expand nav

Discover: de blog van Samsung

Interieur design: 6 x waanzinnige designs van de gebroeders Bouroullec

De Bretonse broers Ronan en Erwan Bouroullec zijn een begrip in de wereld van interieur en design. Ze hebben gewerkt met de grootste merken en hun ontwerpen prijken in de vaste collecties van 's werelds belangrijkste musea, waaronder het MoMa in New York, het Design Museum in Londen, het Centre Pompidou in Parijs en het Museum Booijmans van Beuningen in Rotterdam.


interieur design bouroullec
app, tablet, design, samsung discover, discover, interieur, wonen, smart home

De 8 meest inspirerende interieur apps voor je tablet

De winter is volop in het land en dus ook een periode waarin we meer tijd binnen besteden.
Een ideaal moment dus om nieuwe inspiratie op te doen voor je interieur. Of je nu een meubel wil vervangen, gaat verhuizen, een nieuw accessoire zoekt, je woonkamer opnieuw wilt inrichten of aan verbouwen denkt, je tablet is meer dan ooit je partner in crime. Inspiratie doe je best op via deze toppers van apps voor tablet en smartphone.


Fashion & Tech: dé trends voor 2016

Waar in 2015 de modewereld technologie nog mondjesmaat omarmde, kunnen we in 2016 een ware groeispurt van tech gerelateerd modeprojecten verwachten. En dan hebben we het niet over welke emoji's er 'in' of 'uit' zullen zijn. Uit ons mini-onderzoek kunnen we één conclusie trekken: in 2016 zal mode meer en meer ‘gedragen’ worden door technologie!


fashion, smartphone, trends, design cover, smartphone cover, technologie, samsung smartphone cover, samsung, discover
5 onverwachte plekken waar je met Quick Connect live voetbal kunt kijken, quick connect, voetbal, samsung, discover, suhd tv, sport, home

5 onverwachte plekken waar je met Quick Connect live voetbal kunt kijken

RSC Anderlecht – Standard. At long last. We hoeven de classico niet langer vanuit de woonkamer te volgen want intussen zijn er tal van andere manieren om de wedstrijd mee te pikken. O.a. met Quick Connect kun je elk TV-programma - en dus ook de integrale Belgische classico - op je smartphone of tablet ervaren. Je bent dus niet enkel aan de bank gebonden. En maar goed ook, want zeg nu eerlijk: je bent toch geen wisselspeler?


back to the future, samsung televisie

10 TV-technieken die 30 jaar geleden nog niet bestonden

Zijn naam was Marty McFly. Met zijn DeLorean reisde hij naar een moment in de toekomst. En dat moment vond onlangs plaats. Wat zou Marty zien als hij de film waar we het over hebben, Back To The Future Part II, zou terugkijken? Welke TV-technieken van vandaag de dag hebben het ‘TV kijken’ volledig veranderd? Discover ging ‘Back To The Features’ en somde 10 TV-technieken voor je op die 30 jaar geleden nog niet bestonden.


Virtual Reality hoe sciencefiction realiteit werd, technologie, innovatie, vr, iot, gear vr, galaxy, samsung, discover

Virtual Reality: hoe sciencefiction realiteit werd

Virtual Reality is helemaal van nu. Virtuele werelden waar je snel een kijkje kan nemen laten ons goed zien wat de technologie van vandaag de dag allemaal kan. Maar voor sommigen zal het een gevoel van déjà vu opleveren. “Hier waren ze toch vroeger al mee bezig?” En tot op zekere hoogte klopt dat. VR was altijd al een prachtig idee, maar de uitwerking? Discover neemt je mee naar de lange reis die VR al afgelegd heeft.


Beste Instagram selfies 2015 en hoe jij betere selfies maakt

In december 2015 maakte Instagram de foto’s met de meeste likes en comments van het jaar bekend. Het is duidelijk dat bekende millennials Instagram domineren met miljoenen volgers. Wat zijn die populairste foto’s en hoe kun jij de beste selfies ooit maken?


