/

ANYWHERE Inductie kookplaten met dun & gestroomlijnd design, 2,2 kW

CTN431SC0W/XEN

ANYWHERE Inductie kookplaten met dun & gestroomlijnd design, 2,2 kW  
0 5 0 reviews

Verantwoord recycleren van batterijen

 • De Europese Richtlijn inzake batterijen en accu's wil de gevolgen van batterijen voor het milieu zoveel mogelijk beperken en het terugwinnen van de materialen die ze bevatten stimuleren. In het Verenigd Koninkrijk zijn in 2009 regelgevingen ingevoerd voor het recycleren van batterijen en accu's (oplaadbare batterijen). Deze Waste Batteries Regulations willen het inzamelen en recycleren van afgedankte draagbare batterijen in het Verenigd Koninkrijk verhogen van 3% in 2007 naar 25% in 2012 en ten minste 45% in 2016.

 • Het batterijsymbool op een product of op de verpakking geeft aan dat het product niet weggegooid mag worden bij het huishoudelijke afval. De consument is verantwoordelijk voor het inleveren van afgedankte batterijen bij een daarvoor bestemd inzamelpunt, zodat ze gerecycleerd kunnen worden. Het gescheiden inzamelen en recycleren van batterijen draagt bij aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen en garandeert dat ze gerecycleerd worden op een manier die geen gevolgen heeft voor de gezondheid van de mens en het milieu. Een uitgebreide lijst van batterijrecyclagecentra vindt u op: www.recycle-more.co.uk

 • Alle Samsung-producten waarvoor de Richtlijn inzake batterijen geldt, voldoen aan de Britse vereisten voor batterijen en accu's. Overeenkomstig de nationale wetgeving neemt SAMSUNG Electronics (UK) Ltd deel aan een goedgekeurd conformiteitsprogramma voor batterijfabrikanten. In het kader van dit programma worden batterijen namens Samsung verzameld, verwerkt en verwijderd.

ANYWHERE Inductie kookplaten met dun & gestroomlijnd design, 2,2 kW

In één oogopslag

 • Led-verlichting - heldere verlichting
 • Aanraakwiel - voor gemakkelijke bediening
 • Temperatuurlimiet - voor de juiste temperatuur voor uw gerecht
 • Kindervergrendeling - veiligheid voor uw gezin

Handige verlichte bedieningstoetsen en indicatoren

Handige verlichte bedieningstoetsen en indicatoren
De indicatorlampjes maken het koken nog makkelijker. De 15 lampjes in het bedieningswiel lopen in de richting van de klok om aan te geven dat de kookplaat contact maakt met een voor inductie geschikte pan (zoals een roestvrijstalen pan) en het verwarmen begint. Als u klaar bent met koken, dan knippert de restwarmte-indicator en gaat deze pas uit als de kookplaat veilig is om aan te raken.

Eenvoudig te bedienen

Eenvoudig te bedienen
U bedient de inductiekookplaat met één vinger, dus net zo moeiteloos en intuïtief als een touchscreentelefoon. Volg de cirkel van het geïntegreerde bedieningswiel en scroll door de instellingen heen die in het led-display in het midden verschijnen. Er zijn geen opstaande knoppen die het mooi vormgegeven oppervlak ontsieren. U zult al evenzeer genieten van het bereiden van uw maaltijden op deze kookplaat als van de gerechten zelf.
Een mooi design dat stijl geeft aan uw keuken

Een mooi design dat stijl geeft aan uw keuken

Als het om eten gaat, dan gaat het niet alleen om de smaak maar wil het oog ook wat. Dit geldt ook voor de draagbare inductiekookplaat O’table van Samsung. De geraffineerde, afgeronde vormgeving voelt strak en glad aan. De kookplaat is verkrijgbaar in tal van prachtige kleuren, dus u zult er goed mee voor de dag komen. Doordat hij zo dun is − nog geen 6 cm dik − en makkelijk te dragen is, kunt u hem overal mee naartoe nemen. Op een mooi gedekte tafel, voor een buffetje bij vrienden of voor een picknick in het park... overal komt hij van pas.

