Mobilni uređaji

Galaxy Z Flip4

Dva Ljubičasta Galaxy Z Flip4s nalaze se jedan pored drugog. Jedan je otvoren pod uglom od 90 stepeni i njegov Glavni ekran prikazuje purpurnu i žutu pozadinu nalik vrpci. Drugi je presavijen i njegov Naslovni ekran ima istu pozadinu kao i glavni ekran na otvorenom Galaxy Z Flip4 uređaju. Dva Ljubičasta Galaxy Z Flip4s nalaze se jedan pored drugog. Jedan je otvoren pod uglom od 90 stepeni i njegov Glavni ekran prikazuje purpurnu i žutu pozadinu nalik vrpci. Drugi je presavijen i njegov Naslovni ekran ima istu pozadinu kao i glavni ekran na otvorenom Galaxy Z Flip4 uređaju.

Galaxy Z Fold4

Dva sivozelena Galaxy Z Fold4 uređaja nalaze se jedan pored drugog. Jedan je otvoren pod uglom od 45 stepeni i stoji kao šator. S Pen Fold Edition se dijagonalno oslanja na preklop. Drugi Galaxy Z Fold4 se takođe oslanja na preklop. Otvoren je pod tupim uglom i šarena pozadina nalik vrpci prikazana je na Glavnom ekranu. Dva sivozelena Galaxy Z Fold4 uređaja nalaze se jedan pored drugog. Jedan je otvoren pod uglom od 45 stepeni i stoji kao šator. S Pen Fold Edition se dijagonalno oslanja na preklop. Drugi Galaxy Z Fold4 se takođe oslanja na preklop. Otvoren je pod tupim uglom i šarena pozadina nalik vrpci prikazana je na Glavnom ekranu.

Galaxy Watch5 | Watch5 Pro

Dva sata nalaze se jedan pored drugog. Ljubičasti Watch5 je na lijevoj strani sa purpurnom trakom, a vrijeme je prikazano na brojčaniku sata. Sa desne strane je Titanijumski crni Watch5 Pro sa crnom trakom koja pokazuje vrijeme na brojčaniku sata. Dva sata nalaze se jedan pored drugog. Ljubičasti Watch5 je na lijevoj strani sa purpurnom trakom, a vrijeme je prikazano na brojčaniku sata. Sa desne strane je Titanijumski crni Watch5 Pro sa crnom trakom koja pokazuje vrijeme na brojčaniku sata.

Galaxy Buds2 Pro

Nanizana su tri Galaxy Buds2 Pro uređaja. Ljubičasti Galaxy Buds2 Pro uređaj sa prednje strane ima dva Budsa koji lebde iznad zatvorenog kućišta. Srednje Bijelo zatvoreno kućište slijedi zatvoreno kućište Buds2 Pro Boje grafita. Nanizana su tri Galaxy Buds2 Pro uređaja. Ljubičasti Galaxy Buds2 Pro uređaj sa prednje strane ima dva Budsa koji lebde iznad zatvorenog kućišta. Srednje Bijelo zatvoreno kućište slijedi zatvoreno kućište Buds2 Pro Boje grafita.

TV & AV

Veličina nikada ne prestaje, već se razvija

Samsung 2022 Neo QLED, QN900B, postavljen je u centar dnevne sobe i prikazuje drveće u šumi na ekranu. Samsung 2022 Neo QLED, QN900B, postavljen je u centar dnevne sobe i prikazuje drveće u šumi na ekranu.

Sastavite vlastiti TV

Postoje 4 različite opcije okvira sa Samsung The Frame televizorom u svakom kvadrantu Postoje 4 različite opcije okvira sa Samsung The Frame televizorom u svakom kvadrantu

Neočekivana radost posvuda

Postoje 4 različite opcije okvira sa Samsung The Frame televizorom u svakom kvadrantu Postoje 4 različite opcije okvira sa Samsung The Frame televizorom u svakom kvadrantu

Vječna briljantnost, šarene mogućnosti

Samsung 2022 QLED, Q60B, postavljen je u ugao dnevne sobe i prikazuje fluidni uzorak ružičaste neonske boje na ekranu Samsung 2022 QLED, Q60B, postavljen je u ugao dnevne sobe i prikazuje fluidni uzorak ružičaste neonske boje na ekranu

