Alert 3
  • Supportnyheder 17 oct, 2017

Forhandler, reservedele FÅ MERE AT VIDE

• Vigtige informationer 01 aug, 2017

Information vedrørende returnering af Galaxy Note7 FÅ MERE AT VIDE

• Vigtige informationer 27 jul, 2017

Sikkerhedsforanstaltninger ved opladning af din smartphone FÅ MERE AT VIDE

OK
Galaxy S8+ - Starter Kit 2 (Clear Cover + Screen Protector + Wireless charger Stand + Micro USB Cable)

Galaxy S8+ - Starter Kit 2 (Clear Cover + Screen Protector + Wireless charger Stand + Micro USB Cable)

Rediger produktmodel
Søg
Søg
  • No data

Hvor finder jeg modelnumret?

Har du brug for hjælp til at finde modelnumret? Vælg produktet i menuen nedenfor, så viser vi dig, hvor numret står.

• TYPE

-
  • UNDERTYPE

-
  • KATEGORI

-
Luk

De bedste løsninger

Manuel download

Download af brugervejledninger, specifikationer, registrering

()

Hvor finder jeg modelnumret?

Har du brug for hjælp til at finde modelnumret? Vælg produktet i menuen nedenfor, så viser vi dig, hvor numret står.

• TYPE

-
  • UNDERTYPE

-
  • KATEGORI

-
Luk
  • Smartphone Cover
    • Farve

Black

• Compatible Models

Galaxy S8+

• Packaging Contents

Clear Cover

• Dimension (WxHxD)

75.22 x 161.21 x 9.63 mm

• Vægt

15 g

• Farve

Black

• Compatibility
    • Repersentitive Models

Galaxy S8+

• Generelt
    • Egenskaber

Wireless Charging, Fast Charging

• Brugergrænseflade

Micro USB 5 pin

• Packaging Contents

Clear Cover, Screen Protector, Dust removal sticker 2ea, Micro Fiber Cleaner 1ea, Squeeze 1ea, Wireless Charging Pad Stand, Micro USB Cable(1.5m)

• Fysisk specifikation
    • Dimension (WxHxD)

113.4 x 87.2 x 84 mm

• Vægt

167 g

• Power
    • Input Voltage

5-9 V

• Output Current

1000 mA

• Output Voltage

5-9 V

Nyttig software

Se flere nyttige links gennem dette link.

• Samsung Kies

Samsung Kies forbinder din mobiltelefon til din pc og gør det nemmere for dig at synkronisere data mellem enheder og finde nye app'er.

• Samsung Smart Switch

Med Samsung Smart Switch kan du nemt overføre dine kontakter, billeder, meddelelser og andet fra din gamle smartphone til din nye Galaxy.

• S Note

Kan du bruge din pc til effektivt at håndtere alle de noter, du har skrevet på din mobile enhed med S Note.

• Softwareopgradering via FOTA

Hold din mobil opdateret, sikkert og hurtigt

• Samsung SideSync 3.0

Den optimale løsning til sammenkobling af din PC og mobil

• Windows Phone 7

Teknologi, som vil erstatte din computer.

• Samsung Apps

Gratis Premium apps, udelukkende for din Galaxy

• Samsung Dive

Find din mobile enhed

Interaktiv guide IKON

Interaktiv guide

En interaktiv demoguide, der guider dig igennem funktionerne i din enhed.

Fora

Søg efter svar, stil spørgsmål og find løsninger via andre Samsung-kunder.

LØST

Accepterede svar fra Samsung-forummet

Søg
Søg

Relaterede produkter

Anbefalede relaterede modeller og tilbehør

KONTAKT
Mandag til fredag | 8-19, lørdag 10-15

For at registrere service på hvidevare eller TV produkter, venligst kontakt vores supporttelefon

Åbningstider for B2B support
Mandag til fredag | 8-17

For henvendelser vedrørende printere, besøg venligst HP på hjemmesiden https://www.support.hp.com