Stuur vast, smartphone los.

Stuur vast, smartphone los.

Sinds april 2017 geeft Samsung smartphonegebruikers in alle campagnes het advies: Stuur vast, smartphone los. In-Traffic Reply is de tool die het leuk en gemakkelijk maakt om dat advies op te volgen. Zo wil Samsung, als marktleider, ook voorvechter zijn van veilig smartphonegebruik in het verkeer.

In-Traffic Reply.

We willen altijd en overal bereikbaar zijn. Het is de drang om te reageren, zelfs in het verkeer. Daarom introduceert Samsung In-Traffic Reply. Een app die automatisch de leukste reacties stuurt wanneer jij in het verkeer berichtjes of telefoontjes binnenkrijgt.
Zo ben je veilig én sociaal.

Download
In-Traffic Reply app staat uit.
In-Traffic Reply app staat aan.
Automatische In-Traffic Reply als reactie op Facebook messenger bericht.

Zo werkt het.

In-Traffic Reply werkt heel simpel. Je geeft toegang tot je notificaties en je GPS. Je kiest welke social apps je wilt koppelen en welke reacties de app moet versturen. De rest gaat vanzelf. Elke keer als je fietst of autorijdt schakelt de app automatisch in, zet je notificatie geluiden op mute en reageert namens jou. Zo houd jij je aandacht op de weg.

Soorten reply's
Binnen de app In-Traffic Reply kan je kiezen voor een ‘Standaard reply’, ‘Fun reply’ of 'Persoonlijke reply'. De eerste is een kort stukje tekst dat aangeeft dat je niet bereikbaar bent omdat je in het verkeer zit. Met een ‘Fun reply’ verstuur je automatisch een grappige reactie mét animatie naar de ontvanger. Bij de 'Persoonlijke reply' heb je mogelijkheid om zelf een boodschap te schrijven. Welke sociale reply past het beste bij jou?

Extra
Deze app werkt alleen bij telefoons met een Android besturingssysteem (minimaal Android 5) en is beschikbaar in de Nederlandse en Belgische Google Play Store.

Deel de app.

Misschien ben jij zelf in het verkeer niet met je smartphone bezig, maar heb je wel vrienden of familie die er niet vanaf kunnen blijven. Deel dan de app met ze, en zorg dat ze hem gaan gebruiken. Zo zorgen we samen dat meer mensen in het verkeer hun handen aan het stuur hebben.

Samsung & Citizenship.

Als succesvol electronicamerk neemt Samsung maatschappelijke verantwoordelijkheid. We zijn bezig met de reductie van milieubelasting en digitalisering in het onderwijs. Ook verkeersveiligheid heeft al enige tijd onze aandacht. Daarom krijgt dit onderwerp een vaste rol in onze smartphonecampagnes.

Ondersteund door:

Samsungs initiatieven op het gebied van verkeersveiligheid worden gesteund door de volgende organisaties:

DUS
Leaseplan
Coyote
 
In-Traffic Reply cartoonwereld, in de stad. Emoticon vrolijk onderweg in zijn auto. Opa-emoticon loopt over straat. Kinder-emoticons fietsen langs. Andere emoticon van verschillende leeftijden rijden langs op motor, in auto’s en in een vrachtauto. In-Traffic Reply cartoonwereld, in de stad. Emoticon vrolijk onderweg in zijn auto. Opa-emoticon loopt over straat. Meisjes-emoticon fietst langs. In-Traffic Reply cartoonwereld, in de stad. In-Traffic Reply emoticon vrolijk onderweg in zijn auto. In-Traffic Reply emoticon met hartjes-ogen. In-Traffic Reply emoticon staat verveeld voor zijn auto.