Hur man aktiverar Bixby Vision för tillgänglighet

Bixby Visions tillgänglighetsläge fungerar på två sätt beroende på hur många konfigurationer du vill göra.

Bild på en skog i Scenbeskrivarfunktionen.

Så här använder du detta:

• Via Bixby Vision
Steg 1. Klicka på Bixby Vision-ikonen i det övre högra hörnet och välj Inställningar efter att ha kört Bixby Vision. Steg 1. Klicka på Bixby Vision-ikonen i det övre högra hörnet och välj Inställningar efter att ha kört Bixby Vision.

Steg 1. Klicka på Bixby Vision-ikonen i det högra hörnet.

Steg 2. Tryck på ”Inställningar” i den visade menyn. Steg 2. Tryck på ”Inställningar” i den visade menyn.

Steg 2. Klicka på alternativet för "Inställningar" .

Steg 3. I menyn  för "Inställningar", tryck på "Tillgänglighetslägen" Steg 3. I menyn  för "Inställningar", tryck på "Tillgänglighetslägen"

Steg 3. Tryck på "Tillgänglighetslägen".

Steg 4. Välj "Av"-knappen och slå på den. Steg 4. Välj "Av"-knappen och slå på den.

Steg 4. Tryck på "Av" -knappen och slå den.

• Via Inställningar-appen.
Steg 1. Öppna “Inställningar” och tryck sedan på alternativet “Tillgänglighet”. Steg 1. Öppna “Inställningar” och tryck sedan på alternativet “Tillgänglighet”.

Steg 1. Öppna “Inställningar” och tryck sedan på alternativet “Tillgänglighet”.

Steg 2. På den visade menyn, tryck på alternativet "Inställningar". Steg 2. På den visade menyn, tryck på alternativet "Inställningar".

Steg 2. Tryck på "Avancerade inställningar".

Steg 3. På menyn ”Inställningar”, tryck på alternativet "Bixby Vision för tillgänglighet". Steg 3. På menyn ”Inställningar”, tryck på alternativet "Bixby Vision för tillgänglighet".

Steg 3. Tryck på alternativet "Bixby Vision för tillgänglighet".

Steg 4. Bild på skärmen för "Tillgänglighetslägen" där man genom att trycka på "Av"-knappen ändrar den till "På". Steg 4. Bild på skärmen för "Tillgänglighetslägen" där man genom att trycka på "Av"-knappen ändrar den till "På".

Steg 4. Tryck på "Av" -knappen så ändras den till "På".