Beste Instagram selfies 2015 en hoe jij betere selfies maakt, camera, fotografie, selfie, galaxy, galaxy A, samsung, discover, mobile
CES 2016 de 6 belangrijkste Samsung onthullingen, CES2016, Samsung, Discover, technologie, innovatie, smart home, samsung lanceert, iot, galaxy tabpro S

CES 2016: de 6 belangrijkste Samsung onthullingen

Het credo ‘What happens in Vegas, stays in Vegas’ kennen we allemaal. Deze week willen we dit op Discover echter tijdelijk verbreken. We doken namelijk in het gedruis van de CES: het belangrijkste technologie- en gadgetevenement ter wereld. En de onthullingen die we daar voorgeschoteld kregen, maken we graag wereldkundig. Lees je mee?


Reisfotografie het verhaal achter de fotos van Hans Zeegers, Hans Zeegers, reisfotografie, fotografie, samsung, discover, nx1, camera, travel

Reisfotografie: het verhaal achter de foto’s van Hans Zeegers

In tijdschriften of op websites zijn prachtige reisfoto’s te bewonderen, maar achter deze foto’s schuilt altijd een verhaal. Wij vroegen fotograaf Hans Zeegers naar de persoonlijke verhalen achter drie bijzondere reisfoto’s.


Het Connected Stadium: een revolutie in sportbeleving

Een nieuw fenomeen doet meer en meer zijn intrede in de sportwereld: het connected stadium. Stadions waar overal goede, mobiele internetverbinding mogelijk is zodat zo goed mogelijk tegemoet kan worden gekomen aan de behoeften van de jonge stadionbezoeker van deze tijd. Wat is er allemaal mogelijk in dat stadion van de toekomst?


Het Connected Stadium een revolutie in sportbeleving, connected home, sport, samsung, discover, galaxy s6 edge+, galaxy, samsung galaxy
Fashion apps van december, fashion, apps, samsung discover, discover, technologie, galaxy, galaxy s6 edge+, s6 edge+, s6 edge plus, samsung galaxy s6 edge+

Fashion apps van december

Tech en fashion waren altijd twee gescheiden werelden. Maar door de smartphone en bijbehorende apps, vloeien beide werelden steeds vaker en steeds mooier in elkaar over. Discover dook in twee innovatieve fashion apps: Vestiaire Collective en thredUP.


Designers on tech: Jonathan Christopher [Q&A]

Elke maand interviewt Discover een designer over zijn visie op nieuwe technologieën in zijn/haar vakgebied. Vandaag trappen we af met Jonathan Christopher. Hij studeerde in 2009 af aan de Willem de Kooning academie en heeft sindsdien met zijn menswear collecties louter successen geboekt. In 2014 won hij de allereerste Global Denim Award en afgelopen jaar was hij de trotse winnaar van de Europese Woolmark Prize.


Designers on tech Jonathan Christopher Q A, Jonathan Christopher, fashion, designer, technologie, innovatie, samsung, discover, samsung galaxy s6 edge+. galaxy, s6 edge+ , galaxy s6 edge+
3 manieren waarop je leven door technologie positief gaat veranderen, technologie, smart home, home, samsung, discover

3 manieren waarop je leven door technologie (positief) gaat veranderen

Van je smartphone naar een smart home… Innovatie en technologie zorgen ervoor dat je leven in korte tijd een stuk gemakkelijker wordt. Je kunt efficiënter en effectiever werken, wonen, sporten en reizen. Wat brengt de toekomst en hoe kun jij nu al een connected wereld ervaren?


Muziek in een handomdraai, muziek, samsung, wireless audio, audio, speaker, samsung wireless audio, wireless speaker, 360 wireless speaker, 360 wireless audio, discover, culture

Muziek in een handomdraai

Wie dacht dat Michael Jackson origineel was met handschoenen heeft nooit een optreden met Mi.Mu gloves gezien. De muziek aansturen met handgebaren: dit is next level.


Met je hersenen een geluid en licht show aansturen

Muziek en lasers aansturen met gedachtes? Het kan dankzij de recente ontwikkelingen in de neurowetenschap. Discover was getuige van My Brain, Your Brain tijdens ADE Sound Lab: een voorstelling waarbij deze techniek op kunstige wijze werd toegepast.