Doordacht ontwerp

Doordacht ontwerp
De kleurrijke draagbare inductiekookplaat O’table past bij elke kook- en levensstijl. Het duurzame oppervlak is geïnspireerd op de schoonheid en zuiverheid van een wateroppervlak. De strakke en moderne vormgeving van de kookplaat wordt nog verder benadrukt door de transparante coating, die voor een glanzende beschermingslaag zorgt zodat de kookplaat langer mooi blijft en langer meegaat.
's Werelds eerste draagbare, gekleurde keramische inductiekookplaat

's Werelds eerste draagbare, gekleurde keramische inductiekookplaat

Met deze kookplaat laat u zien dat u stijl heeft. Hij is beschikbaar in vijf kleuren en u kunt dus de uitvoering kiezen die het beste in uw inrichting en bij uw smaak past. Gepassioneerde koks kiezen vast voor Ruby Red en avonturiers gaan wellicht voor Capri Blue. Er is ook het frisse Mint Green, het stoere Stylish Black en Cream White, dat in elk interieur past. Dankzij de revolutionaire kleurtechniek van Samsung is deze eerste draagbare inductiekookplaat ter wereld voorzien van een prachtige, kleurrijke keramische glasplaat, waar u in stijl de heerlijkste gerechten op bereidt.
Warmhoudstand

Warmhoudstand

Of u nu soep, chili, kaasfondue of aardbeien met chocoladedip op tafel zet, met de warmhoudstand houdt u al uw culinaire hoogstandjes langdurig op de juiste temperatuur. Deze functie is ideaal voor buffetmaaltijden of voor wanneer het nog even duurt voor iedereen aan tafel zit.
Automatische waterkookfunctie

Automatische waterkookfunctie

Of u nu water opzet voor de pasta of soep opwarmt, onze kookplaat kan een pan met water detecteren en brengt deze met één druk op de knop snel aan de kook. De automatische waterkookfunctie geeft een foutmelding als de kookplaat vet detecteert. En voor nog meer gemak hoort u een waarschuwingssignaal als het water kookt.
Perfect veilig

Perfect veilig

Met deze kookplaat hoeft u zich geen zorgen te maken om uw veiligheid. De kookzone warmt pas op als er een voor inductie geschikte pan op wordt geplaatst en de rest van de kookplaat blijft koud. De anti-overkookfunctie, de automatische uitschakeling, de restwarmte-indicator en de kindervergrendeling beschermen uw bereidingen én uw gezin.

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Afmeting van CTN431SC0W/XEN

Vormgeving

 • Displaytype

  Grafisch led - display

 • Restwarmte-indicator

  Ja

 • Verwarmingselement

  Inductie

 • Child Lock

  Ja

 • Timer

  Ja

 • Label

  Ja

 • AAN/UIT schakelen

  Ja

Functies

 • Installatie modeltype

  Vrijstaand

 • Type
  Keramisch

  Inductie

 • Stand

  Power Boost / Warmhoudstand / Automatische waterkookfunctie

 • Oppervlak

  Cream White

 • Controlemethode

  Verlicht touchbedieningwiel

MEER SPECS TONENUitvouwen

Fysieke specificaties

 • Afmetingen (BxHxD)
  Netto (BxHxD)

  274 x 364 x 56,6 mm (max.)

  Bruto (BxHxD)

  366 x 546 x 130 mm

 • Laadhoeveelheid
  20/40Ft

  1 088 / 2 244

 • Gewicht
  Net

  3,2 kg

  Bruto

  4,5 kg

Technische gegevens

 • Verwarmingselement (keramisch)
  Enkelvoudig (180 mm, 1,8 kW)

  200 mm 1,8 / 2,2 kW (Boost)

REVIEWS

SupportMeest recente updates

 • NEWEST
 • MOST HELPFUL
 • HIGHEST RATING
 • LOWEST RATING