MG23H3125NK/EN

Grill Microgolfoven (23L)
MG23H3125NK

32 Liter 800 W 20 Kookprogramma's

Premium Touch

Dankzij het gestroomlijnde design van de slim Fry™ Magnetron met Grill past het apparaat in elke keukeninrichting. Door de zwarte Crystal Gloss™ buitenkant krijgt de magnetron een luxe uitstraling.

Premium Touch

Vochtsensor

De All in One Smart Oven maakt gebruik van een vochtsensor die de luchtvochtigheid in de magnetron meet. Serveer in een handomdraai perfect bereide verse groenten, vis, pasta en andere gerechten.

Vochtsensor

Gezond koken met gemak

20 vooraf ingestelde programma's maken het je gemakkelijk om ieder gerecht perfect te bereiden, zonder enig verlies van smaak.

Gezond koken met gemak

Energiebesparende Stand

Als je de energiebesparende stand van de magnetron inschakelt, wordt het energieverbruik merkbaar verminderd en bespaar je op de energierekening.

Energiebesparende Stand

Stoomreinigen

Om het schoonmaken nóg makkelijker te maken, kun je ook gebruik maken van de Stoomreinigingsfunctie. Vul de container met water en bevestig deze aan de binnenwand. Zo blijft jouw magnetron schoon zonder gebruik van schadelijke chemicaliën.

Stoomreinigen

Bereid traditionele gerechten

De magnetron beschikt over een aantal gevarieerde programma's waarmee je verschillende traditionele recepten kunt bereiden.

Bereid traditionele gerechten

Waar vind ik de handleiding voor mijn Samsung product?

Waar vind ik de handleiding voor mijn Samsung product? bekijk het antwoord

Wat moet ik doen als het draaiplateau van mijn magnetron niet goed werkt?

Wat moet ik doen als het draaiplateau van mijn magnetron niet goed werkt?bekijk het antwoord

Vergelijken