Galaxy S21 | S21+ | S21 Ultra 5G

Galaxy S21 Ultra 5G Phantom Black se raslojava na četiri dela, ilustrujući zaštitu podataka Samsung Knox.
Glavne karakteristike telefona Galaxy S21 Ultra 5G. Galaxy S21 Ultra 5G Phantom Black, prikazan sa zadnje strane, sa naglaskom na novi dizajn zadnje kamere propraćen tekstom „Nov, upečatljiv dizajn kamere”. Pored se nalazi ilustrovana ikona čipa na kojem je ispisano „5nm” i koja predstavlja procesor uz tekst „Brz, moćan i pametan procesor”. Dva telefona Galaxy S21 Ultra 5G Phantom Black prikazana su sa prednje strane, a na njihovim ekranima se vidi grafička pozadina da bi se ilustrovale živopisne boje ekrana uz tekst „Ekran Dynamic AMOLED 2X”. Telefon Galaxy S21 Ultra 5G prikazan je sa prednje strane, na ekranu se vidi ikona za bateriju koja je 100% napunjena, ikona se nalazi u krugu koji ilustruje celodnevnu bateriju uz tekst „Baterija koja obezbeđuje celodnevni rad”. Ispod se nalazi ikona za 5G i telefona Galaxy S21 Ultra koji leži na boku, propraćen tekstom „HyperFast 5G za rad bilo gde”. Pored toga nalazi se kontura telefona Galaxy S21 Ultra 5G sa ikonom Wi-Fi veze na ekranu i tekstom „HyperFast Wi-Fi”. I konačno, sa zadnje strane je prikazan telefon Galaxy S21 Ultra 5G okružen vodom da bi se ilustrovala činjenica da poseduje sertifikat IP68 za vodootpornost, uz tekst „Zaštita od prskanja, kiše i prašine”.

*S Pen se prodaje odvojeno. Kompatibilna je samo sa telefonom Galaxy S21 Ultra 5G.
*Sertifikat IP68 se zasniva na probnim uslovima potapanja do dubine od 1,5 m slatke vode tokom 30 minuta. Ne preporučuje se korišćenje na plaži ili bazenu.
*Dostupnost 5G mreže zavisi od države, mrežnog provajdera i korisničkog okruženja.
*Dostupnost i stvaran kvalitet HyperFast Wi-Fi veze zavisi od mrežnih uslova, države i provajdera.

Galaxy S21 Series 5G je osmišljena za buduću normalnost

Omogućite zaposlenima u svom preduzeću da rade bilo gde. Zahvaljujući kombinaciji HyperFast 5G veze, vodeće tehnologije i vrhunske bezbednosti koju pruža Samsung Knox, Galaxy S21 Series 5G prevazilazi tradicionalni radni prostor, unapređuje vaše poslovanje i omogućava postizanje poslovnog uspeha. Dobro došli na viši nivo mobilnosti.

Kamera profesionalnog kvaliteta

Efikasna vizuelna komunikacija za mobilnu radnu snagu

Galaxy S21 Series 5G vam pomaže da na pouzdan način snimite informacije i efikasno ih podelite sa saradnicima pri radu na daljinu. Senzor od 108MP pravi izuzetno detaljne snimke čak i pri slabom osvetljenju, omogućavajući snimanje prezentacije ili virtuelnog vodiča u 8K rezoluciji. Zahvaljujući Galaxy čipsetu koji je kompatibilan sa 5G mrežom i HyperFast 5G vezom, nesmetano se povezujte sa timom putem videokonferencijskog poziva i delite ogromne datoteke velikom brzinom. Uz HyperFast Wi-Fi, veza je uvek stabilna i lako se prebacuje sa Wi-Fi na mobilnu mrežu kada izađete iz kuće ili kancelarije.

*Senzor od 108MP je kompatibilan samo sa modelom Galaxy S21 Ultra 5G.
*Podržani propusni opseg uređaja zavisi od regiona ili pružaoca usluga.
*Dostupnost 5G mreže zavisi od države, mrežnog provajdera i korisničkog okruženja.
*Dostupnost i stvaran kvalitet HyperFast Wi-Fi veze zavisi od mrežnih uslova, države i provajdera.
*Rešenja nezavisnih proizvođača prodaju se odvojeno. Potrebna je kupovina licence.

Muškarac drži Galaxy S21 Ultra 5G na kome je prikazan videokonferencijski poziv sa tri sagovornika, dok se na njegovom ekranu vidi prikaz sa zadnje kamere, ilustrujući kako je lako komunicirati i sarađivati sa ljudima pri radu na daljinu.
Bežični DeX

Poboljšajte svoju produktivnost korišćenjem više ekrana istovremeno

Podignite multitasking na viši nivo. Bežični DeX se povezuje na TV ili PC direktno iz Brzog panela, tako da nesmetano možete da radite u mobilnim aplikacijama, pristupate dokumentima ili učestvujete u videokonferencijskim pozivima, dok istovremeno koristite svoj telefon. Galaxy S21 Ultra 5G može čak da se koristi i kao panel osetljiv na dodir, pri čemu S Pen radi kao miš.

