Zašto Samsung
Smart TV?

Samsung Smart TV je potpuno novi način da Vaš dom učinite pametnijim nego ikad. Otkrijte raznovrstan spektar sadržaja i funkcija, gdje se inteligencija i zabava spajaju kako bi redefinirale Vaš doživljaj gledanja TV-a.

Sva Vaša zabava na jednom mjestu

Smart Hub i Aplikacije

Istražite širok spektar odabranog sadržaja na Samsung Smart Hub-u.1
Uštedite vrijeme pretraživanja i uronite u svoje omiljene serije i filmove. Pored toga, igrajte igre u oblaku bez potrebe za konzolom na Vašem Samsung Smart TV-u.

TV – Centar Vašeg pametnog doma

Pametni dom

Lako povežite sve svoje uređaje sa SmartThings2 pomoću ugrađenog IoT čvorišta u Vašem Samsung Smart TV-u. Optimizirajte potrošnju energije uz AI energetski režim rada. Otkrijte novi nivo praktičnosti i energetske efikasnosti sa svojim Samsung Smart TV-om.

Vaš telefon i TV naprosto kliknu

Povezivanje telefona

Povežite svoj telefon na svoj Samsung Smart TV i uživajte u mobilnom sadržaju na velikom ekranu. Pored toga, doživite optimiziranu funkciju višestrukog ekrana koja omogućava da gledate i sadržaj TV-a i pametnog telefona istovremeno.

Daljinski koji se napaja sunčevom svjetlosti i unutarnjom rasvjetom

SolarCell daljinski upravljač

Description to be: Prihvatite ekološki osvješteniji način života uz SolarCell daljinski upravljač.3 Ovaj daljinski upravljač u svojoj je osnovi održiv te pruža pametno i ekološki osviješteno rješenje koje ne zahtijeva jednokratne baterije.

Pomjeranje granica sa
Apple TV aplikacijom i AirPlay

Apple TV aplikacija i AirPlay

Apple Original serije i filmovi sa Apple TV+.6 Ekskluzivni sportovi uživo. Premium kanali koje želite. Hiljade filmova za kupovinu ili iznajmljivanje. Sve je to stručno odabrano u Apple TV aplikaciji na Vašem Samsung Smart TV uređaju.

Pomozite mi da izaberem

Otkrijte svoj idealan televizor i neka postane Vaš u samo nekoliko jednostavnih koraka

Istražite Smart televizore

 • Pregled

 • Veličina ekrana

 • Apsolutni 8K, iznad svega
 • 98/85/75/65/55"
 • Naše najnaprednije 4K iskustvo
 • 85/75/65/55/50/43"
 • Beskonačne crne boje sa samoosvijetljenim ekranom
 • 83/77/65/55"
 • Briljantna, dugotrajna boja
 • 98/85/75/65/55/50/43/32"
 • Personalizovana umjetnička galerija
 • 98/85/75/65/55/50/43/32"
 • Prenosivi pametni projektor
 • 100~30"
 • TV jedinstvenog dizajna
 • 65/55/50/43"
 • Rotirajući ekran
 • 43"

Vaša vrata u Samsung svijet

Trebate Samsung nalog za pristup Smart Hubu, našem pametnom servisu zasnovanom na mreži koji je uključivao aplikacije (npr. aplikacije sa uslugama streaminga) i naše druge funkcije dostupne putem Vašeg uređaja.

Mnoštvo je prednosti kada se povežete na svoj Samsung nalog.

Donosi Vam najbolje aplikacije
Stotine aplikacija dostupnih za besplatno preuzimanje i automatsko ažuriranje.

Povežite svoj nalog direktno sa svog Galaxy telefona i odmah uživajte u TV doživljaju.
Lako povezivanje putem mobilnog telefona i više nema potrebe za dodatnim postavkama aplikacije uz funkciju sigurnosne kopije prilikom prijave.
*Preuzete liste aplikacija i njihov redoslijed će biti vraćeni.

Pametan dnevni život, Bixby
Pitajte Bixby da prikaže preporuke, da brzinski pretražite ili upravljajte povezanim uređajima.
Sve što trebate je samo da kažete „Zdravo, Bixby” i to ćete dobiti na ekranu.

*Slika služi kao ilustracija. Sve izmjene u izgledu i specifikacijama dizajna koji ne utječu na performanse proizvoda mogu se desiti bez prethodnog obavještenja.

1. Smart Hub: Dostupnost usluga sadržaja i preporuka može se razlikovati u zavisnosti od Vašeg regiona. Prije korištenja morate prihvatiti Smart Hub Odredbe i uvjete i Politiku privatnosti. Za neke usluge Vam je potrebna registracija i pretplata. Samsung račun je obavezan. Korisnički interfejs je podložan promjenama bez prethodne najave. 

2. SmartThings: Dostupne tehnologije, funkcije i karakteristike mogu varirati ovisno o državi, pružaocu usluga, mrežnom okruženju, mobilnim uređajima ili proizvodu, i podložni su promjenama bez prethodne najave. Zahtijeva Wi-Fi, Bluetooth ili drugu mrežnu konekciju i prijavu na Samsung nalog. Uređaji koji se povezuju se kupuju zasebno. Korištenje Calm tehnologije zahtijeva saglasnost obavijesti o privatnosti SmartThings i automatski registriranog uređaja. Korisnički interfejs je podložan promjenama bez prethodne najave. Funkcija ugrađenog čvorišta dostupna je na Samsung Smart TV-ima od 2022. nadalje, ali specifične specifikacije mogu varirati ovisno o modelu, pa pogledajte stranicu s detaljima o proizvodu za više informacija.

3. SolarCell daljinski upravljač: Kako biste napunili daljinski upravljač solarnom energijom, postavite daljinski upravljač televizora prema dolje tako da solarni panel bude okrenut prema gore. Možete ga postaviti u dnevni boravak dok su Vam svjetla upaljena, ili u blizini prozora gdje će upiti prirodnu sunčevu svjetlost. Ako je baterija daljinskog upravljača ispražnjena, možete je napuniti pomoću USB-C kabla. Da provjerite preostali nivo baterije daljinskog upravljača, pogledajte TV meni (Postavke > Opšte postavke > Ušteda energije > Dostupna baterija daljinskog upravljača). Dizajn i raspored tipki SolarCell daljinskog upravljača mogu se razlikovati ovisno o regiji. Dostupnost SolarCell daljinskog upravljača može varirati ovisno o modelu TV-a, pa pogledajte stranicu s detaljima o proizvodu.

4. Samsung TV Plus: Ova funkcija je dostupna samo u određenim regijama. Postavka kanala može varirati u zavisnosti od države i podložna je promjenama bez obavještenja. Podržani Samsung uređaji mogu varirati ovisno o državi. Samsung račun je obavezan. Korisnički interfejs je podložan promjenama bez prethodne najave. Reklame se mogu pojaviti na Samsung TV Plus.

5. Bixby glasovne komande podržavaju engleski (SAD/UK), francuski, španski, njemački, talijanski, kineski i korejski. Nisu prepoznati svi akcenti, dijalekti i izrazi.

6. Apple TV aplikacija i AirPlay: Za pristup Apple TV+ sadržaju je potrebna pretplata na Apple TV+. AirPlay funkcija zahtijeva iOS 12.3 ili kasniji, ili macOS 10.14.5 ili noviji. Kako bi se koristio AirPlay, i TV i Apple uređaji moraju biti povezani na istu Wi-Fi mrežu. Imajte na umu da je AirPlay kompatibilan samo sa određenim uređajima.