HW-K850/XN

Dolby Atmos Soundbar HW-K850

360W 3.1.2 Ch Upfiring speakers voor de Dolby Atmos beleving Wireless Subwoofer HD Audio
Kleur black
360W

Total Power

Dolby Atmos / Dolby True HD / Dolby Digital Plus

Dolby Digital

DTS 5.1ch

DTS Digital Surround

3.1.2 Ch

Number of Channel

Sensationeel 3.1.2-kanaals surroundgeluid

Zuiver. Vol. Krachtig. Geluid met een extra dimensie.

Dolby Atmos soundbar surroundgeluid

Meer is daadwerkelijk meer

Zelfs de kleinste details komen haarzuiver over. Dankzij de 11 ingebouwde speakers, ieder met zijn eigen versterker, dompelt de HW-K850 je onder in ongelooflijk helder geluid, van de laatste regendruppel tot de mooiste orkestklanken. De omhoog gerichte luidsprekers zorgen voor een hoog kanaal, zodat je wordt omgeven door een rijker geluid met een extra dimensie.

Dolby Atmos soundbar ingebouwde speakers

Hoger en dieper

Eindelijk hoef je niet meer naar de bioscoop voor een Dolby Atmos geluid. De HW-K850 geeft je een ongelooflijk 3.1.2-kanaals geluid dat je niet gewoon omringt, maar helemaal laat opgaan in de actie.

Dolby Atmos soundbar hoger en dieper

Van gewoon surround naar uitzonderlijk geluid

De thuisbioscoop. Met Surround Sound Expansion Plus maak je van iedere content zelf een upmix naar 3.1.2-kanaals surroundgeluid. Voel het geluid van alle kanten op je inwerken, zelfs van boven - net als in de bioscoop. Zoek een film uit, kies een avond en laat je om ver blazen.

Soundbar Surround Sound Expansion Plus

Iedere positie is perfect

Het is niet meer zo lastig om de beste luisterplek te vinden. Dankzij de door Samsung Audio Lab ontwikkelde tweeters met breed bereik krijg je overal een schitterend geluid, waar je ook gaat zitten. Ook als iemand anders de beste stoel al heeft ingepikt, ga je van het geluid geen decibel missen.

Dolby Atmos iedere positie perfect

Surround geluid? Dat doe je draadloos!

Breid je surroundgeluid met gemak uit wanneer jij dat wil. Maak de HW-K850 nog vollediger door hem draadloos te verbinden met twee Wireless Audio 360 achterluidsprekers voor 5.1.2-kanaals surroundgeluid. Waanzinnig overheadgeluid, ongelofelijke surroundbeleving, geen luidsprekerkabels nodig.

Dolby Atmos soundbaar draadloos surround geluid

* Wireless Audio 360 Speakers afzonderlijk verkrijgbaar.

De beste 4K-beleving

Jouw UHD content, jouw UHD Blu-ray speler en jouw HW-K850 Soundbar. De ideale combinatie voor ongelooflijk entertainment met supergeluid én superbeeld. Naast het extra dynamische 3.1.2-kanaals surroundgeluid wordt ook het beeld van je 4K-content in volle glorie weergegeven dankzij 4K Pass-Through.

Dolby Atmos soundbar beste 4K-beleving

Echt geluid met HD Audio

Voel het geluid en duik middenin de actie met het uiterst realistische geluid van HD Audio. De kwaliteit en rijkdom van het originele geluid blijven ongerept dankzij 96-192 kHz 24-bits sampling.

Dolby Atmos soundbar HD Audio

Beluister je muziekdiensten draadloos en gemakkelijk

Je kan op de soundbar allerlei muziekstreams makkelijk en met hoge kwaliteit weergeven dankzij de Samsung Wireless Audio app.

* De muziekdiensten en -abonnementen in de Samsung Wireless Audio app. kunnen per regio verschillen. ** Contentdiensten worden door derden geleverd en kunnen zonder aankondiging vooraf worden beëindigd.

Dolby Atmos soundbar muziekdiensten draadloos

* De muziekdiensten en -abonnementen in de Samsung Wireless Audio app. kunnen per regio verschillen. ** Contentdiensten worden door derden geleverd en kunnen zonder aankondiging vooraf worden beëindigd.

  • 360W Total Power
  • Dolby Atmos / Dolby True HD / Dolby Digital Plus Dolby Digital
  • DTS 5.1ch DTS Digital Surround
  • 3.1.2 Ch Number of Channel
  • 6 Number of Sound Modes (DSP)
  • Bluetooth Bluetooth

Hoe update ik de software van mijn Soundbar/speaker met de Samsung Multiroom app?

Hoe update ik de software van mijn Soundbar/speaker met de Samsung Multiroom app? bekijk het antwoord

Vergelijken