Mobilni uređaji

Galaxy S24 Ultra

Dva Galaxy S24 Ultra telefona u Titanijumski Sivoj  boji, jedan prikazan sprijeda, a jedan sa stražnje strane s ugrađenom S Pen olovkom. Galaxy AI je tu. Dva Galaxy S24 Ultra telefona u Titanijumski Sivoj  boji, jedan prikazan sprijeda, a jedan sa stražnje strane s ugrađenom S Pen olovkom. Galaxy AI je tu.

Galaxy S24 | S24+

Galaxy S24 plus u Kobalt Ljubičastoj boji prikazan je s prednje strane, a Galaxy S24 u Jantarno Žutoj je prikazan sa zadnje strane. Galaxy AI je tu. Galaxy S24 plus u Kobalt Ljubičastoj boji prikazan je s prednje strane, a Galaxy S24 u Jantarno Žutoj je prikazan sa zadnje strane. Galaxy AI je tu.

Galaxy Tab S9 Series

Doživite novi standard premium tableta.

Galaxy Tab S9, S9+ i S9 Ultra su poredani u portretnom načinu rada, međusobno se preklapajući, nanizani jedan pored drugog sa šarenom slikom talasa na svim ekranima. Prskanje vode okružuje tri uređaja, a S Pen je usmjeren na Galaxy Tab S9 ekran. Galaxy Tab S9, S9+ i S9 Ultra su poredani u portretnom načinu rada, međusobno se preklapajući, nanizani jedan pored drugog sa šarenom slikom talasa na svim ekranima. Prskanje vode okružuje tri uređaja, a S Pen je usmjeren na Galaxy Tab S9 ekran.

Galaxy Watch6 | Watch6 Classic

Pet Galaxy Watch6 Series uređaja su poredani u dijagonalnoj liniji. Svi imaju drugačije remene i prikazuju različite sadržaje na ekranima. Pet Galaxy Watch6 Series uređaja su poredani u dijagonalnoj liniji. Svi imaju drugačije remene i prikazuju različite sadržaje na ekranima.

Galaxy A55 | A35 5G

Gornja polovina stražnje strane Galaxy A55 5G u sjajnoj ledeno plavoj boji sjajno lila, stražnja strana Galaxy A35 5G u boji Awesome lime prikazana je s kapljicama vode koje prskaju oko njega. 'Super'. Gornja polovina stražnje strane Galaxy A55 5G u sjajnoj ledeno plavoj boji sjajno lila, stražnja strana Galaxy A35 5G u boji Awesome lime prikazana je s kapljicama vode koje prskaju oko njega. 'Super'.

TV & AV

Nevjerovatnije nego ikad, Neo QLED 8K

Samsung Neo QLED 8K QN900C postavljen je u kutu dnevne sobe prikazujući scenu plavog valovitog uzorka. Samsung Neo QLED 8K QN900C postavljen je u kutu dnevne sobe prikazujući scenu plavog valovitog uzorka.

Nevjerovatnije nego ikad u 4K, Neo QLED

Samsung Neo QLED 4K QN90C postavljen je u uglu dnevne sobe prikazujući scenu ljubičastog valovitog uzorka. Samsung Neo QLED 4K QN90C postavljen je u uglu dnevne sobe prikazujući scenu ljubičastog valovitog uzorka.

Doživite nevjerovatnu razliku Samsung OLED televizora

Samsung OLED S95C postavljen je u ugao dnevne sobe prikazujući scenu zelenih uzoraka. Samsung OLED S95C postavljen je u ugao dnevne sobe prikazujući scenu zelenih uzoraka.

Napravite svoj vlastiti TV

Samsung The Frame TV nalazi se na zidu dnevne sobe i prikazuje umjetnost u žutoj boji. Samsung The Frame TV nalazi se na zidu dnevne sobe i prikazuje umjetnost u žutoj boji.

Potpuni kino doživljaj koji ostavlja bez daha

Novi soundbar zvučnik Samsung Q900C iz 2023. i Neo QLED 8K TV postavljeni su zajedno prikazujući scenu jezera i okolne ceste Novi soundbar zvučnik Samsung Q900C iz 2023. i Neo QLED 8K TV postavljeni su zajedno prikazujući scenu jezera i okolne ceste

Kućanski aparati

Vodič za kupovinu

BESPOKE frižideri

2 godine redovne garancije + 3 godine dodatne komercijalne garancije.