Met je hersenen een geluid en licht show aansturen, galaxy, galaxy s6 edge+, s6 edge+, s6 edge plus, discover, samsung discover, amsterdam dance events, ade
Project Nourished Een Virtual Reality alternatief voor ongezond eten, gear vr, virtual reality, samsung gear vr, samsung, discover

Project Nourished: Een Virtual Reality alternatief voor ongezond eten

De ontwikkelingen op het gebied van Virtual Reality gaan razendsnel. Via VR kunnen we nu zelfs op een hele nieuwe manier eten. Een culinaire ervaring zoals je nog nooit eerder hebt meegemaakt. Hoe werkt het?


10x de beste food channels op YouTube

Van culinaire chefs tot inspirerende vloggers: het internet barst van de videorecepten en food inspiratie. Een internationale trend ingezet door bekende TV koks als Jamie Oliver. Discover maakte een handig lijstje van de 10 meest inspirerende food channels en hun best bekeken video.


10x de beste food channels op YouTube, food, tab s2, samsung, discover, samsung discover
Hoe geef je een kerst diner dat ook voor jezelf leuk is, samsung, smart home, home, food, smart space koelkast

Hoe geef je een kerst diner dat ook voor jezelf leuk is?

Het geven van een kerst diner voor vrienden of familie is een hoop gedoe. Met de juiste planning, voorbereidingen en een slim menu wordt de druk minder en voorkom je stress. Door van tevoren goed na te denken over de grote avond zorg je ervoor dat je jouw etentje met gemak én plezier doorstaat.


12 Tips en tricks om nóg meer uit Spotify te halen, spotify, wireless audio speaker, samsung, wireless audio

12 Tips en tricks om nóg meer uit Spotify te halen

60 of 90 minuten. Je favoriete liedjes op één casettebandje zetten, kon vroeger slechts alleen binnen deze bandbreedte. Met de komst van internet en digitale muziek, veranderde dit volledig. Na de roerige tijden van Napster en Kazaa, verkeren we sinds de komst van Spotify in wat rustiger vaarwater. Maar kalm, voortkabbelend water kunnen we het echter nog lang niet noemen. Het is juist de digitale muziekdienst zelf die, elke keer weer met nieuwe innovaties, flinke rimpels in de muziekvijver veroorzaakt. Discover maakte een overzicht van handige tips en tricks om het maximale uit Spotify te halen.


3 verrassende plekken waar je nu op een 18,4 inch scherm online video kunt kijken

Uit onderzoek blijkt dat we steeds vaker online video’s via een mobiel apparaat bekijken. Bijvoorbeeld op een smartphone of een tablet. Waar we op de traditionele wijze op steeds grotere beeldschermen TV-kijken, moeten we het qua mobiel TV-kijken dus met wat kleinere schermen doen. Maar vanaf november kun je in de vorm van de gloednieuwe Galaxy View op een 18,4 inch scherm je favoriete online video’s bekijken. Discover kijkt graag vooruit en somt nu al 3 verassende locaties op waar je straks in Full HD je favoriete online video’s kunt bekijken.


3 verrassende plekken waar je nu op een 18 4 inch scherm online video kunt kijken, galaxy tab view, tab view, samsung galaxy tab view, samsung, galaxy
3 wetenschappelijke verklaringen waarom je met een UHD-TV meer uit Netflix haalt, samsung suhd tv, suhd tv, suhd, samsung

3 wetenschappelijke verklaringen waarom je met een UHD-TV meer uit Netflix haalt

Je hebt ‘Breaking Bad’ gebinged. Maar was je weleens opgevallen dat Walter White een tattoo tussen zijn vingers heeft? Waarschijnlijk niet, maar grote kans dat ie je wél opgevallen was wanneer je de Amerikaanse serie op een UHD-TV bekeken had. Wetenschappelijk onderzoek wijst namelijk uit dat je met een UHD-TV meer bij een film of serie betrokken bent dan een Full HD TV.


Samsung Gear S2 met een vleug Italiaans design

De Samsung Gear S2, onze nieuwe smartwatch, barst van de nieuwe features, maar het meest opvallende detail is de aan te passen wijzerplaat met de zogenaamde 'watch-faces'. En het verhaal wordt nóg mooier: de Italiaanse designer Alessandro Mendini heeft exclusief een aantal watch-faces en horlogebanden ontworpen.


