Mobilni uređaji

Galaxy S21 FE 5G

Tek predstavljen

Pet Galaxy S21 FE 5G telefona, kod četiri se vidi poleđina u boji Lavande, Bijeloj, Maslinastoj te u boji Grafita i jedan u boji Lavande koji se vidi sprijeda. Onaj koji se vidi sprijeda na ekranu prikazuje ženu koja snima selfie. Pet Galaxy S21 FE 5G telefona, kod četiri se vidi poleđina u boji Lavande, Bijeloj, Maslinastoj te u boji Grafita i jedan u boji Lavande koji se vidi sprijeda. Onaj koji se vidi sprijeda na ekranu prikazuje ženu koja snima selfie.

Galaxy Z Fold3 5G

Dva Galaxy Z Fold3 5G telefona, jedan preklopljen prikazan sa zadnje strane a drugi rasklopljen sa prikazom bogate palete boja na Glavnom ekranu. S Pen Fold izdanje naslanja se na preklopljeni telefon. Dva Galaxy Z Fold3 5G telefona, jedan preklopljen prikazan sa zadnje strane a drugi rasklopljen sa prikazom bogate palete boja na Glavnom ekranu. S Pen Fold izdanje naslanja se na preklopljeni telefon.

Galaxy Z Flip3 5G

Tri Galaxy Z Flip3 5G telefona. Jedan je rasklopljen, položen i prikazuje bogatu palete boja na Glavnom ekranu. Jedan je u Flex načinu rada sa prikazom bogate palete boja na Glavnom ekranu. Jedan je preklopljen i na Vanjskom ekranu prikazuje vrijeme. Tri Galaxy Z Flip3 5G telefona. Jedan je rasklopljen, položen i prikazuje bogatu palete boja na Glavnom ekranu. Jedan je u Flex načinu rada sa prikazom bogate palete boja na Glavnom ekranu. Jedan je preklopljen i na Vanjskom ekranu prikazuje vrijeme.

Galaxy Watch4

Dva Galaxy Watch4 uređaja prikazana su jedan pored drugog, sa srebrnim Galaxy Watch4 pričvršćenim bijelom narukvicom na jednoj strani i crnim Galaxy Watch4 Classic pričvršćenim crnom narukvicom na drugoj. Svaki Galaxy Watch4 ima drugačiji stil sata koji pokazuje vrijeme. Dva Galaxy Watch4 uređaja prikazana su jedan pored drugog, sa srebrnim Galaxy Watch4 pričvršćenim bijelom narukvicom na jednoj strani i crnim Galaxy Watch4 Classic pričvršćenim crnom narukvicom na drugoj. Svaki Galaxy Watch4 ima drugačiji stil sata koji pokazuje vrijeme.

Galaxy Buds2

Slika je ispunjena Galaxy Buds2 futrolama postavljenim jedna pored druge. Nekoliko futrola je otvoreno, a svaka prikazuje različite boje unutrašnjosti futrole, od maslinasto zelene, lavande, bijele do crne. Slika je ispunjena Galaxy Buds2 futrolama postavljenim jedna pored druge. Nekoliko futrola je otvoreno, a svaka prikazuje različite boje unutrašnjosti futrole, od maslinasto zelene, lavande, bijele do crne.

TV & AV

Napredak nikad ne prestaje, već pomiče granice

Neo QLED Neo QLED

2020 The Serif

Bilo gdje, bilo kada, bilo koji ugao gledanja

Enterijer doma sa The Serif televizorom u sredini sobe Enterijer doma sa The Serif televizorom u sredini sobe

Crystal UHD

Doživi svaki detalj uz pomoć 4K UHD rezolucije

enterijer doma sa prikazanim crystal uhd televizorom enterijer doma sa prikazanim crystal uhd televizorom

Soundbar zvučnici

Ispuni svoj prostor zvukom studijskog kvaliteta

enterijer doma sa prikazanim soundbar zvučnikom enterijer doma sa prikazanim soundbar zvučnikom

Kućanski aparati

Novi frižideri sa tehnologijom SpaceMax™

 Refrigerators  Refrigerators

Nove Ecobubble mašine sa AI kontrolom

QuickDrive™ QuickDrive™

Samsung Jet usisivači

Naprednije performanse čišćenja

jet usisivač uključen na punjač u enterijeru dnevne sobe jet usisivač uključen na punjač u enterijeru dnevne sobe

Aparati za kuhanje

Precizno i fleksibilno

prikaz enterijera kuhinje sa samsung aparatima za kuvanje prikaz enterijera kuhinje sa samsung aparatima za kuvanje
01
Pitali smo, odgovorili ste, isporučili smo
02
Otvorite i otkrijte
03
Zamislite bolju planetu
04
Together for tomorrow at CES 2022

Tražite nešto drugo?

* Slika simulirana. Dostupnost boja može se razlikovati ovisno o državi ili operateru.

* Slika modela Galaxy Z Fold3 5G, Galaxy Z Flip3 5G i S Pen Fold Izdanja simulirana u svrhe ilustracije.

* S pen Fold Edition se prodaje zasebno i kompatibilan je samo sa Galaxy Z Fold3 5G.

*Slika dva Galaxy Z Fold3 5G telefona i S Pen Fold izdanja simulirana u svrhu ilustracije.

* S pen Fold izdanje se prodaje zasebno i kompatibilan je samo sa Galaxy Z Fold3 5G.

*Slika je simulirana u svrhu ilustracije.

*Simulirana slika. Dostupnost boja može varirati ovisno o državi ili operateru. Galaxy A52 je ocijenjen sa IP67. Na osnovu testnih uslova potapanja uređaja u slatkovodnu vodu do 1 metar dubine na period do 30 minuta. Ne preporučuje se za upotrebu na plaži, u bazenima, ili u vodi koja sadrži sapunicu. Ako se desi da po telefonu prolijete tekućinu koja sadrži šećer, molimo Vas, isperite uređaj u čistoj, stajaćoj vodi i klikćite na tipke. Siguran samo kod niskog pritiska vode. Visok pritisak vode poput vode koja teče iz slavine ili tuša može oštetiti uređaj.

*Simulirana slika. Dostupnost boja može varirati ovisno o državi ili operateru. Galaxy A72 je ocijenjen sa IP67. Na osnovu testnih uslova potapanja uređaja u slatkovodnu vodu do 1 metar dubine na period do 30 minuta. Ne preporučuje se za upotrebu na plaži, u bazenima, ili u vodi koja sadrži sapunicu. Ako se desi da po telefonu prolijete tekućinu koja sadrži šećer, molimo Vas, isperite uređaj u čistoj, stajaćoj vodi i klikćite na tipke. Siguran samo kod niskog pritiska vode. Visok pritisak vode poput vode koja teče iz slavine ili tuša može oštetiti uređaj.