/

UE55JS8000L

UE55JS8000L

UE55JS8000L 0 5 0 reviews
 • Flat SUHD
 • Betere helderheid
 • High Dynamic Range

Verantwoord recycleren van batterijen

 • De Europese Richtlijn inzake batterijen en accu's wil de gevolgen van batterijen voor het milieu zoveel mogelijk beperken en het terugwinnen van de materialen die ze bevatten stimuleren. In het Verenigd Koninkrijk zijn in 2009 regelgevingen ingevoerd voor het recycleren van batterijen en accu's (oplaadbare batterijen). Deze Waste Batteries Regulations willen het inzamelen en recycleren van afgedankte draagbare batterijen in het Verenigd Koninkrijk verhogen van 3% in 2007 naar 25% in 2012 en ten minste 45% in 2016.

 • Het batterijsymbool op een product of op de verpakking geeft aan dat het product niet weggegooid mag worden bij het huishoudelijke afval. De consument is verantwoordelijk voor het inleveren van afgedankte batterijen bij een daarvoor bestemd inzamelpunt, zodat ze gerecycleerd kunnen worden. Het gescheiden inzamelen en recycleren van batterijen draagt bij aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen en garandeert dat ze gerecycleerd worden op een manier die geen gevolgen heeft voor de gezondheid van de mens en het milieu. Een uitgebreide lijst van batterijrecyclagecentra vindt u op: www.recycle-more.co.uk

 • Alle Samsung-producten waarvoor de Richtlijn inzake batterijen geldt, voldoen aan de Britse vereisten voor batterijen en accu's. Overeenkomstig de nationale wetgeving neemt SAMSUNG Electronics (UK) Ltd deel aan een goedgekeurd conformiteitsprogramma voor batterijfabrikanten. In het kader van dit programma worden batterijen namens Samsung verzameld, verwerkt en verwijderd.