*Neke aplikacije ne mogu da rade ili zahtevaju kupovinu zasebne licence za Samsung DeX.
*Bežična veza Samsung DeX dostupna je kod pametnih TV-a sa podrškom za preslikavanje ekrana telefona. (Za optimalno iskustvo, koristiti na Samsung Smart TV uređajima predstavljenim tokom 2019. ili kasnije.)
*DeX za PC dostupan je za pojedine uređaje, kao i za operativne sisteme Windows 7, 10 i Mac OS verzije novije od 10.13. Aplikaciju za PC preuzmite na adresi www.samsungdex.com.

TV ekran prikazuje ženu koja drži prezentaciju. Pored njega nalazi se bežično povezani Galaxy S21 Ultra 5G . Na ekranu telefona prikazan je grafikon godišnjeg finansijskog učinka, ilustrujući multitasking uz Samsung DeX.
S Pen na telefonu Galaxy S21 Ultra 5G

Napravite skice i ugovorite posao

Uz korišćenje S Pen u kombinaciji sa telefonom Galaxy S21 Ultra 5G, papir vam više neće biti potreban. Digitalno potpisujte dokumente ili skicirajte nacrte na licu mesta prirodno kao pomoću papira i olovke. Datotekama direktno dodajte beleške i pretvorite rukopis u tekst.

*S Pen se prodaje odvojeno. Kompatibilna je samo sa telefonom Galaxy S21 Ultra 5G.
Galaxy S21 Ultra 5G sa aplikacijom Samsung Notes na ekranu, u kojoj su prikazani grafikon i tekst „Pogledajte rezultate prodaje za ovaj mesec” ispisan koristeći S Pen.

Mobilni radni prostor koji staje u vaš džep

Galaxy Enterprise Edition je prvi korak ka efikasnoj primeni čitave palete poslovnih mobilnih uređaja. Opremljen je zaštitom Knox Suite, lako se podešava pri prvom korišćenju i redovno ažurira najnovijim bezbednosnim ispravkama radi obezbeđivanja poslovnog kontinuiteta tokom celog radnog veka uređaja. Od bezbednosti do primene i upravljanja, Enterprise Edition obezbeđuje efikasno sprovođenje mobilne strategije preduzeća.

*Dostupnost Enterprise Edition telefona zavisi od modela i regiona.

Dva telefona Galaxy S21 5G Phantom Gray, jedan prikazan sa zadnje, a drugi sa prednje strane. Na ekranu telefona prikazanog sa prednje strane vidi se logotip Enterprise Edition. Sa obe strane telefona nalaze se po tri ikone: jedna označava Knox Suite, druga dvogodišnji životni ciklus proizvoda, a treća petogodišnju softversku podršku. Ispod se nalaze vremenske linije koje pokazuju kako Knox Suite obezbeđuje uređaje od početka do kraja, zatim primenu i upravljanje.

Osmišljen za vrhunsku bezbednost. Namenjen za poslovnu primenu

Samsung Knox pruža sveobuhvatnu bezbednost i moćne funkcije za upravljanje u složenom poslovnom IT okruženju. Vaš telefon je zaštićen od čipa nadalje, uz kombinovanje Samsung Knox Vault sa bezbednim procesorom, memorijom i protokolom za jaku zaštitu vaših podataka od zlonamernih pretnji. Samsung Knox prevazilazi osnovne mogućnosti zaštite operativnog sistema Android Enterprise pomoću unapređenih funkcija za fino upravljanje koje lako možete da izvučete iz svog postojećeg EMM rešenja kako biste mobilisali svoj skup poslovnih uređaja.

*Samsung Knox ispunjava stroge bezbednosne zahteve koje su postavile vlade i velika preduzeća širom sveta, pružajući poslovnim korisnicima moćno rešenje za mobilnu bezbednost.
https://www.samsungknox.com/en/knox-platform/knox-certifications

Ilustrovana ikona telefona u slojevima predstavlja slojevitu zaštitu podataka koju pruža Samsung Knox, od čipa nadalje: Čipset, Hypervisor, Kernel, Firmver i Aplikacije. Ispod su prikazane dve glavne funkcije: Ugrađene bezbednosne funkcije i Funkcije za upravljanje. Proizvodnja od čipa nadalje, Izolovanje podataka, Šifrovanje podataka i Zaštita u toku korišćenja. Zatim sledi Prilagođavanje softvera, Jednim klikom do usaglašenosti sa zajedničkim kriterijumima, Ograničavanje funkcija uređaja na sistemskom nivou uz EMM i na kraju Funkcije za upravljanje.

Inovativni poslovni proizvodi