Ontdek de Samsung Ecobubble wasmachine

Bekijk de video

Bekijk de video

Was koud & bespaar energie

Verwijder vuil en vlekken gemakkelijk - zelfs in koud water. Samsung Eco Bubble creëert zuurstofrijke bubbels die het wasmiddel volledig oplossen en sneller in de vezels doordringen.

(Getest in overeenkomst met IEC 60456-2010/4kg waslading/Super Eco Wash koud (WF80F5E5U4W) vs. katoen 40° zonder EcoBubble (WF0702WKU). Individuele resultaten kunnen variëren)

Digital Inverter Motor

De Digital Inverter Motor van Samsung werkt zonder koolstofborstels, een grote innovatie ten opzichte van conventionele wasmachinemotors.

Het gestroomlijnde motorontwerp zorgt voor minder wrijving tussen de bewegende delen. Minder wrijving die op haar beurt weer zorgt voor minder slijtage in de wasmachineonderdelen en de wasmachine aanzienlijk stiller maakt. Op de Digital Inverter Motor geeft Samsung 10 jaar lang garantie.

10 years warrantly on the motor

Prachtige eenvoud

Makkelijk vullen en legen

Het meest opvallende is de grote Crystal Blue Door.

De deur opent tot een ergonomisch ontworpen trommel - laden en uitladen wordt erg makkelijk vanaf nu.

Auto Optimal Wash™

Vier aparte sensoren detecteren hoeveel wasgoed er in de trommel zit en passen op basis van deze info de hoeveelheid water, wasmiddel en energieverbruik aan. Sterker nog: het wasmiddel en de wasverzachter worden zelfs automatisch toegevoegd.

Smart Control

Vrij om te gaan wanneer je wil! Met Smart Control op de Samsung app start, pauzeer of houd je je wasbeurt in de gaten- waar je ook bent.

(Wifi vereist. Beschikbaar voor Android en iOS toestellen)

Smart Control