In één oogopslag

 • Kleurrijke beelden dankzij Nano-Crystal technologie
 • 4 keer zo scherp als Full HD
 • Betere helderheid
 • Een Smart TV die multi-tasking eenvoudig maakt
Nano-Crystal technologie
Met de nieuwe Nano Crystal-technologie van de Samsung SUHD-serie kom je dichter bij het echte leven dan ooit tevoren. De kleuren zijn zo levensecht, dat ze al je zintuigen stimuleren. Het scherm trakteert je op uitzonderlijk nauwkeurige en rijke kleurdetails die je versteld doen staan samen met het diepste zwart en het helderste wit dat je ooit gezien hebt.
Nano Crystal Colour
Peak Illuminator Pro
Peak Illuminator Pro verhoogt de helderheid door middel van extra LED-achtergrondverlichting in de lichtste gedeelten van het scherm. De helderheid is twee keer meer als bij Peak Illuminator, zodat deze gebieden nog helderder zijn. Dit betekent bijvoorbeeld dat met straatlantaarns verlichte omgevingen er op het scherm sprookjesachtig uitzien.
Peak Illuminator Pro
SUHD REMASTERING ENGINE
Een uniek algoritme van Samsung analyseert content met lagere resolutie en remastert deze naar SUHD, zodat de scènes de bedoelingen van de maker zo dicht mogelijk benaderen.
*Kwaliteit hangt af van de bron van het beeld
SUHD REMASTERING ENGINE
4 keer zo scherp als Full HD
Ultra HD volgt Full HD op. Een logisch gevolg, want we zijn inmiddels zó gewend aan scherpe beelden, dat Full HD niet scherp en gedetailleerd genoeg meer is. UHD doet er een flinke schep bovenop. De beelden zijn maar liefst vier keer scherper. Elk detail spat van het scherm, zó scherp dat het bijna pijn doet. Dit moet je gewoon zelf zien.
4 times the Full HD resolution
Contrast Enhancer
Met de Contrast Enhancer worden platte beelden van jouw Samsung-TV levensecht. De technologie herkent voor- en achtergrond en past automatisch verschillende niveaus van contrast toe. Het resultaat is een 3D-achtig effect dat jouw kijkervaring nog meeslepender maakt. Dompel jezelf onder in de meest realistische kijkervaring.
Contrast Enhancer
Precision Black
De Precision Black technologie verbetert het contrast dankzij een optimale lichtproductie en maakt alles nog mooier en spectaculairder. De PQI is twee keer zo hoog als bij conventionele Samsung-modellen, zodat zwart nog dieper wordt, wit er nog zuiverder uit ziet en het hele beeld scherper is.
*PQI (Picture Quality Index)
Precision Black
Je TV en je mobiele apparaten werken voortaan perfect samen
Samsungs Easy Sharing maakt het je gemakkelijk om inhoud te delen tussen je TV en je mobiele telefoon - of je nu een leuke video op je smartphone met anderen wil delen of het waanzinnige TV-programma dat je onderweg aan het bekijken was op het grote scherm wilt afkijken. Samsungs Smart TV pikt het signaal van je apparaat op wanneer dit in de buurt is en speelt de content naadloos af in de beste resolutie voor het grote scherm. Dit werkt ook andersom, zodat je altijd meteen mobiel bent en door je hele huis je favoriete content op het apparaat kan bekijken. Naadloze samenwerking tot in perfectie.
*Functie niet compatibel met elke televisie of elk mobiel toestel.
Your TV and mobile devices in perfect sync
Je TV als persoonlijke assistant
Pak jij ook elke morgen je smartphone erbij om de tijd en je agenda te checken? Om vervolgens de TV aan te zetten om de files, het weer en het nieuws te bekijken? Met Smart TV van Samsung begin je de dag met een gepersonaliseerde 'briefing'. Alles wat je nodig hebt voor een frisse en productieve start vind je overzichtelijk bij elkaar op het grote scherm in je woon- of slaapkamer.
* De hier getoonde schermafbeelding is een impressie. De werkelijke gebruikersinterface kan hiervan afwijken.
** Het is mogelijk dat bepaalde content, TV-diensten en functies in sommige regio's of gebieden niet beschikbaar zijn.
*** Deze functie is beperkt tot bepaalde compatibele tv-modellen en mobiele apparaten.
Get your TV to brief you every morning
Gemakkelijk en probleemloos genieten van alle content en mogelijkheden op je Smart TV
Zeg maar dag tegen vervelende handleidingen en hallo tegen een gemakkelijkere, intuïtievere Smart TV waarmee je zó in je content duikt. Hij is snel, krachtig, en vooral gemakkelijk in gebruik. Al je favoriete content direct binnen handbereik via de vereenvoudigde Smart Hub, die ook nog eens watervlug is dankzij de Quad Core processor van Samsung. Je Smart TV beleving wordt meteen een heel stuk beter.
Now you can truly enjoy all your Smart TV content and features with ease
Content die bij je lifestyle past
Samsung Smart TV's zijn gemaakt om je te geven wat je werkelijk wil, met slimme apps die het leven thuis leuker maken. Wie graag kookt is meteen verslaafd aan de Food app, terwijl elke sportliefhebber fan wordt van de dynamische nieuwe sport-app. Ook heeft de TV een fitness-app voor wie in vorm wil blijven, een leuke kunst-app waar kinderen veel van kunnen leren, en een app voor gamers met een ruime keuze aan titels die gemakkelijk te koppelen zijn aan je mobiele telefoon of wearable, zodat die als controller kunnen worden gebruikt. En dit is nog maar het begin.
Content that suits your lifestyle

Tot op de pixel perfect

Samsung legt de lat nog hoger met een speciale technologie genaamd UHD Dimming. De hogere resolutie van UHD betekent dat er meer processorkracht nodig is om alle details goed te laten zien. Deze verbazingwekkende technologie verdeelt het scherm in secties en berekent per sectie het precieze contrast, de kleur en het detail. Er ontstaat een briljant ogend beeld met diepe zwarte kleuren en heldere witte tinten.
Creates deeper blacks, purer whites, and enhanced colour and detail in every image

Onmiddellijk verdergaan waar je gebleven was

Wat voor nut hebben de apps en features van een Smart TV als ze moeilijk te bedienen zijn? Met Samsung Smart TV's wordt schakelen tussen verschillende soorten content even gemakkelijk als wisselen naar een ander TV-kanaal. Schakel ogenblikkelijk naadloos over naar live TV terwijl je een online video kijkt, en andersom. En wanneer je teruggaat naar je video weet je Samsung Smart TV nog wat je aan het doen was en gaat hij gewoon verder waar je gebleven was. Het is tijd voor Smart Home Entertainment dat werkelijk intelligent is.
* De schermafbeelding is een impressie en kan afwijken van de werkelijke gebruikersinterface.
* Het is mogelijk dat bepaalde content, TV-diensten en functies in sommige regio's of gebieden niet beschikbaar zijn.
Instantly switch back and play right from where you left off

Minder wachten, meer genieten

Met de nieuwe, krachtige quad-coreprocessor is jouw Samsung TV sneller dan ooit. Sneller switchen tussen apps en live televisie of tussen het spelen van games en surfen op het web, alles gaat soepeler en sneller dan ooit tevoren. Hiermee wordt entertainment in je huiskamer en naadloos multitasken aantrekkelijker dan ooit.
Powerful Quad Core processor for faster performance

