HW-K950/XN

Dolby Atmos Soundbar
HW-K950

5.1.4. kanaals voor optimale beleving Inclusief achterspeakers voor de beste effecten Draadloze Subwoofer
Kleur BLACK
5.1.4 Ch

Number of Channel

500W

Total Power

6

Number of Sound Modes (DSP)

25.4 kg

Gross Weight (One Packing)

Sensationeel 5.1.4-kanaals surroundgeluid

Zuiver. Vol. Krachtig. Geluid met een extra dimensie.

HW-K950 surround

Meer is daadwerkelijk meer

Zelfs de kleinste details komen haarzuiver over. Dankzij de 15 ingebouwde speakers, ieder met zijn eigen versterker, dompelt de HW-K950 je onder in ongelooflijk helder geluid, van de laatste regendruppel tot de ingewikkeldste orkestklanken. De speciale omhoog gerichte luidsprekers zorgen voor een hoog kanaal, zodat je wordt omgeven door een rijker geluid met een extra dimensie.

HW-K950 speakers

Van gewone surround naar een uitzonderlijk geluid

Drie woorden: filmavond vol dynamiek. Met Surround Sound Expansion Plus maak je van iedere content zelf een upmix naar 5.1.4-kanaals surroundgeluid. Voel het geluid van alle kanten op je inwerken, zelfs van boven - net als in de bioscoop. Zoek een film uit, kies een avond en laat je om ver blazen.

HW-K950 surround sound expansion plus

Hoger en dieper

Eindelijk hoef je niet meer naar de bioscoop voor een multidimensionaal filmisch geluid. De HW-K950 is de allereerste soundbar met draadloze achter-units die naast de normaal geplaatste luidsprekers ook omhoog gerichte speakers hebben. Zo krijg je een ongelooflijk 5.1.4-kanaals geluid dat je niet gewoon omringt, maar helemaal laat opgaan in de actie.

HW-K950 soundbar

Iedereen zijn eigen 'sweet spot'

Het is opeens niet meer zo lastig om de beste luisterplek te vinden. Dankzij de door Samsung Audio Lab ontwikkelde tweeters met breed bereik krijg je overal een schitterend geluid, waar je ook gaat zitten. Ook als iemand anders de beste stoel al heeft ingepikt, ga je van het geluid geen decibel missen.

HW-K950 tweeters

Draadloos. Letterlijk.

Laat je niet meer in de weg zitten door geluidskabels. De luidsprekers maken draadloos verbinding met elkaar voor een rijk, dynamisch en samenhangend geluid. Laat je meeslepen!

*Heeft een stroomkabel nodig

HW-K950 draadloos

Al je muziek binnen handbereik

Onderaan het startscherm zit een handige mini-muziekspeler. Naast de afspeelfuncties vind je hier belangrijke mogelijkheden zoals muziekbeheer, nu afgespeeld, luidsprekerlijst, instellingen en zoeken. Verder ga je makkelijk en snel naar je streamingdiensten.

HW-K950 Dolby Atmos Soundbar

Moeiteloos te bedienen

Entertainment hoort makkelijk en leuk te zijn. Voortaan swipe je gewoon door je muziek heen. Ook kan je alle verbonden luidsprekers beheren en het volume hiervan in één keer instellen.

HW-K950 Dolby Atmos Soundbar

Werkelijk naadloze 4K-beleving

Jouw UHD content, jouw UHD Blu-ray speler en jouw HW-K950 Soundbar. De ideale combinatie voor ongelooflijk entertainment met supergeluid én superbeeld. Naast het extra dynamische 5.1.4-kanaals surroundgeluid wordt ook het beeld van je 4K-content in volle glorie weergegeven dankzij 4K Pass-Through.

Werkelijk naadloze 4K-beleving

Beluister je muziekdiensten draadloos en gemakkelijk

Je kan op de soundbar allerlei muziekstreams makkelijk en met hoge kwaliteit weergeven dankzij de Samsung Wireless Audio app.

* De muziekdiensten en -abonnementen in de Samsung Wireless Audio app. kunnen per regio verschillen.
** Contentdiensten worden door derden geleverd en kunnen zonder aankondiging vooraf worden beëindigd.

Beluister je muziekdiensten draadloos en gemakkelijk

Ga voor echt met HD Audio

Voel het geluid en duik middenin de actie met het uiterst realistische geluid van HD Audio. De kwaliteit en rijkdom van het originele geluid blijven ongerept dankzij 96-192 kHz 24-bits sampling.

Ga voor echt met HD Audio
  • 5.1.4 Ch Number of Channel
  • 500W Total Power
  • 6 Number of Sound Modes (DSP)
  • 25.4 kg Gross Weight (One Packing)
  • 1274.0 x 590.0 x 261.0 mm Gross Dimension (WxHxD): One Packing
  • 43 W Operating Power Consumption (Main)

Vergelijken