Samsung Gear S2 met een vleug Italiaans design, alessandro mendini, mendini, samsung gear s2, gear s2, smartwatch, samsung smartwatch, wearable
9X Hoe de lastigste stoffen en vlekken toch goed uit de was komen, smart home, EcoBubble

9x Hoe de lastigste stoffen en vlekken toch goed uit de was komen

Leuk zo'n zijden jurkje, maar moet je daar echt voor naar de stomerij als er een vlek op zit? En kun je je kasjmieren trui alleen met de hand wassen? ‘Niet als je deze op de juiste manier wast,’ zegt Saskia Soeterbroek, Productmanager Wasmachines bij Samsung Nederland. Volg je haar onderstaande wastips, dan was je als een pro.


film marathon, 360 audio, samsung wireless speakers, multiroom, wireless speaker, suhd, suhd tv

6 Essentials voor je volgende filmmarathon

De herfst is weer aangebroken en het aantal films en series is weer onuitputtelijk. Hoe kies je de juiste films uit dit grote aanbod? Niet: kijk ze gewoon allemaal. Eén dag telt 24 uur, dus waarom zou je er zo nu en dan eens geen filmmarathon tegen aan gooien? Discover bereidt je alvast voor met een handig overzichtje.


Hoe vrouwen met #mofember ook aan movember bij kunnen dragen

Sinds enkele jaren zet de actie Movember, de maand november in het teken van de strijd tegen ‘mannenziekten’ als prostaat- of teelbalkanker. Mannen kunnen hun betrokkenheid tonen door hun snor te laten groeien en geld in te zamelen. Vrouwen kunnen echter tot nog toe enkel een mannelijke deelnemer steunen. Dat is toch wel jammer, want de dames hebben er ook alle belang bij dat mannen lang gezond en fit blijven, toch?


Hoe vrouwen met #mofember ook aan movember bij kunnen dragen
gear s2, samsung gear s2, galaxy gear s2, samsung, shealth, s health, wearable, smartwatch, samsung smartwatch, galaxy smartwatch

De Gear S2: een smartwatch waar je fit van blijft

Nog even en dan wordt de Samsung Gear S2 officieel gepresenteerd. Een groot aantal functies van je smartphone heb je straks direct binnen handbereik om je pols, waaronder ook S-Health. Zo kun je onder meer je hartslag, je lichamelijke activiteit en je water- en koffieconsumptie op elk gewenst moment nauwkeurig in de gaten houden. Meten is immers weten! De vraag is echter wel; wat zijn gezonde waarden? Discover vroeg het Paul Van Den Bosch, coach van tweevoudig wereldkampioen veldrijden Sven Nys.


De allereerste ronde smartwatch: maak kennis met de designers van de Samsung Gear S2

We schrijven Berlijn, begin september. Op de techbeurs IFA werd de nieuwe Gear S2 smartwatch gepresenteerd. Met haar innovatieve design en functionaliteiten liet het een diepe indruk achter op de bezoekers. En via het internet, in een mum van tijd, ook op de rest van de wereld. Reason to tweet? Een rond display en een roterende bezel waarmee je het horloge kunt bedienen.


smartwatch, samsung, gear s2, wearable
netflix, tips, samsung

22 Netflix tips om nóg meer uit je abonnement te halen

‘Breaking Bad’, ‘House of Cards’ en ‘Orange is the new Black’: je hebt alle seizoenen al bekeken. Een stuk of drie keer. Nieuwe films en series zijn dan ook meer dan welkom. Maar het vinden van de juiste films/series kan soms een hels karwei zijn. Hieronder vind je een lange lijst handige tools om je Netflix ervaring te optimaliseren.


berlijn, gear s2, galaxy, urban, travel, samsung

Urban city guide: Berlijn hotspots

Deze wereldstad ademt creativiteit en innovatie. De geschiedenis heeft zijn sporen achtergelaten en juist daardoor wordt ‘vrijheid’ hier gevierd. De 3,5 miljoen inwoners van meer dan 185 verschillende nationaliteiten leven in een stad die nog steeds in transitie is, er wordt volop gebouwd en gerestaureerd. Groen & biologisch gaan hier hand in hand met architectonische hoogstandjes en vernieuwende technologie. Discover de beste Berlijn hotspots van dit moment!