Clear Motion Rate voor minimale bewegingsonscherpte

Dankzij Samsungs geavanceerde Clear Motion Rate (CMR) technologie worden ook de snelste scènes perfect in beeld gebracht. Een hogere CMR betekent helderder beeld en minder bewegingsonscherpte, zodat je kunt genieten van actiefilms, sport en ander entertainment op zijn best. Deze technologie is mogelijk dankzij een hogere vernieuwingsfrequentie, snellere beeldprocessor en verbeterde backlighttechniek. Je ziet meteen hoe goed het beeld hierdoor wordt.
Clear Motion Rate minimizes motion blur

Spectaculair gamen

Samsung Smart TV biedt een groot assortiment aan games die je op je TV kunt spelen. Van familie spelletjes tot aan actie shooters, gaming wordt leuk op je Smart TV. Ook hier kan je de Smart TV met verschillende mobiele apparaten verbinden zoals een gamepad, smartphone en tablets voor een spectaculaire game ervaring.
* De hier getoonde schermafbeelding is een impressie. De werkelijke gebruikersinterface kan hiervan afwijken.
** Het is mogelijk dat bepaalde content, TV-diensten en functies in sommige regio's of gebieden niet beschikbaar zijn.
Tons of sensational games to keep you at the edge of your seat

De volledige multimedia-ervaring

Met de HDMI-aansluitingen op jouw Samsung TV maak je van jouw woonkamer een compleet entertainmentcentrum. HDMI staat garant voor een snelle overdracht van digitale data vanaf een groot aantal verschillende apparaten.
Bringing a full multimedia experience into your living room

Bekijk films vanaf je USB-stick

"Met ConnectShare Movie bekijk je eenvoudig de inhoud op je USB-stick of harde schijf. Geniet van films, foto's en meer via de USB-stick op je TV.
* Ondersteunde formaten zijn onder andere AVI, ASF, MP3 en JPEG. Kijk in de gebruiksaanwijzing voor de volledige lijst met ondersteunde formaten."
Watch movies from your USB

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Series

 • Series

  8

Display

 • Schermafmeting

  55"

 • Screen Size (cm)

  138 cm

 • Resolutie

  3,840 x 2,160

 • Quantum Dot Display

  Yes

 • Ultra Clear Panel

  Ultra Clear Pro

 • Scherm kromming

  N/A

MEER SPECS TONENUitvouwen

Video

 • Picture Engine

  SUHD Remastering Engine

 • PQI (Picture Quality Index)

  1800

 • Dynamische Contrast Ratio

  Mega Contrast

 • Micro Dimming

  UHD Dimming

 • Precision Black (Local Dimming)

  Precision Black

 • Quantum Color

  Yes

 • Wide Color Enhancer (Plus)

  N/A

 • PurColor

  Yes

 • Auto Depth Enhancer

  N/A

 • Contrast Enhancer

  Yes

 • Auto Motion Plus

  Yes

 • Film Mode

  Ja

 • Natural Mode Support

  Ja

 • Peak Illuminator

  Peak Illuminator Pro

Audio

 • Dolby Digital Plus

  Yes

 • Virtual Surround

  DTS Studio Sound

 • DTS Codec

  DTS Premium Sound 5.1

 • 3D Sound

  Ja

 • Sound Customizer

  N/A

 • Sound Output (RMS)

  40W(L:10W, R:10W, Woofer: 10W*2)

 • Speaker Type

  2.2CH (Front Firing)

 • Woofer

  Yes (Dual Woofer)

 • HD Audio

  Yes

 • Muurbevestigings Geluidsmodus

  Yes

 • Multiroom Link

  Yes

 • TV SoundConnect

  Yes

Smart TV

 • Samsung SMART TV

  Ja

 • Apps

  Yes

 • Games

  Yes (FR,DE,ES)

 • Multi-Link Screen

  Yes

 • Automated Content Recognition (ACR)

  N/A

 • Info Widget

  N/A

 • Vertical Enhancement

  N/A

 • Connected EPG

  N/A

Smart Interaction

 • Voice Interaction

  Yes(Spain,Dutch,Swiss,Poland,Portugal,Austria,Belgium,German,France)

 • Voice Control

  Yes

 • Face recognition

  Ready

 • Motion control

  Ready

Convergence

 • TV to Mobile - Mirroring

  Yes

 • Mobile to TV - Mirroring, DLNA

  Yes

 • Samsung SMART View

  Yes

 • Wireless TV On - Samsung WOL

  Yes

 • Notification - BLE

  Yes

 • Brief on TV

  Yes

 • RVU

  N/A

 • Wi-Fi

  N/A

 • Wi-Fi Direct

  N/A

Differentiation

 • Sports Mode

  Advanced

Tuner/Broadcasting

 • Digital Broadcasting

  2xDVB-T/C/S2 (T2 Ready)

