Više načina da napravite svoj vlastiti TV uređaj

The Frame TV uređaj visi na zidu uz druge okvire slika i naglašava kako se novi dizajn okvira stapa sa ostalim okvirima slika.
Uživajte u The Frame uređaju kao 4K QLED TV ili kao inovativnom prikazu Vaših omiljenih remek-djela. Njegov prefinjeni dizajn ga čini daleko elegantnije sačinjenim vizuelnim remek-djelom. A upravo je postao još bolji sa dodatnim stilovima, bojom, ilustracijama i opcijama za dodatne uređaje kako bi potpuno personalizovao i oplemenio Vaše prostore i svakodnevna iskustva. Otkrijte kako The Frame pruža više načina da kreirate vlastito TV iskustvo.

Zanima Vas dizajn?

The Frame čini savršen završni dodir u unutrašnjosti Vašeg doma.

Dizajn The Frame TV uređaja koji visi na zidu uz još jedan okvir slike je naglašen jednostavnom linijskom grafikom u uglu TV uređaja. Dizajn The Frame TV uređaja koji visi na zidu uz još jedan okvir slike je naglašen jednostavnom linijskom grafikom u uglu TV uređaja.

Volite li umjetnost?

The Frame pretvara Vaš prostor u beskrajnu galeriju remek-djela.

*Obavezna pretplata na Art Store za pristup kompletnom izboru. Za uslugu pretplate se obračunavaju naknade. Umjetnički predmeti u Art Store su podložni promjenama bez prethodne najave.
Nekoliko simuliranih ekrana koji prikazuju umjetnička djela iz The Frame umjetničkog režima su prikazani u polubočnom pogledu složeni jedan ispred drugog. Nekoliko simuliranih ekrana koji prikazuju umjetnička djela iz The Frame umjetničkog režima su prikazani u polubočnom pogledu složeni jedan ispred drugog.

Želite li TV uređaj koji pametnije radi, kako Vi ne bi morali?

The Frame pretvara Vaš TV uređaj u Vašeg ličnog pomoćnika
i olakšava Vašu produktivnost od kuće.

*Upotreba Smart TV uređaja zahtijeva internet konekciju.
*Validan Samsung račun može biti obavezan kako bi pristupili nekim ili svim Smart TV uslugama.
Simulirani 3D spektar različitih boja i nijansi je na ekranu The Frame uređaja i reflektira linijski povučene zvučne talase ispod ekrana. Simulirani 3D spektar različitih boja i nijansi je na ekranu The Frame uređaja i reflektira linijski povučene zvučne talase ispod ekrana.

Tražite ono najbolje od kvaliteta slike i zvuka?

Napredne tehnologije QLED slike i zvuka čine The Frame ultimativnim kućnim iskustvom gledanja i slušanja.

Pred pametnim TV uređajem koji prikazuje Samsung DeX interfejs sa nekoliko otvorenih aplikacija, uključujući tabelu pod nazivom „Ukupna prodaja moderne umjetnosti na aukciji u Njujorku od 2011. do 2020. godine”, par ruku kuca na tastaturi. Pred pametnim TV uređajem koji prikazuje Samsung DeX interfejs sa nekoliko otvorenih aplikacija, uključujući tabelu pod nazivom „Ukupna prodaja moderne umjetnosti na aukciji u Njujorku od 2011. do 2020. godine”, par ruku kuca na tastaturi.

Želite više opcija za
prilagođavanje svog prostora?

Dopustite The Frame inovativnim dodatnim uređajima da u Vama probude stručnog dizajnera interijera.

* Suburban(2016), autor Philip Böni
* Mrtva priroda sa vazom u obliku glave i japanskim drvorezom, autor Paul Gauguin
My Shelf dodatak prikazuje umjetnička djela na The Frame ekranu, dok The Frame na Studio postolju prikazuje umjetnička djela. My Shelf dodatak prikazuje umjetnička djela na The Frame ekranu, dok The Frame na Studio postolju prikazuje umjetnička djela.
"izgleda nevjerovatno tako stojeći na zidu. Kada je na njemu prikazana umjetnost izgleda izuzetno realistično."

65-inčna klasa The Frame ArtMode QLED 4K HDR Pametnog TV uređaja (2020), Samsung.com

*Slike služe samo u ilustrativne svrhe i namijenjene su da omoguće bolje razumijevanje.
Muškarac se smije. Muškarac se smije.
The Frame TV je prikazan u nekoliko kućnih interijera sa različitim umjetninama na ekranima. The Frame TV je prikazan u nekoliko kućnih interijera sa različitim umjetninama na ekranima.

*Lokvanji, autor Claude Monet
*Slika za Mariju (2015), autor Sandy dooley
*Botanički #1 (2019), autor Christine Flynn

Otkrijte idealnu veličinu za svoj prostor

* Prilagodljiva ivica okvira i drugi dodaci se prodaju odvojeno.

* Slike su simulirane i služe samo kao ilustracija. Izgled, dizajn i specifikacije grafičkog korisničkog interfejsa (GUI) koje ne utječu na performanse proizvoda podložni su promjenama bez prethodnog obavještenja.

* Stvarni izgled proizvoda uključujući i daljinski upravljač se mogu razlikovati od prikazanog na slici. Molimo, pogledajte našu galeriju proizvoda.