5 Technologische hoogtepunten van de New York Fashion Week

Vorige week verzamelde de crème de la crème uit de fashion wereld zich in mode Mekka New York voor de New York Fashion Week. Hier zagen we dat de modewereld steeds vaker met nieuwe technologische mogelijkheden flirt. Discover zette die versierpogingen voor je op een rijtje.


nyfw, fashion, samsung, gear s2, galaxy
apps, fashion, samsung

Fashion apps van de maand

Tegenwoordig zijn fashion en apps een soort één-tweetje. Sinds we ons zo massaal in de digitale wereld bewegen zijn deze mobiele hulpmiddelen niet meer uit ons leven weg te denken, laat staan voor de fashion peeps.


6 Hotelkamer innovaties die je reis nóg makkelijker maken

Reizen is altijd al spannend geweest. Maar in deze tijd waarin technologie ook in de travel industrie een vlucht genomen heeft, is reizen spannender dan ooit. Een plek waar innovatie goed terug te zien is, is de hotelbranche. Wat zijn de nieuwste hotelkamer innovaties? En hoe maken die innovaties je reis gemakkelijker? Discover neemt je mee op reis – door plaats én tijd.


travel, samsung, galaxy s6 edge,s6 edge, galaxy
cloud, samsung, smartphone, galaxy, apps

Hoe sla ik mijn foto’s in de cloud op?

Of het nu zoonliefs eerste duik in het zwembad is, of die heerlijke barbecue op dat Franse strand: elke vakantie levert prachtige foto’s op. Deze herinneringen verliezen is ieders grootste nachtmerrie. Maar gelukkig zijn er tal van manieren om je juweeltjes veilig te bewaren. Vooral je foto’s in de cloud opslaan is een hele goeie en vooral eenvoudige optie. Hieronder een overzicht van de belangrijkste aanbieders.


games, gaming, gear vr, virtual reality, samsung

De game geschiedenis in vogelvlucht: van arcadehal tot virtual reality

Games staan op het punt een spannend nieuw landschap te betreden. Met de introductie van Virtual Reality (VR) wordt je nog verder de wereld van jouw favoriete games ingesleurd. Grafische indrukwekkend en vooral erg revolutionair op het gebied van besturing en beleving, is het vandaag de dag soms moeilijk om te bedenken dat games lang niet altijd zo fotorealistisch en geavanceerd waren. Tijd om een stapje terug te doen, en te zien hoe de spellen waar wij vandaag zo gek op zijn vandaan komen. Van de arcadehallen, tot aan de uiterst-realistische werelden waar je met VR doorheen kunt wandelen: revolutie na revolutie na revolutie.


Met GameFly stream je onbeperkt games naar je Samsung Smart TV

Jammer maar helaas: het is game over voor draden, discs en downloadtijd. Want met GameFly kun je nu je favoriete games simpelweg naar je Smart TV streamen. Als het gaat om game innovaties beginnen we hiermee dan ook vandaag aan een nieuw level. En jij kunt meespelen. Want GameFly lanceert vandaag zijn eerste games op al onze Smart TV’s. Voor een bedrag van 6,99 - 9,99 euro per maand schaf je je favoriete game pack aan en kun je onbeperkt games streamen. Met slechts 1/10e seconde reactietijd.


gamefly, samsung, smart tv
samsung, tv, uhd

5 slimme tips om te checken of een UHD-TV écht UHD is

Steeds meer huishoudens hebben internettoegang via hun TV-toestel. Jij ook? Dan zul je ongetwijfeld je favoriete Netflix serie gewoon via je televisietoestel bekijken. En heb je een UHD toestel? Dan blaas je met 8 miljoen pixels onder andere ‘Better call Saul’ en ‘Breaking Bad’ levensecht je huiskamer binnen. Maar heb je wel een UHD-toestel? Omdat daar nog weleens onduidelijkheid over bestaat, bieden we je hieronder een snelle checklist. Want niet elke TV die als een UHD-TV verkocht wordt, heeft daadwerkelijk een écht UHD-scherm of kan UHD-content afspelen. Hoe check je dit? Met onderstaande checklist hopen we licht in de gepixelde duisternis te bieden.


