Galaxy Tab S5e (2019, Wi-Fi)

Galaxy Tab S5e (2019, Wi-Fi)

SM-T720NZSASEE

 • Tanak i lagan dizajn
 • Bogat Dolby Atmos zvuk
 • Prepoznavanje lica i skener otiska prsta

Izaberi boju

Mnogo veći tablet u mnogo tanjem okviru

Veći tablet, manji okvir. Smanjili smo gabarit, a tablet i dalje ima sve neophodne funkcije. Pravi paradoks. Manje zaista postaje veće uz Samsung Galaxy Tab S5e.

Ultralagan za nošenje

Lagana konstrukcija koja Vas udobno povezuje sa onim što Vam je najdraže. Uz debljinu od samo 5,5 mm i težinu od oko 400g, Galaxy Tab S5e je dovoljno lagan za udobno nošenje. Odmarajući se ili šetajući slobodno gledajte filmove ili proveravajte kućne aparate* ne osećajući nikakvu dosadu niti zamor.

*Radi samo sa kompatibilnim uređajima povezanim aplikacijom SmartThings. Kompatibilnost uređaja može se razlikovati u zavisnosti od zemlje. Proveri kompatibilnost na www.samsung.com/smartthings.

Predivan dizajn koji možete da vidite i osetite

Dizajn koji odgovara Vašem osećaju za stil. Galaxy Tab S5e poseduje polirano metalno jednodelno kućište sa sofisticiranom metalnom površinom. Sem toga, tablet se isporučuje u tri jednobojne varijante – zlatnoj, srebrnoj i crnoj – koje se besprekorno uklapaju u Vaš životni stil.

*Boje proizvoda mogu da zavise od države, regiona i provajdera.

Usredsredite se samo na ono što želite da vidite

Gledajte samo ono što želite, kad to poželite. Uz One UI, Galaxy Tab S5e smanjuje pretrpanost ekrana na minimum zadržavajući samo sadržaj koji Vam je najpotrebniji. Samo dodirnite i fokusirajte se na ono što želite da vidite i pročitate, jedno po jedno, za mnogo uravnoteženiji doživljaj rada na tabletu.

Ekran koji mora da se vidi da bi se poverovalo da postoji

Izvucite više iz sadržaja koji volite da gledate. Galaxy Tab S5e poseduje živopisni 10,5-inčni sAMOLED displej koji pruža zadivljujuću reprodukciju boja i optimalne nivoe osvetljenosti ekrana. Sad možete potpuno da se uživite u omiljene filmove ili Netflix* TV-serije.

*Netflix usluge i sadržaji zavise od zemlje. Pre odlaska u neku drugu zemlju proverite koje će Vam Netflix usluge i sadržaji biti dostupni.

Savršeno podešen za vernu reprodukciju zvuka

Galaxy Tab S5e koristi AKG audio-sistem sa četiri zvučnika i omogućava Vam da slušate bogatu i vernu reprodukciju zvuka omiljene muzike. Uz trodimenzionalni okružujući zvuk koji pruža Dolby Atmos, potpuno ćete se uživeti u dešavanja na ekranu.

* Spotify aplikacija je dostupna samo u zemljama koje podržavaju Spotify.

Tablet koji sluša Vaše komande

Galaxy Tab S5e razume Vašu potrebu da stalno budete u pokretu. Zato su u njemu integrisane funkcije Bixby Voice. Sve što je potrebno je jednostavna komanda da bi Bixby pustio Vaš današnji izbor muzičkih numera ili proverio kućne aparate* dok ste van kuće.

*Radi samo sa kompatibilnim uređajima povezanim aplikacijom SmartThings. Kompatibilnost uređaja se može razlikovati u zavisnosti od zemlje. Proverite kompatibilnost na adresi www.samsung.com/smartthings

*Radi samo sa kompatibilnim uređajima povezanim aplikacijom SmartThings. Kompatibilnost uređaja se može razlikovati u zavisnosti od zemlje. Proverite kompatibilnost na adresi www.samsung.com/smartthings

Podelite sa najdražima da biste bili u kontaktu

Uključite sve u ovu zabavu. Uz Deljenje sa porodicom, Galaxy Tab S5e Vam omogućava da se lako povežete sa članovima porodice i da sa njima razmenjujete fotografije, podsetnike, beleške i informacije o događajima. Sad ste za korak bliže okupljanju svih njih.

Eto konačno jednog razloga da spustite telefon

Ostanite u kontaktu kad Vam je telefon van dometa. Galaxy Tab S5e se besprekorno sinhronizuje sa mobilnim telefonima Galaxy, pa nećete propustiti nijedan dolazni poziv. Takođe, omogućava Vam da odgovorite na hitne tekstualne poruke, pa nikad nećete biti van tokova.

*Funkciju kontinuiteta poziva i poruka podržavaju Samsung uređaji koji imaju operativni sistem Android P i RAM 3GB ili više. Datum dostupnosti ove usluge može zavisiti od regiona, provajdera ili uređaja. **Dejstvo ove funkcije zavisi od udaljenosti i kvaliteta mreže; oba uređaja moraju biti povezana na mrežu da bi mogla da koriste ovu uslugu.

Više energije onda kada Vam je stvarno potrebna

Neka dobra vremena traju i traju. Galaxy Tab S5e se isporučuje sa brzopunjivom baterijom od 7040 mAh (tipično)* namenjenom za produženu upotrebu. To znači da možete da uživate u čak do 15 sati gledanja bez brige da ćete ostati bez struje.

*Tipična vrednost testirana u nezavisnoj laboratoriji. Tipična vrednost je procenjena srednja vrednost, uzimajući u obzir odstupanje kapaciteta baterije među uzorcima baterija ispitanih prema standardu IEC 61960. Nazivni (minimalni) kapacitet je 6840 mAh. Stvarno trajanje baterije zavisi od mrežnog okruženja, obrazaca upotrebe i drugih faktora.

Moćna bezbednost ugrađena specijalno za Vas

Pristup je dozvoljen samo Vama. Galaxy Tab S5e poseduje funkciju prepoznavanja lica, pa ćete biti jedina osoba koja može da vidi vaše privatne podatke. Sem toga, koristeći skeniranje otiska prsta direktno putem dugmeta za uključivanje možete da preskočite unošenje dugačkih lozinki kad morate brzo da pristupite uređaju.

Osmišljen da uvek bude korak ispred Vas

Galaxy Tab S5e se isporučuje sa 4 GB RAM-a i 64 GB ROM-a, kao i sa podrškom za spoljnu memoriju u vidu microSD kartice veličine do čak 512 GB. Uređaj sada može da radi uz optimalno trošenje baterije tokom igranja ili prenošenja mrežnih sadržaja.

*Stvarna veličina memorije zavisi od zemlje ili regije. **MicroSD kartica se prodaje posebno. Dostupnost zavisi od države i proizvođača.

Specifikacije

 • Auto fokus na glavnoj kameri Da
 • Rezolucija glavne kamere 13,0 MP
 • Tip CPU Osmojezgreni
 • Tip glavnog ekrana Super AMOLED

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Од {{model.prices.monthlyPrice}} / месец за {{model.prices.months}} мес
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Uporedi modele

Usporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO