Support Model

Alert 3
  • Tuen uutiset 17 oct, 2017

Jälleenmyyjät, Varaosat LISÄTIETOJA

• Tuen ilmoitus 01 aug, 2017

Tietoa Galaxy Note7 LISÄTIETOJA

• Tuen ilmoitus 27 jul, 2017

Varotoimet älypuhelimen lataamisen yhteydessä LISÄTIETOJA

OK
Level Over

Muokkaa tuotteen mallia
Haku
  • No data

Miten löydän mallinumeron?

Tarvitsetko apua mallinumeron löytämisessä? Valitse tuote alla olevista valikoista, niin näytämme, missä numero on.

• TYYPPI

-
  • ALATYYPPI

-
  • LUOKKA

-
Sulje

Ratkaisut

Parhaat ratkaisut

Käyttöohjeen lataus

Käyttöohjeet, lataukset, tekniset tiedot ja rekisteröityminen

()

Miten löydän mallinumeron?

Tarvitsetko apua mallinumeron löytämisessä? Valitse tuote alla olevista valikoista, niin näytämme, missä numero on.

• TYYPPI

-
  • ALATYYPPI

-
  • LUOKKA

-
Sulje
  • Paneelin tyyppi

Over-Ear-kuulokkeet

• Ääni
    • Impedanssi

41 Ω

• Frequency Response

5 Hz ~ 32 kHz

• Sensitivity

100 db

• Bluetooth
    • Versio

Bluetooth 3.0

• Profiles

A2DP, AVRCP, HSP, HFP, SPP

• Langaton kantama

10 m

• Audio Streaming

Kyllä

• Yleistä
    • Control

Bluetooth Smart Touch -kosketusohjaus (Play / Pause / kappaleen valinta, äänenvoimakkuus ylös / alas, S Voice (Videoyhteensopivat älypuhelimet), puhelun vastaanotto / hylkäys

• Mikrofoni

Kyllä

• Pakkauksen sisältö

Säilytyskotelo, lentokoneadapteri, datakaapeli, irrotettava johto jossa sisäinen mikrofoni ja 3 näppäimen ohjaus

• Kaiuttimet

50 mm kaiuttimet, joissa bioselluloosakalvot

• Puhelutoiminnot
    • Puhelun Vastaanotto

Kyllä

• Akku
    • Paneelin tyyppi

Sisäinen akku (litiumioniakku)

• Akunkesto

15 h (Bluetooth-tila ja ANC), 30 h (Bluetooth-tila ilman ANC:tä), 25 h (johdon kanssa ja ANC), rajaton kuunteluaika (johdon kanssa ilman ANC:tä)

• Talk Time

15 h

• Standby Time

200 h (Bluetooth-tila ilman ANC:tä)

• Liitettävyys
    • 3,5 mm kuulokeliitäntä

Kyllä

• Micro USB

Kyllä

• Fyysiset ominaisuudet
    • Paino

350 g

• Johdon Pituus

1,2 m

• Väri

Valkoinen

Hyödyllisiä ohjelmistoja

Tarkista linkin kautta hyödyllisiä ohjelmistoja.

• Samsung Kies

Samsung Kies yhdistää matkapuhelimesi tietokoneeseen, joten eri laitteiden tietojen synkronointi.

• Samsung Smart Switch

Samsung Smart Switch auttaa siirtämään yhteystiedot, kuvat, viestit ja paljon muuta vanhalta älypuhelimelta uudelle Galaxylle.

• Samsung Drop Point

Uusi Samsung Drop Point on helppo ja nopea tapa huollattaa puhelin. Aikaa säästyy ja vaivaa ei ole nimeksikään.

• Ohjelmistopäivitys FOTA:n kautta

Pidä puhelimesi päivitettynä turvallisesti ja nopeasti.

• S Note

Vie tietokoneen käyttö täysin uudelle tasolle S Note -sovelluksella. Kytke Galaxy Note kotitietokoneeseen tai kannettavaan ja hallitse sisältöä S Note -sovelluksen avulla.

• Samsung SideSync 3.0

Parempi ratkaisu tietokoneen ja mobiililaitteen yhdistämiseen.

• Samsung Dive

Samsung Dive -palvelun avulla VOIT etähallita puhelintasi, Jos se on kadonnut Tai varastettu.

• Windows Phone 7

Smartphone, joka vaihtaa tietokoneen.

• Samsung Apps

Etsi kaikki olennaiset sovellukset ja palvelut mitä tarvitset Galaxy ja Gear laitteita täällä.

Vuorovaikutteinen opas ICON

Vuorovaikutteinen opas

Vuorovaikutteinen demo, joka opastaa laitteen ominaisuuksien käytössä.

Yhteisö

Voit selata vastauksia, kysyä kysymyksiä ja löytää ratkaisuja
muiden Samsungin asiakkaiden avulla.

RATKAISTU

Hyväksyttyjä vastauksia
Samsung-yhteisöstä

Haku
Haku

Vastaavat tuotteet

Suositeltuja vastaavia tuotteita ja lisävarusteita

OTA YHTEYTTÄ
Ma-pe | 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Huollon rekisteröinti kodinkoneille tai televisioille Soita tukipuhelimeen.

Aukioloajat B2B-tuki
Ma-pe | 8:00 – 17:00

*Samsung käyttää TDC Oy:n palveluita

Puhelun hinta määräytyy liittymäsopimuksesi perusteella yritysnumeroon soitettaessa. Voit tarkistaa tämän puhelinliittymäsi hinnastosta tai operaattorilta

Jos sinulla on tulostin kyselyjä ,ole hyvä ja käy HP: n Web-sivulla https://www.support.hp.com