Alert 3
  • Supportnyheder 17 oct, 2017

Forhandler, reservedele FÅ MERE AT VIDE

• Supportalarm 01 aug, 2017

Information vedrørende returnering af Galaxy Note7 FÅ MERE AT VIDE

• Supportalarm 27 jul, 2017

Sikkerhedsforanstaltninger ved opladning af din smartphone FÅ MERE AT VIDE

OK
Beskyttende etui Cover Galaxy S4 Active

Beskyttende etui Cover Galaxy S4 Active

Rediger produktmodel
Søg
Søg
  • No data

Hvor finder jeg modelnumret?

Har du brug for hjælp til at finde modelnumret? Vælg produktet i menuen nedenfor, så viser vi dig, hvor numret står.

• TYPE

-
  • UNDERTYPE

-
  • KATEGORI

-
Luk

De bedste løsninger

Manuel download

Download af brugervejledninger, specifikationer, registrering

()

Hvor finder jeg modelnumret?

Har du brug for hjælp til at finde modelnumret? Vælg produktet i menuen nedenfor, så viser vi dig, hvor numret står.

• TYPE

-
  • UNDERTYPE

-
  • KATEGORI

-
Luk
  • Farve

Gråt

• Allmänna funktioner
    • Packaging Contents

Etui

• Paneltype

Protective Cover+

• Physical Dimension
    • Mål (B x H x D)

74,2 x 141,9 x 11,6 mm

• Vægt

33,7g

• Kompatibilitet
    • Compatible Models

Galaxy S4 Active

Nyttig software

Se flere nyttige links gennem dette link.

• Samsung Kies

Samsung Kies forbinder din mobiltelefon til din pc og gør det nemmere for dig at synkronisere data mellem enheder og finde nye app'er.

• Samsung Smart Switch

Med Samsung Smart Switch kan du nemt overføre dine kontakter, billeder, meddelelser og andet fra din gamle smartphone til din nye Galaxy.

• S Note

Kan du bruge din pc til effektivt at håndtere alle de noter, du har skrevet på din mobile enhed med S Note.

• Softwareopgradering via FOTA

Hold din mobil opdateret, sikkert og hurtigt

• Samsung SideSync 3.0

Den optimale løsning til sammenkobling af din PC og mobil

• Windows Phone 7

Teknologi, som vil erstatte din computer.

• Samsung Apps

Gratis Premium apps, udelukkende for din Galaxy

• Samsung Dive

Find din mobile enhed

Interaktiv guide IKON

Interaktiv guide

En interaktiv demoguide, der guider dig igennem funktionerne i din enhed.

Fora

Søg efter svar, stil spørgsmål og find løsninger via andre Samsung-kunder.

LØST

Accepterede svar fra Samsung-forummet

Søg
Søg

Relaterede produkter

Anbefalede relaterede modeller og tilbehør

KONTAKT
Vi har på nuværende tidspunkt problemer med chat og e-mail, venligst kontakt os via telefon!

Mandag til fredag | 8-19, lørdag 10-15

※B2B og Print Support
Mandag til fredag | 8-17

For henvendelser vedrørende printere, besøg venligst HP på hjemmesiden https://www.support.hp.com