/* Product Card List Area */
Alternative Text

Price without VAT:

Price with discount:

Price before:

Alternative Text

Price without VAT:

Price with discount:

Price before:

Dodajte još jedan proizvod iz liste

Alternative Text

Price without VAT:

Price with discount:

Price before:

Dodajte još jedan proizvod iz liste

Neuporediv tip proizvoda

Galaxy A34 | A54 5G

* Slika je simulirana u svrhu ilustracije. 

** Dostupnost boja i modela može se razlikovati ovisno o državi ili operateru.

*** Galaxy A53 5G je ocijenjen kao IP67. Zasnovano na uslovima testa za potapanje u svježu vodu do 1 metara dubine u trajanju od 30 minuta.

* Simulirana slika. Dostupnost boja može varirati ovisno o državi ili operateru. Galaxy A52 je ocijenjen sa IP67. Na osnovu testnih uslova potapanja uređaja u slatkovodnu vodu do 1 metar dubine na period do 30 minuta. Ne preporučuje se za upotrebu na plaži, u bazenima, ili u vodi koja sadrži sapunicu. Ako se desi da po telefonu prolijete tekućinu koja sadrži šećer, molimo Vas, isperite uređaj u čistoj, stajaćoj vodi i klikćite na tipke. Siguran samo kod niskog pritiska vode. Visok pritisak vode poput vode koja teče iz slavine ili tuša može oštetiti uređaj.

* Simulirana slika. Dostupnost boja može varirati ovisno o državi ili operateru. Galaxy A72 je ocijenjen sa IP67. Na osnovu testnih uslova potapanja uređaja u slatkovodnu vodu do 1 metar dubine na period do 30 minuta. Ne preporučuje se za upotrebu na plaži, u bazenima, ili u vodi koja sadrži sapunicu. Ako se desi da po telefonu prolijete tekućinu koja sadrži šećer, molimo Vas, isperite uređaj u čistoj, stajaćoj vodi i klikćite na tipke. Siguran samo kod niskog pritiska vode. Visok pritisak vode poput vode koja teče iz slavine ili tuša može oštetiti uređaj.

* Stranica za pronalaženje Galaxy A: OIS je skraćenica za Optical Image Stabilization. Baterija traje 2 dana prema procjeni u odnosu na profil korištenja prosječnog/tipičnog korisnika. Neovisno ocijenjeno od strane Strategy Analyticsa u Ujedinjenom Kraljevstvu s prethodnim verzijama SM-A536, SM-A336, SM-A736, SM-A135 i SM-A235. Za više pojedinosti posjetite stranicu s detaljima svakog proizvoda na samsung.com. Kapacitet RAM-a i unutrašnje memorije može se razlikovati ovisno o zemlji. Stvarna dostupnost pohrane može varirati ovisno o unaprijed instaliranom softveru. MicroSD kartica prodaje se zasebno. Odabrani Galaxy A uređaji ocijenjeni su kao IP67. Na temelju uslova ispitivanja potapanja u slatku vodu do 1 metra dubine do 30 minuta. Sigurno samo kod niskog pritiska vode. Brzina osvježavanja može varirati ovisno o aplikaciji. Neke određene aplikacije ili sučelja igara mogu podržavati manje od 120 Hz zbog kompatibilnosti.

Karakteristike, specifikacije i vizualni prikazi proizvoda podložni su promjenama.

Duljina trajanja baterije je bazirana na internom testiranju kompanije Samsung te može varirati ovisno o postavkama uređaja, uvjetima u kojima se koristi te samom načinu korištenja uređaja.