Samsung Service Centers

We staan voor je klaar. Altijd.

Wil je het scherm van je Galaxy-toestel laten vervangen of zit je met een vraag over een ander mobiel toestel van Samsung?
We helpen je graag verder bij een geautoriseerd Samsung Service Center of een Samsung Experience Store.

✔ We onderzoeken je product altijd gratis;

✔ We repareren je toestel met de hoogste kwaliteitsnormen;

✔ Scherpe prijzen voor herstel van schade;

✔ Je behoudt de fabrieksgarantie op je Samsung toestel;

✔ Ongeacht waar je gekocht hebt, zolang deze bestemd is voor de Europese markt

✔ Voor Smartphones, Tablets, Wearables, Buds en Galaxy Book.

Samsung Experience Store Breda

Bezoek ons in Breda.
De Experience Store is eenvoudig te bereiken met zowel het openbaar vervoer als de auto.

Eindstraat 14-16, 4811 KL Breda

Openingstijden:
Maandag: 12.00 - 18.00u
Dinsdag: 10.00 - 18.00u
Woensdag: 10.00 - 18.00u
Donderdag: 10.00 - 21.00u
Vrijdag: 10.00 - 18.00u
Zaterdag: 10.00 - 18.00u
Zondag*: 12.00 - 18.00u

*Geen reparaties op zondag

Service Center Amsterdam

Bezoek ons service center in Amsterdam-Noord.
Makkelijk bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto.

Mosveld 125, 1031 AD Amsterdam

Openingstijden:
Maandag t/m Zaterdag: 10.00 - 18.00u
Zondag: Gesloten

Service Center Rotterdam

Kom langs op de Kop van Zuid in Rotterdam.
Ons service center is makkelijk bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto.

Vuurplaat 475, 3071 AR Rotterdam

Openingstijden:
Maandag t/m Zaterdag 10.00-18.00u
Zondag: Gesloten

Samsung Experience Store Utrecht

Bezoek ons in Utrecht.
De Experience Store is eenvoudig te bereiken met zowel het openbaar vervoer als de auto.

Hoog Catharijnepassage 5, 3511 WP Utrecht

Openingstijden:
Maandag: 12.00 - 20.00u
Dinsdag t/m Zaterdag: 10.00-20.00u
Zondag: 12.00-18.00u

Samsung Experience Store Leidschendam

Bezoek ons service center in Leidschendam.
Makkelijk bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto (gratis parkeren).

Berkenhove 4, 2262 AK Leidschendam

Openingstijden:
Maandag: 11.00 - 20.00u
Dinsdag t/m Zaterdag: 10.00-20.00u
Zondag*: 12.00-18.00u

*Geen reparaties op zondag

Tarieven

Ben je benieuwd welke tarieven we hanteren en welke prijs je betaalt voor het vervangen of repareren van je tablet of Galaxy scherm? Bekijk dan het overzicht met onze reparatieprijzen voor Samsung Galaxy smartphones.

Garantie en voorwaarden

Je smartphone, tablet of smartwatch is stuk en kan wel een reparatie gebruiken? Of we kosteloos herstellen hangt af van het defect en de garantievoorwaarden. Doorloop onderstaande checklist om te bepalen of jouw toestel voldoet aan onze garantievoorwaarden:

✔ Je toestel valt binnen garantie tot en met 2 jaar na aankoop;

✔ Je toestel valt binnen garantie, tenzij je de schade zelf veroorzaakt hebt;

✔ Wij onderzoeken je toestel altijd gratis. Blijkt hieruit dat je toestel ouder is dan 2 jaar, of is er schade geconstateerd, dan laten we je weten wat de kosten van een reparatie zullen zijn;

✔ Indien je toestel niet bestemd is voor de EU-markt zullen er altijd onderzoekskosten in rekening gebracht worden.

Zoek naar Samsung Servicelocaties

Wil je met je toestel langskomen bij een Service partner? Je bent van harte welkom in één van onze winkels.
Zoek hier een Samsung Servicelocatie.

Veelgestelde vragen over Service Centers

Antwoord op de meest voorkomende vragen over de Samsung Service Centers

We streven ernaar je telefoon binnen 90 minuten te repareren bij ons Service Center. Het kan echter voorkomen dat de reparatie meer tijd in beslag neemt. Dit is afhankelijk van voorraden en beschikbaarheden van monteurs.

Maak een back-up of activeer Onderhoudsmodus:

• Verwijder je Google-account van het toestel
  • Verwijder je Samsung-account van het toestel
  • Verwijder je vergrendelscherm/vingerafdruk beveiliging
  • Verwijder een eventuele screenprotector
  • Neem je aankoopbewijs mee

Nee, maar je toestel moet wel in Europa zijn aangekocht en voor de Europese markt bestemd zijn. Toestellen bestemd voor buiten de Europese markt hebben namelijk andere onderdelen. Je garantie blijft gewoon doorlopen als je bij Samsung een toestel laat herstellen.

Nee, in de Samsung Service Centers kun je terecht voor mobiele apparaten zoals Smartphones, Tablets, Wearables, Buds, en onze Galaxy Books.

Je kan met en zonder afspraak terecht in onze Service Centers. Met een afspraak heb je zekerheid dat je bezoek gepland is. Zonder afspraak ben je afhankelijk van beschikbaarheden en de drukte van het moment. Wachttijden kunnen dan oplopen afhankelijk van de situatie.

Hier vind je onze prijslijst terug.

In dit geval, raden wij aan contact op te nemen met je verzekeraar en houd hierbij je polisnummer, bestelnummer en IMEI-nummer gereed. Klik hier om via het Care+ klantenportaal je reparatie aan te melden en te volgen.

Daar waar onze Service Centers zich louter toespitsen op het verlenen van Service, kun je bij een Samsung Experience Store (SES) ook terecht voor deskundig sales advies en kun je alle producten ook zelf even testen. Qua service bieden we een identieke propositie aan in beide type winkels.

Neem contact op

Online

24/7 bereikbaar
Neem contact met ons op via WhatsApp

Telefoon

24/7 bereikbaar
Neem telefonisch contact met ons op

Reparatieservices

Bekijk een overzicht van onze reparatieservices