BESPOKE frižider sa zamrzivačem sa Bojom breskve, Sky plavim i Clean Bijelim panelima ugrađen je u kuhinju sa ružičastom temom. BESPOKE frižider sa zamrzivačem sa Bojom breskve, Sky plavim i Clean Bijelim panelima ugrađen je u kuhinju sa ružičastom temom.

Efikasno čišćenje, inteligentno pranje

AI Ecobubble™

Samsung AI Eccobubble veš mašina i sušila stoje jedna na drugoj u modernoj dnevnoj sobi u savršenom skladu. Samsung AI Eccobubble veš mašina i sušila stoje jedna na drugoj u modernoj dnevnoj sobi u savršenom skladu.

Bespoke Jet™

Sveobuhvatno čišćenje sa All-in-one Clean Station™

3 JET modela po narudžbi u Bijeloj, plavoj i zelenoj boji stoje u modernoj sobi ispred zida toniranih koralja. U donjem desnom uglu nalazi se logotip CES 2021 Innovation Awards za All-in-one Clean Station i još jedan logotip za SLG certifikat s 5 zvjezdica za sposobnost zadržavanja prašine. 3 JET modela po narudžbi u Bijeloj, plavoj i zelenoj boji stoje u modernoj sobi ispred zida toniranih koralja. U donjem desnom uglu nalazi se logotip CES 2021 Innovation Awards za All-in-one Clean Station i još jedan logotip za SLG certifikat s 5 zvjezdica za sposobnost zadržavanja prašine.

BESPOKE Mikrovalne. Vaš stil, više ukusa.

Ružičasta BESPOKE mikrovalna pećnica postavljena je na ružičasti ormarić. Ružičasta BESPOKE mikrovalna pećnica postavljena je na ružičasti ormarić.
01
Otvorenost uvijek pobjeđuje sa Samsung Galaxy
02
Budite slobodni za Freestyle
03
3 načina za stvaranje zdravog doma
04
Upoznajte G·NUSMAS, radoznalog vanzemaljca
05
Naša lista želja za aktivnosti u dvorištu savršena za sunčane dane

Tražite nešto drugo?

* Simulirana slika. Prijava na Samsung račun je neophodna za određene AI funkcije.

*Titanijum se nanosi samo na okvir uređaja. Okvir ne uključuje tastere za jačinu zvuka i bočne tastere.

* Prijava na Samsung account je neophodna za određene AI funkcije.

* Slika simulirana u ilustrativne svrhe. Stvarni UX/UI se može razlikovati.

* S Pen olovka Fold Izdanje se prodaje zasebno i kompatibilna je samo sa Z Fold5, Z Fold4 i Z Fold3. Flex mode je podržan pod uglovima između 75˚ i ​​115˚.

* Slika simulirana. Dostupnost boja i modela može se razlikovati ovisno o državi ili operateru.

* Galaxy Tab S9, Tab S9+, Tab S9 Ultra je ocijenjen kao IP68. Zasniva se na uslovima testa za potapanje u slatku vodu do 1,5 metara dubine u trajanju od 30 minuta. Ne preporučuje se za upotrebu na plaži ili bazenu.

* Slika na ekranu sata je simulirana u svrhu ilustracije. Dostupnost boja, veličina, modela i kaiševa za satove može se razlikovati u zavisnosti od zemlje ili operatera.

* Slike je simulirana. Dostupne boje Galaxy Buds2 Pro mogu se razlikovati u zavisnosti od zemlje ili operatera.

* Live Translate zahtijeva mrežnu konekciju i prijavu na Samsung nalog. Live translate je dostupan samo na unaprijed instaliranoj Samsung Phone aplikaciji. Određeni jezici mogu zahtijevati preuzimanje jezičkog paketa. Dostupnost usluge može varirati zavisno od jezika. Bosanski jezik nije podržan. Tačnost rezultata nije zagarantovana.

* Galaxy AI funkcije će biti dostupne besplatno najmanje do kraja 2025. na podržanim Samsung Galaxy uređajima.

*Dostupnost boja može varirati u zavisnosti od zemlje, regiona ili operatera. Galaxy A35 5G i Galaxy A55 5G imaju IP67. Na osnovu uslova testa za uranjanje u vodu do 1 metar ali do 30 minuta. Otpornost uređaja na vodu i prašinu nije trajna i može se lako smanjiti tokom vremena.