 • Analoge Tuner

  Yes

 • 2 Tuner

  Yes

 • CI/CI+/2CI+

  CI+(1.3)

 • MHP / MHEG / HbbTV / ACAP / GINGA / OHTV

  HbbTV 1.0(CZ,SK,PL,HU,BE,NL,NU)

Connectiviteit

 • HDMI

  4

 • USB

  3

 • Component In (Y/Pb/Pr)

  1

 • Composite In (AV)

  1

 • Ethernet (LAN)

  1

 • Koptelefoon

  1

 • Audio Out (Mini Jack)

  N/A

 • Digitale Audio Out (Optical)

  1

 • RF In (Terrestrial / Cable input)

  1/1(Common Use for Terrestrial)/2

 • Ex-Link ( RS-232C )

  1

 • IR Out

  N/A

 • CI Slot

  1

 • Scart

  N/A

 • MHL

  Ja

 • HDMI 3D Auto Setting

  Yes

 • HDMI A / Return Ch. Support

  Yes

 • HDMI Quick Switch

  N/A

 • Wireless LAN Adapter Support

  N/A

 • Wireless LAN Built-in

  802.11ac

 • Anynet+ (HDMI-CEC)

  Ja

Ontwerp

 • Ontwerp

  Shirring Flat

 • Bezel Type

  VNB

 • Slim Type

  Ultra-Thin Slim

 • Front Color

  Silver

 • Light Effect (Deco)

  N/A

 • Type voet

  Slim T Stand

 • Swivel (Left/Right)

  N/A

Additional Feature

 • Samsung 3D

  Ja

 • 3D Converter

  Ja

 • Instant On

  Ja

 • Camera Built-in

  N/A

 • Processor

  Quad-Core

 • 21:9 Immersive Picture Mode

  N/A

 • SCSA Support

  N/A

 • Accessibility

  Voice guide(UK,IE,FR,DE,IT,ES,NL,BE,LU,SE,FI,NO,DK,PL,PT,AT,CH)/ Enlarge/ High contrast

 • Digitale Clean View

  Ja

 • One Connect (Jack)

  One Connect Mini

 • Auto Channel Search

  Ja

 • Auto Power Off

  Ja

 • BD Wise Plus

  Ja

 • Ondertiteling

  Ja

 • Channel List USB-Clone

  Yes

 • Connect Share™ (HDD)

  Yes

 • ConnectShare™ (USB 2.0)

  Yes

 • Embeded POP

  Ja

 • EPG

  Ja

 • Extended PVR

  Ja

 • Game Modus

  Ja

 • OSD Talen

  27 European Languages

 • Picture-In-Picture

  Ja

 • BT HID Built-in

  Yes

 • USB HID Support

  Ja

 • Smart Evolution Support

  N/A

 • Teletext (TTX)

  Yes

 • Time Shift

  Ja

 • Ultra Clean View

  Yes

Eco Feature

 • Eco Sensor

  Ja

 • Energieklasse

  A

Energie

 • Lichtnetaansluiting

  AC220-240V 50/60Hz

 • Maximaal stroomverbruik

  243 W

Afmetingen

 • Package Size (WxHxD)

  1425 x 810 x 158 mm

 • Set Size with Stand (WxHxD)

  1252.2 x 761.5 x 232.0 mm

 • Set Size without Stand (WxHxD)

  1252.2 x 712.9 x 29.9 mm

Gewicht (g)

 • Gewicht incl. verpakking (kg)

  26,1 kg

 • Gewicht incl. voet

  21,3 kg

 • Gewicht excl. voet

  19,0 kg

Accessoires

 • 3D Active Glasses (Included)

  N/A

 • Remote Controller Model

  TM1580A, TM1240A

 • Batteries (for Remote Control)

  Ja

 • Samsung Smart Control (Included)

  Ja

 • Ultra Slim Wall Mount Support

  Ja

 • Mini Wall Mount Support

  Ja

 • Vesa Wall Mount Support

  Ja

 • Floor Stand Support

  Ja

 • TV Camera (Included)

  N/A

 • IR Extender Cable (Included)

  N/A

 • Wireless Keyboard (Included)

  N/A

 • Composite to Scart Gender (Included)

  N/A

 • Handleiding

  Ja

 • E-Handleiding

  Ja

 • ANT-Kabel

  N/A

 • Stroomkabel

  Ja

 • Slim Gender Cable

  Yes

REVIEWS

SupportMeest recente updates

 • NEWEST
 • MOST HELPFUL
 • HIGHEST RATING
 • LOWEST RATING