Transformišite Vaš dan uz DeX

Radite na telefonu. Prikažite njegov displej na monitoru ili ekranu. Samsung DeX pruža besprijekorno iskustvo prebacivanja sa jednog na drugi uređaj, transformišući na taj način čitav vaš proces rada.

*USB-C na HDMI kablo i dodaci se prodaju odvojeno

Uvijek u funkciji, bilo gdje

Pomoću Microsoft Office Suite na Samsung DeX, svi Vaši radni alati su uz Vas gdje god se nalazite. Završite tu prezentaciju na kancelarijskom monitoru. Dodajte završni dodir na telefonu dok ste na putu do sastanka. Povežite se sa ekranom i Vaš će uređaj postati radna površina, spremna za prikazivanje u velikom formatu. Sa Galaxy uređajem i omogućenom DeX opcijom imate sve, svuda.

Multitasking
na višem nivou

Podignite multitasking na novi nivo. U Samsung DeX režimu rada možete gledati prezentaciju izbliza na velikom ekranu i provjeravati kalendar na telefonu. Obavite telefonski poziv dok pregledavate dokumente, a da ne izgubite fokus. Sa Samsung DeX imate dva ekrana kako bi radili duplo više.

Optimizirajte izvor
i budžete

Korišćenje mobilnog kao još jednog PC računara ne uvećava samo efikasnost. Prebacivanje na rad isključivo pomoću mobilnih uređaja rasterećuje budžet smanjivanjem troškova održavanja i mobilne, i desktop infrastrukture. Potpuna produktivnost poput računara na tabletu sa Samsung DeX tehnologijom. Prosto pritisnite DeX dugme na panelu za brzi pristup za opciju da koristite vaš tablet kao računar.


*Podržano samo na nekim Galaxy Tab modelima poput Galaxy Tab S4, S5e, S6, S7 itd.

Samsung DeX to završava

Izbjegavajte nepotrebni rizik

Sa svakim dijeljenjem fajlova između uređaja, oni su izloženi riziku. Uz Samsung DeX možete koristiti samo jedan uređaj kako bi sve važne podatke sačuvali na jednom mjestu. A kada Vam je potrebno, jednostavno se prebacite na veći ekran.

Pametni telefon i monitor prikazuju dolazni poziv i biznis aplikacije poput PowerPoint-a. Pametni telefon i monitor prikazuju dolazni poziv i biznis aplikacije poput PowerPoint-a.

Savršeno optimizirane aplikacije

Koristite naše preporučene partnerske aplikacije; Microsoft Office 365, Webex video konferencije, Adobe alate i svoje najvažnije poslovne aplikacije, sve optimizirane za DeX. Microsoft Office 365 je čak unaprijed učitan i spreman za rad odmah iz kutije*.

*Licence za Microsoft Office 365 se prodaju odvojeno

Ekran Samsung monitora prikazan sa svijetloljubičastom pozadinom. Otvoreni su prozori za Microsoft Excel i Microsoft PowerPoint Ekran Samsung monitora prikazan sa svijetloljubičastom pozadinom. Otvoreni su prozori za Microsoft Excel i Microsoft PowerPoint

Spreman za posao

Sa Samsung Knox možete implementirati, upravljati i prilagoditi svoje DeX iskustvo da se svi Vaši korisnici usklade s Vašim IT politikama.

Samsung pametni telefon uslikan u zraku i okrenut prema gore a lepeza sa pet plavih pravougaonika izlazi iz ekrana. Samsung pametni telefon uslikan u zraku i okrenut prema gore a lepeza sa pet plavih pravougaonika izlazi iz ekrana.

Gradimo novi
način poslovanja

Saznajte kako Samsung DeX pomaže kompaniji Bentley & Bentley da zadrži produktivnost i uštedi novac
„Kako mi treba samo jedan uređaj, nisam morao platiti i najnovije tablete i laptope”,
Dan, direktor Bentley & Bentley kompanije

Napredovanje uz
Samsung DeX  

Saznajte kako je Samsung DeX pomogao ScotRail kompaniji da se brzo, jednostavno i uspješno prebaci sa rada u kancelariji na „pametni rad”.
„Imali smo menadžere koji su koristili laptope, a oni su zapravo ušli, ostavili svoje laptope na stolu i uzeli DeX komplet”
Alan Manclark, šef IT sektora u kompaniji ScotRail

Partneri koji to čine mogućim

Microsoft

Snažne Microsoft poslovne aplikacije donosimo na Vaše uređaje putem Windows virtuelne radne površine, pokrenute tehnologijom oblaka Microsoft Azure. Pristupite svojoj radnoj površini na daljinu bilo gdje uz pomoć 5G povezivanja. Povećajte produktivnost uz MS Office pakete* na DeX.

*MS Office zahtijeva da korisnici kupe licence.

Muškarac sjedi za stolom i obavlja video poziv na Samsung poslovnom monitoru. S njegove desne strane je žena koja se naginje da vidi ekran. Muškarac sjedi za stolom i obavlja video poziv na Samsung poslovnom monitoru. S njegove desne strane je žena koja se naginje da vidi ekran.

Cisco

Uz Cisco Webex Meetings pružamo optimiziranu saradnju i iskustvo za povećanje produktivnosti na Samsung DeX*. Pokretanjem svega sa svog Samsung Galaxy uređaja, možete voditi sigurne video konferencije, dijeliti ekrane i sadržaj i vršiti multitasking s drugim aplikacijama poput elektronske pošte kako biste bili sigurni da ste uvijek korak ispred.

*Poslovna rješenja zahtijevaju da korisnici kupe licence.

Crni Samsung poslovni monitor prikazan je sa crnom bežičnom tastaturom, crnim bežičnim mišem i crnim pametnim telefonom ispod. Crni Samsung poslovni monitor prikazan je sa crnom bežičnom tastaturom, crnim bežičnim mišem i crnim pametnim telefonom ispod.

Ojačajte svoju mobilnu radnu snagu

Izaberite svoje uređaje. Odaberite svoju dodatnu opremu. Iskoristite nove prilike i radite pametnije sa Samsung DeX.