7 Galaxy S6 Edge+ camera functies waar je goede sportfoto’s mee maakt

Bij sportfotografie gaat het vooral om één ding: snelheid. Maar als je met je smartphone fotografeert, gaat het helaas óók om vertraging. Er zit altijd een kleine vertraging in iedere smartphone of camera; dit is de tijd die de smartphone nodig heeft om scherp te stellen. Kasper Hessels is onze marketing manager Camera en geeft een aantal tips die vooral gericht zijn op fotograferen met je smartphone.


7 Galaxy S6 Edge+ camera functies waar je goede sportfoto’s mee maakt
Samsung, Smart Space, koelkast

Wordt jouw nieuwe koelkast een slimme koelkast?

Een koelkast is al lang geen kast meer die koelt. Niet alleen, tenminste. Nee, een koelkast in het huishouden van nu is een mooie én slimme hulp in de huishouding. Die jouw leven en dat van je gezin makkelijker en aangenamer maakt.


Live broadcasting met de nieuwe Galaxy S6 edge+

Live broadcasting met de nieuwe Galaxy S6 edge+

2015 is het jaar dat live broadcasting zijn intrede deed. Op het SXSW-festival in Texas liet de app Meerkat de wereld zien wat live streamen allemaal mogelijk maakt. De gloednieuwe Samsung Galaxy S6 Edge+ zal standaard geleverd worden met de Live Broadcast functie waarmee je direct naar je YouTube kanaal kunt streamen. Die video’s film je overigens met een waanzinnige camera en kun je terugkijken op het grootste smartphone scherm dat op dit moment verkrijgbaar is.


Altijd in charge

Batterijen hebben de afgelopen decennia weinig lof gekregen. Vooral als je bekijkt hoeveel technologie ze eigenlijk draaiende houden. Maar dat betekent niet dat de batterij geen ontwikkeling ondergaat. Want bijladen moet: steeds meer en steeds vaker. Zeker bij intensief gebruik. En dan natuurlijk het liefst zo snel mogelijk. Maar die oplader, die heb je niet altijd bij je.


Samsung, draadloos opladen
Samsung, smart home, keuken

Tips om te besparen met je nieuwe koelkast

In het bezit van een nieuwe koelkast? Zo richt je de koelkast ideaal in en bespaar je energie.


Ga je voor een Besame Virgin of voor de Thai Mojito?

Het is zomer, mensen gaan op vakantie en het wordt wéér prachtig weer. Zelf cocktails maken voor lange avonden is helemaal niet moeilijk: je maakt ze zelf van vers fruit, ijsblokjes en gemalen ijs.


Ga je voor een Besame Virgin of voor de Thai Mojito?
smartphone, samsung, galaxy, s6

Zo maak je je smartphone vakantieklaar Deel 1: Tips voor vertrek

Ik ga op vakantie en ik neem mee: mijn smartphone. Bedenk wel: op vakantie is het leven nét even anders. Zo schiet je veel meer foto’s, die opslagruimte vereisen op je apparaat. Maak je smartphone voor vertrek met onderstaande tips dus wel eerst even vakantieklaar!


festival, galaxy, galaxy s6, galaxy s6 edge, samsung

Waarom de Galaxy S6 jouw ideale metgezel is op muziekfestivals deze zomer

Tijd voor zomerse muziekfestivaltips met in de hoofdrol: onze Galaxy S6.


Draadloos opladen rekent af met lastige kabels

Dankzij het nieuwe draadloze oplaadsysteem voor de Galaxy S6 en S6 edge kun je gedag zeggen tegen die onhandige oplaadkabels.


draadloos opladen

Muziek is emotie

De nieuwe Wireless Audio Multiroom app


Muziek is emotie
Van LCD naar S-UHD in 5 stappen

Van LCD naar S-UHD in 5 stappen

Wat is het verschil tussen UHD en S-UHD? En hoe zit het met oudere TV’s, die HD-ready of 1080p zijn? Zie je het verschil überhaupt, en is er verschil in kijkervaring? Is jouw oude televisie wel klaar voor de toekomst?


