Vaš Galaxy.
Na vaš način.

One UI 6 vam omogućava da bez napora uradite ono što želite, baš onako kako želite. Personalizirajte svoja svakodnevna iskustva. Budite produktivniji. Svo to vrijeme čuvajte svoje podatke sigurnim i zaštićenim.

Videozapis počinje prikazivanjem različitih opcija na naslovnom ekranu za Galaxy Z Flip5. Galaxy Z Flip5 se prikazuje sa različitim pozadinama i kućištima, uključujući i one od Samsung Eco-Friends. Videozapis završava prikazom različitih Galaxy uređaja kako bi se demonstriralo povezano Galaxy iskustvo. Videozapis počinje prikazivanjem različitih opcija na naslovnom ekranu za Galaxy Z Flip5. Galaxy Z Flip5 se prikazuje sa različitim pozadinama i kućištima, uključujući i one od Samsung Eco-Friends. Videozapis završava prikazom različitih Galaxy uređaja kako bi se demonstriralo povezano Galaxy iskustvo.
Personalizacija

Vaš telefon, vaš izgled, vaš stil

Kreirajte vlastiti zaključani ekran, prilagođavajući veličinu sata, boju i lokaciju. Ili pregledajte naše mnoge opcije za Flex Window i Watch Face kako biste pronašli one sa grafikom i karakteristikama koje odgovaraju vašem stilu.

Telefon Galaxy Z Flip5 je zatvoren kako bi se prikazao njegov poklopac, Galaxy S23 Ultra prikazuje svoj pravougaoni ekran, a Galaxy Watch je postavljen uspravno da bi pokazao svoj okrugli ekran. Ekrani na sva tri uređaja se mijenjaju kako bi prikazali različite opcije prilagođavanja. Prvo, uređaji prikazuju slike životinja, uz značajnu upotrebu zelene boje. Zatim, uređaji prikazuju pozadinu sa noćnom tematikom sa intenzivnom upotrebom plave i ljubičaste boje, a Galaxy Watch je postavljen za treniranje spavanja. Zatim, telefoni prikazuju pozadinu sa sportskom tematikom sa tenisom i skejtbordom i intenzivnom upotrebom nebeski plave boje, dok je sat postavljen na šareni format digitalnog sata. Na kraju, telefoni prikazuju slike ljudi, a sat prikazuje klasični analogni sat, sa značajnom upotrebom roza boje. Telefon Galaxy Z Flip5 je zatvoren kako bi se prikazao njegov poklopac, Galaxy S23 Ultra prikazuje svoj pravougaoni ekran, a Galaxy Watch je postavljen uspravno da bi pokazao svoj okrugli ekran. Ekrani na sva tri uređaja se mijenjaju kako bi prikazali različite opcije prilagođavanja. Prvo, uređaji prikazuju slike životinja, uz značajnu upotrebu zelene boje. Zatim, uređaji prikazuju pozadinu sa noćnom tematikom sa intenzivnom upotrebom plave i ljubičaste boje, a Galaxy Watch je postavljen za treniranje spavanja. Zatim, telefoni prikazuju pozadinu sa sportskom tematikom sa tenisom i skejtbordom i intenzivnom upotrebom nebeski plave boje, dok je sat postavljen na šareni format digitalnog sata. Na kraju, telefoni prikazuju slike ljudi, a sat prikazuje klasični analogni sat, sa značajnom upotrebom roza boje.
Noćna fotografija

Noćna fotografija koja oduzima dah

Snimajte jasne, oštre fotografije i videozapise čak i noću.
Naša najsavremenija funkcija Noćna fotografija koristi AI obradu za snimanje živih boja i finih detalja pri slabom svjetlu.

Uređivanje umjetnom inteligencijom (AI)

Uređivanje bez napora uz razvijenu umjetnu inteligenciju

Iskoristite moć funkcija uređivanja umjetnom inteligencijom kao što je poboljšanje kvaliteta slike, brisanje nepotrebnih objekata i uređivanje zamućenosti pozadine.
Funkcije uređivanja umjetnom inteligencijom preporučuju se na osnovu slike ili videozapisa koje gledate i koji su objedinjeni na jednom mjestu.

Slika mladog dječaka koji drži psa, postavljena na svijetlu cvjetnu pozadinu, s opcijama za AI uređivanje prikazanim na dnu. Odabrana je opcija efekta portreta, koja zamućuje pozadinu tako da se dječak i pas ističu. Slika mladog dječaka koji drži psa, postavljena na svijetlu cvjetnu pozadinu, s opcijama za AI uređivanje prikazanim na dnu. Odabrana je opcija efekta portreta, koja zamućuje pozadinu tako da se dječak i pas ističu.

*Slika je simulirana u svrhu ilustracije. Stvarni UI se može razlikovati.

Video Editor

Novi Samsung Studio. Više načina za kreiranje

Potpuno novi Samsung Studio vam omogućava da uređujete veći broj videozapisa sa više različitih opcija kao što su tekst, naljepnice i zvučni efekti, gdje i kada vi to želite, u sklopu višeslojnog prostora za uređivanje. Osim toga, omogućava vam uređivanje iste datoteke projekta na Galaxy pametnim telefonima, Tab i Book uređajima.1

*Slika je simulirana u svrhu ilustracije. Stvarni UI se može razlikovati.