Savršeno izrađen zvuk, usklađen sa QLED-om

Novi Samsung Q900B soundbar iz 2022. i QLED TV postavljeni su zajedno pokazujući plave krugove koji predstavljaju dolby atmos zvučni efekat Novi Samsung Q900B soundbar iz 2022. i QLED TV postavljeni su zajedno pokazujući plave krugove koji predstavljaju dolby atmos zvučni efekat

Kućanski aparati

Novi frižideri sa tehnologijom SpaceMax™

 Refrigerators  Refrigerators

Nove Ecobubble mašine sa AI kontrolom

QuickDrive™ QuickDrive™

Aparati za kuhanje

Precizno i fleksibilno

prikaz enterijera kuhinje sa samsung aparatima za kuvanje prikaz enterijera kuhinje sa samsung aparatima za kuvanje
01
Savjeti za snalaženje Velike životne promjene
02
Budite slobodni za Freestyle
03
3 načina za stvaranje zdravog doma
04
Upoznajte G·NUSMAS, radoznalog vanzemaljca

Tražite nešto drugo?

* Slika je simulirana. S Pen Fold Edition se prodaje zasebno i kompatibilan je samo sa Galaxy Z Fold4 i Galaxy Z Fold3 uređajima.

* Slika na ekranu sata je simulirana u svrhu ilustracije. Dostupnost boja, veličina, modela i kaiševa za satove može se razlikovati u zavisnosti od zemlje ili operatera.

* Slike je simulirana. Dostupne boje Galaxy Buds2 Pro mogu se razlikovati u zavisnosti od zemlje ili operatera.

*Slika je simulirana u svrhu ilustracije. 

**Dostupnost boja i modela može se razlikovati ovisno o državi ili operateru.

***Galaxy A53 5G je ocijenjen kao IP67. Zasnovano na uslovima testa za potapanje u svježu vodu do 1 metara dubine u trajanju od 30 minuta. 

* Funkcije Galaxy S22+

* Slika simulirana. Dostupnost boja može se razlikovati ovisno o državi ili operateru.

* Slika modela Galaxy Z Fold3 5G, Galaxy Z Flip3 5G i S Pen Fold Izdanja simulirana u svrhe ilustracije.

* S pen Fold Edition se prodaje zasebno i kompatibilan je samo sa Galaxy Z Fold3 5G.

*Slika dva Galaxy Z Fold3 5G telefona i S Pen Fold izdanja simulirana u svrhu ilustracije.

* S pen Fold izdanje se prodaje zasebno i kompatibilan je samo sa Galaxy Z Fold3 5G.

*Slika je simulirana u svrhu ilustracije.

*Simulirana slika. Dostupnost boja može varirati ovisno o državi ili operateru. Galaxy A52 je ocijenjen sa IP67. Na osnovu testnih uslova potapanja uređaja u slatkovodnu vodu do 1 metar dubine na period do 30 minuta. Ne preporučuje se za upotrebu na plaži, u bazenima, ili u vodi koja sadrži sapunicu. Ako se desi da po telefonu prolijete tekućinu koja sadrži šećer, molimo Vas, isperite uređaj u čistoj, stajaćoj vodi i klikćite na tipke. Siguran samo kod niskog pritiska vode. Visok pritisak vode poput vode koja teče iz slavine ili tuša može oštetiti uređaj.

*Simulirana slika. Dostupnost boja može varirati ovisno o državi ili operateru. Galaxy A72 je ocijenjen sa IP67. Na osnovu testnih uslova potapanja uređaja u slatkovodnu vodu do 1 metar dubine na period do 30 minuta. Ne preporučuje se za upotrebu na plaži, u bazenima, ili u vodi koja sadrži sapunicu. Ako se desi da po telefonu prolijete tekućinu koja sadrži šećer, molimo Vas, isperite uređaj u čistoj, stajaćoj vodi i klikćite na tipke. Siguran samo kod niskog pritiska vode. Visok pritisak vode poput vode koja teče iz slavine ili tuša može oštetiti uređaj.