Galaxy Note7

Informatie over Galaxy Note7
Open brief aan alle Galaxy Note7 klanten >Meer Details >Geüpdatet: dinsdag 25 oktober

Omdat veiligheid van consumenten onze hoogste prioriteit heeft, nam Samsung op 10 oktober de beslissing om te wereldwijde verkoop van de Galaxy Note7 te stoppen.

De Galaxy Note7 is niet geleverd aan Belgische consumenten. We adviseren consumenten die in het bezit zijn van een Galaxy Note7 uit het buitenland hun toestel niet meer te gebruiken, een back-up te maken van hun gegevens, het toestel uit te schakelen en contact op te nemen met de klantenservice van Samsung via 02 201 2418.

Alle Note7 gebruikers die hun toestel in het buitenland hebben gekocht of consumenten die een pre-order hebben geplaatst, bieden we de mogelijkheid het toestel om te ruilen voor een Galaxy S7 of S7 edge. Het verschil in prijs van de toestellen wordt terugbetaald. Er kan ook worden gekozen voor volledige terugbetaling. Pre-orderconsumenten kunnen hiervoor terecht bij de winkel waar zij hun Note7 besteld hebben.

Alle consumenten die een pre-order hebben geplaatst, ontvangen een 128GB micro SD-kaartje.

Wij vinden het bijzonder spijtig dat wij dit keer niet hebben kunnen voldoen aan de hoge standaarden die van Samsung worden verwacht. We bieden onze excuses aan voor het ongemak bij consumenten en partners die met vertrouwen hebben gewacht op de Galaxy Note7.

We willen opnieuw en met klem benadrukken dat dit enkel om de Galaxy Note7 gaat.

Bij vragen kunnen consumenten contact opnemen met de Klantenservice van Samsung via 02 201 2418.

Aanvullende veiligheidsmaatregel: software-update

Galaxy Note7-gebruikers die hun toestel in het buitenland gekocht hebben, ontvangen op 31 oktober 2016 een software-update die ervoor zorgt dat het toestel tot maximaal 60% opgeladen kan worden. Dit is een aanvullende veiligheidsmaatregel.

FAQ

  • 1. Kan ik mijn Galaxy Note7 blijven gebruiken?

    Als je in het bezit bent van een Galaxy Note7 uit het buitenland, adviseren we je het toestel niet meer te gebruiken, een back-up te maken van je gegevens, het toestel uit te schakelen en contact op te nemen met de klantenservice van Samsung via 088-9090100.

  • 2. Zijn er ook gevolgen voor andere Samsung-telefoons?

    Dit heeft alleen betrekking tot de originele exemplaren en vervangexemplaren van de Galaxy Note7.

  • 3. Heeft Samsung de oorzaak van het probleem ontdekt?

    Er vindt een diepgaand onderzoek plaats naar de oorzaak van de incidenten. Op het moment dat de resultaten bekend zijn, zullen wij deze delen en er alles aan doen om te voorkomen dat dit niet kan gebeuren in de toekomst.