Samsung Health


Osjećajte se dobro uz Samsung Health

Žena koja vježba jogu, s psom u istom položaju pored nje. S desne strane podaci njezinog vremena vježbanja i ciljani zamah do danas prikazani su u aplikaciji Samsung Health .

Olimpijske igre spajaju svijet.
Hodajte s osobama širom planete!

23.07.2021. ~ 05.09.2021.

Pridružite se izazovu : Idite na aplikaciju Samsung Health > Kliknite ikonu Zajedno > Kliknite ikonu Izazov

Naslovna slika za izazov #Strongtogether predstavljena na aplikaciji Samsung Health

Ženska trkačica patike za trčanje.
Sat Galaxy prikazuje asimetriju njenih stopala. Ekran korisničkog interfejsa prikazuje naprednu metriku trčanja, uključujući asimetriju i vrijeme kontakta s podlogom.

Bilo da trčite*, vozite bicikl ili plivate, Samsung Health vam pomaže da upravljate svojim fitnes aktivnostima.
Sada imate mogućnost povezivanja vašeg sata Galaxy s opremom Life Fitness, Technogym i Corehealth kako biste pratili svoje treninge**.

* Napredna metrika trčanja je dostupna samo na satu Galaxy Watch3.
** Kompatibilnost se može razlikovati ovisno vrsti/modelu opreme za vježbanje i modelu sata Galaxy.

Raznovrsna hrana na restoranskom stolu.
GUI ekran funkcije Samsung Health Wellness prikazuje unos kalorija u toku sedmice, unos kalorija u toku dana, kao i kalorije i sadržaj svakog obroka.

Izgradite zdrave prehrambene navike evidentiranjem svojih dnevnih obroka i užine u usluzi Samsung Health. Provjerite rezultate evaluacije izbalansiranosti vaše prehrane, zasnovane na unosu vitamina i hranjivih materija tokom dana, i poduzmite korake ka izbalansiranoj prehrani.

Žena u trenerci, provjerava svoj pametni telefon dok vježba na otvorenom.
Sat Galaxy prikazuje nivo kisika u krvi od 98%. Korisnički interfejs prikazuje isti nivo kisika u krvi koji je unutar normalnog raspona za većinu populacije.

Ostanite u punoj formi uz Samsung Health. Postavite ciljeve i pratite dnevni napredak svoje fizičke aktivnosti, intenziteta treninga, kvaliteta sna, broja otkucaja srca, nivoa stresa i nivoa kisika u krvi*.

* Dostupnost funkcija kao što su nivo stresa i nivo kisika u krvi može se razlikovati ovisno o državi i uređaju.
Namijenjeno isključivo za fitnes i velnes aktivnosti. Ovaj uređaj i povezani softver nisu namijenjeni za dijagnostiku bolesti i drugih zdravstvenih stanja i ne mogu se koristiti za liječenje, ublažavanje, terapiju ili sprečavanje bolesti.

Žena udobno počiva na kauču.
Zaslon GUI koji prikazuje obavijest o Samsung Health Mindfulness značajci.

Opustite tijelo, um i dušu. Otkrijte snažne alate za meditaciju u stavci Svjesnost koje će vam pomoći riješiti se stresa kroz dan. Završite dan tihom samorefleksijom i odmorite um umirujućom muzikom i sadržajima priča koji će vam pomoći utonuti u san.

* Mogući su dodatni troškovi pri korištenju pojedinih sadržaja.
* Neophodna je prijava na Samsung i Calm račune.
* Neophodan je Android OS verzije 6.0 ili noviji.
* Podrška za sadržaj je dostupna na jezicima engleski, njemački, španski, francuski, portugalski i korejski.

Vježba sa uobičajenim predmetima kod kuće

Bolji san započinje ovdje


Svako treba bolji san. Koristite svoj sat Galaxy za praćenje svojih obrazaca spavanja, zasnovanih na različitim fazama sna. Iskoristite vrijedne uvide i rezultate analize sna kako biste optimizirali svoj raspored spavanja i probudili se dobro odmoreni svakog jutra.

Žena sjedi uspravno na krevetu okrenutom ka prozoru i isteže ruke iznad glave. U prednjem planu je sat Galaxy koji prikazuje njeno stvarno vrijeme spavanja i rezultate analize sna. Korisnički interfejs prikazuje njeno ukupno vrijeme spavanja i detaljnu analizu po satima.

* Rezultati analize sna su dostupni samo na satu Galaxy Watch3.

Budite bolji zajedno


Ključ fitnessa je motivacija. Izazovite prijatelje i porodicu da postanu zdraviji na zabavniji interaktivni način uz Samsung Health Together. Na taj način, svi će pobijediti.

Podrška koju želite


Žensko zdravlje nudi korisnu podršku za praćenje menstrualnog ciklusa, upravljanje povezanim simptomima te personalizirane uvide i sadržaje putem vašeg partnera, Glow. Galaxy i drugi nosivi uređaji sada su spremni podržati žene koje volimo na svakom koraku.

Zaslon GUI pametnog telefona i Galaxy Watch prikazuju podatke o praćenju ženskog menstrualnog ciklusa u Samsung Health aplikaciji.

Partnerske aplikacije i dodaci


Uz sve alate koji su vam potrebni za zdravi način života, postoje brojne aplikacije trećih strana koje su spremne ponuditi dodatne resurse, uključujući praćenje prehrane i vodiče za fitness.

Snimak zaslona ikona za aplikacije treće strane kompatibilne sa Samsung Health aplikacijom ( My Fitness Pal, Workout Trainer, Technogym, Lifesum ).
Druge aplikacije i Samsung Health

Dobijte potrebnu pomoć putem brojnih aplikacija trećih strana koje vam mogu ponuditi vođenje i dnevno praćenje zdravijeg stila života. Dostupno za preuzimanje u App Store-u.

Korisnik Galaxyja koji stoji na skali koja je povezana s Samsung Health aplikacijom na Galaxy uređaju, a koja prikazuje težinu korisnika.
Uređaji s aplikacijom Samsung Health

Jednostavno pratite vlastito zdravlje sinkronizacijom svojih uređaja s važnim alatima, kao što su glukometri i vage, te krenite u dan spremni.

Sigurnost podataka uz Samsung Knox


Vaši zdravstveni podaci se sigurno pohranjuju u usluzi Samsung Knox.

Osigurao Knox

* Sve usluge, karakteristike, funkcije, sadržaji, korisnički interfejsi i pogodnosti koje su ovdje opisane mogu se promijeniti bez upozorenja, a njihova dostupnost može se razlikovati ovisno o regiji/državi, modelu uređaja i verziji OS-a. Plaćene usluge su dostupne nakon kupovine.
* Slike ekrana i uređaja simulacija su u ilustrativne svrhe.