Podigne snagu ekrana za poboljšanje bilo kojeg poslovanja

MagicInfo ™ je kompletno rješenje koje podržava sadržaj, uređaj i upravljanje podacima.
Od stvaranja sadržaja do objavljivanja i nadzora, korisnici mogu upravljati sadržajima i uređajima na jednoj platformi. MagicInfo ™ 9 može analizirati podatke o reprodukciji, pa čak i podatke o prodaji zajedno kako bi se osigurala izveštaj o marketingu.

Donesite sadržaj u život sa intuitivnim, snažnim funkcionalnošću

MagicInfo ™ izgrađen je iz tri glavne komponente koje rade zajedno kako bi se isporučila potpuna komunikacija: autor, server i igrač. Uz autor, komunicira s jednostavnim alatom za stvaranje sadržaja u intuitivnom interfejsu. Server pruža sveobuhvatno upravljanje sadržajem za lako zakazivanje, aranžman za reprodukciju i distribuciju sadržaja. Player omogućava sadržaj koji se može reproducirati u gotovo bilo kojem formatu bez upotrebe vanjskog softvera ili hardvera.

Otkrijte razliku u magicinfo ™

Vodeći u industriji sigurnosti

Za zaštitu kupaca od novih sigurnosnih prijetnji, Samsung posebno tražio je ISO * certifikat jer je to uglavnom široko prepoznat i korišten sigurnosni standard. Nakon opsežnog postupka pregleda, Samsung je bio ISO27001 i ISO27701 certificiran. Magicinfo je 1. mjesto
Rješenje u industriji za nastavu za nabavku oba certifikata. MagicInfo pruža najviši nivo sigurnosti u industriji digitalne signalizacije i službeno je priznat širom svijeta.

* ISO: Međunarodna organizacija za standardizaciju

Jednopokretni uređaj i upravljanje sadržajem

Korisnici mogu daljinski upravljati sve na jednoj platformi za kontrolu sadržaja prikaza, pristupnim postavkama hardvera i problema s rješavanjem problema. MagicInfo ™ čak i sinhronizira sa vašim postojećim softverom za upravljanje. Poboljšana uprava uređaja omogućava napredne provjere zdravlja uređaja i ažuriranja cilja upravljačkog softvera.

Prošireni uvid kod dokaza o pladi analizi

MagicInfo ™ uvid prikuplja i analizira dokaz o reprodukciji (POP) po istoriji s više zaslona, ​​a poboljšana nadzorna ploča za uvid pruža više alata za optimizaciju sadržaja. MagicInfo Insight stvara detaljne izvještaje o performansama koji prikazuju sadržaj ROI s prilagođenim 3D grafikonima za vizualni analizu.

Snažna reprodukcija podržava modifikaciju u stvarnom vremenu

Prijenos podataka o prodaji na platformu, magicInfo može usporediti sadržaj reprodukcije nasuprot stvarnim prodajom predmeta za utvrđivanje korelacija i efikasnosti. Pomaže preduzećima da znaju koji sadržaj efikasno radi i šta nije, omogućavajući modifikacije u stvarnom vremenu da pruže maksimalni povrat.

Resursi