriju, ne pokušavajte samostalnu popravku. Vizuelnim pregledom možete da utvrdite da li je baterija nabrekla, zapažajući da će se fizički odvojiti od zadnjeg dela uređaja. Možete da posetite bilo koji Samsung servisni centar da biste popravili ili odložili uređaj sa oštećenom ili nabreklom baterijom ili nabreklim delom baterije. Ne šaljite nabrekle ili oštećene baterije poštom.