7 goede redenen om over te stappen naar (S-)UHD Curved TV

7 goede redenen om over te stappen naar (S-)UHD Curved TV

Een Curved TV ziet er niet alleen heel erg mooi uit, de “curve” in onze nieuwste TV’s is ook voor de volle 100 procent functioneel en over ieder detail is nagedacht.


Chefkok Ron Blaauw deelt zijn tips waarmee jij de sterren van de hemel kookt

Bij Samsung vinden we dat iedereen moet kunnen genieten van de professionele keuken. Niet alleen in een duur restaurant, maar gewoon bij je thuis, in je eigen keuken. Chefkok Ron Blaauw is dat helemaal met ons eens. Daarom brengen we in dit artikel een paar protips waarmee ook jij de sterren van de hemel kookt!


Food, Samsung, Discover, Ron Blaauw, Koken
Welcome to the new home, Smart Home, Home, Samsung wasmachines, EcoBubble wasmachine, EcoBubble

Welcome to the new home

Samsung levert graag een bijdrage aan een huishouden dat je leven aangenamer, makkelijker en tijdsbesparender maakt. Welkom in je nieuwe huis.


Guest blog: Belgian girl geeks bezoeken het Samsung Smart Home in Mechelen

Josefien van de BGG deelt haar ervaringen over haar bezoek aan onze experience days


Guest blog: Belgian girl geeks bezoeken het Samsung Smart Home in Mechelen
7 dingen die je (net niet) kunt doen tijdens het Speed Wash-programma

7 dingen die je (net niet) kunt doen tijdens het Speed Wash-programma

Speed Wash is een tijdsbesparende functie op de nieuwste wasmachines van Samsung.


Tijd voor de Duivels

Tijd voor de Duivels

De Rode Duivels testen ons topmateriaal


Samsung & BMW

Samsung & BMW

Samen met BMW toonden we op het autosalon hoe de Samsung Galaxy Gear ook het gebruik van de wagen aangenamer en efficiënter kan maken.


Tien slimme energietips

Nooit meer een lege batterij.


Tien slimme energietips
Razendsnelle Wi-Fi in aantocht

Razendsnelle Wi-Fi in aantocht

Een staaltje technologie waar we trots op zijn!


Een HD film in 1 seconde

Een HD film in 1 seconde

Het 5G snelheidsrecord is verbroken!


Wat brengt 2015?

We voorspellen enkele technologietrends die we in 2015 kunnen verwachten.


Wat brengt 2015?
De evolutie van Samsung Tv's

De evolutie van Samsung Tv's

'Curved' heruitgevonden!


Het huis van de toekomst

Voor velen is het huis van de toekomst echt iets voor de toekomst. Maar 29 oktober 2014, de 45e verjaardag van het internet, herinnert ons eraan hoe snel technologie zich heeft ontwikkeld en welke grote invloed het heeft gehad op ons leven. Naar verwachting zijn er in 2015 al 25.000 miljoen apparaten met een internetverbinding. Smart Living is hier.


smart home, samsung, wasmachine, ecobubble
“Internet of Things”

“Internet of Things”

Samenwerken met technologie.


Robotstofzuiger vooroordelen

Robotstofzuiger vooroordelen

Al jaren dromen mensen van robots die het lastige huishoudwerk kunnen overnemen. Dit is nu gedeeltelijk werkelijkheid geworden. Je kinderen zal je nog steeds zelf moeten aankleden, maar je huis kan je alvast laten stofzuigen door een robot. Toch durven vele mensen de stap toch nog niet te zetten omwille van enkele vooroordelen. Kan een robotstofzuiger je huis echt proper houden? De revolutionaire Samsung Powerbot VR9000 in ieder geval wel.


Pendeltainment

Het klinkt leuk maar wat is het eigenlijk?


Pendeltainment
Muntpunt stelt digitale klas voor

Muntpunt stelt digitale klas voor

In samenwerking met Samsung en Plantyn.


Wat je moet weten over Android updates

Wanneer krijg ik de nieuwste Android update op mijn telefoon?


Wat je moet weten over Android updates
Kindveilige Smartphones?

Kindveilige Smartphones?

Kinderspel met Samsung Kids Mode.