Quick Share

U tren oka dijelite datoteke između na različitim uređajima

Sa funkcijom Quick Share možete dijeliti datoteke sa obližnjim Galaxy uređajima – čak i sa računarima drugih proizvođača. Također možete koristiti Quick Share za slanje datoteka većem broju kontakata odjednom, čak i ako su daleko ili ne koriste Galaxy uređaje.2

Novi DeX za tablete

Obavljajte više zadataka u isto vrijeme maksimalno efikasno

Pokrenite DeX na svom tabletu kako biste se bez prepreka prebacili na iskustvo nalik onom na računaru uz potpunu kontrolu većeg broja prozora.3, 4

Puls zona

Trčite personalizovanim tempom

Kreirajte personalizovane zone pulsa za vas, tako da možete pratiti svoj puls dok trčite i držati korak sa ciljanim nivoom aktivnosti.5

Praćenje sna

Bolji dani počinju sa boljim noćima

Saznajte više o kvaliteti svog sna tako što nosite Galaxy Watch tokom spavanja. Utvrdite svoje informacije o spavanju ili primite personalizovane savjete za san, direktno na zglobu vaše ruke, a potom pogledajte detalje na svom telefonu.6

Dijeljenje uživo

Više radosnih načina za povezivanje, interakciju i rad

Pomoću funkcije dijeljenja uživo aplikacije Google Meet, možete gledati videozapise, igrati igrice i zajedno uređivati bilješke s prijateljima i saradnicima u stvarnom vremenu.7, 8

Račun za djecu

Galaxy za porodice

Kreirajte račun za djecu koji im omogućava da sigurno istražuju ogromno prostranstvo svog Samsung Galaxy uređaja – uz stalnu mogućnost da ih provjeravate, od njihovih aktivnosti na pametnom telefonu do fizičke lokacije u realnom vremenu.9

Tekstualni poziv

Na pozive odgovorite tekstualnom porukom

Ne možete držati telefon? Voice assistant (glasovni asistent) može konvertovati glasovne razgovore u format za ćaskanje, tako da možete primati i odgovarati na telefonske pozive putem tekstualnih poruka.10

*Slika je simulirana u svrhu ilustracije. Stvarni UI se može razlikovati.

Prikazan je Galaxy pametni telefon koji prima poziv. Opcija tekstualnog poziva je odabrana na ekranu, nakon čega slijedi dugme Prevucite za odgovor. Ekran se prebacuje na seriju tekstualnih poruka u formatu tekstualnog poziva, s opcijom za prebacivanje na glasovni poziv na vrhu i raznim opcijama brzog odgovora na dnu. Prikazan je Galaxy pametni telefon koji prima poziv. Opcija tekstualnog poziva je odabrana na ekranu, nakon čega slijedi dugme Prevucite za odgovor. Ekran se prebacuje na seriju tekstualnih poruka u formatu tekstualnog poziva, s opcijom za prebacivanje na glasovni poziv na vrhu i raznim opcijama brzog odgovora na dnu.

*Slika je simulirana u svrhu ilustracije. Stvarni UI se može razlikovati.

Automatski blokator

Vaša privatnost. Osigurana.

Blokirajte aplikacije iz nepoznatih izvora i zlonamjerne komande poslane putem USB kablova i dodatno provjerite sumnjive aktivnosti. Vaš telefon je još sigurniji s automatskim blokatorom.

 

Pametni telefoni

Galaxy S24 | S24+ | S24 Ultra
 

Tableti

Galaxy Tab S9 | S9+ | S9 Ultra
 

Satovi

Galaxy Watch6 | Watch6 Classic
 

Galaxy Buds

Galaxy Buds2 Pro
 • Slika je simulirana u svrhu ilustracije. Stvarni UI se može razlikovati.
 • Dostupne funkcije i/ili sadržaji mogu se razlikovati u zavisnosti od modela uređaja, zemlje/regije i operatera.
 1. Samsung Studio za Galaxy Book biće dostupan u prvoj polovini 2024.
  Funkcija za uređivanje iste projektne datoteke na svim Galaxy uređajima bit će dostupna u prvoj polovini 2024.
 2. Dostupno na uređajima s One UI 2.1 ili novijim, s instaliranom verzijom operativnog sistema Android Q ili novijom. Za Quick Share potrebne su i Bluetooth Low Energy i Wi-Fi veza. Podržava Galaxy Books, uključujući računare koji su bazirani na Qualcomm-u izrađeni 2020. i kasnije, te Windows računare s Intel Bluetooth/Wi-Fi-jem drugih proizvođača. (OS: Windows 10 2004 verzija ili novija, Bluetooth upravljački program: Intel 22.50.02 ili noviji, Wi-Fi upravljački program: Intel 22.50.07 ili noviji). Broj uređaja s kojima Quick Share može dijeliti u isto vrijeme može varirati ovisno o hardveru Wi-Fi čipa uređaja za dijeljenje. Stvarna brzina može varirati ovisno o uređaju, stanju mreže i korisničkom okruženju. Brzo dijeljenje na iOS i Android uređajima dostupno slanjem QR kodova ili dijeljenjem s kontaktima: pojedinačne datoteke koje se dijele ne smiju premašiti 3 GB (za ukupno 5 GB dnevno), a veza će isteći nakon dva dana; zahtijeva Samsung account i internetsku vezu.
 3. Bežična tastatura se prodaje zasebno.
 4. Podržano samo na određenim modelima Galaxy Tab, kao što su Galaxy Tab S8, S9, A9+, itd. Broj višestrukih prozora dostupnih u DeX načinu rada može biti ograničen.
 5. Personalizacija zone pulsa je omogućena kada se odabere aktivnost trčanja na otvorenom. Potrebno je da konstantno trčite više od 10 minuta. Zahtijeva verziju aplikacije Samsung Health 6.24 ili noviju.
 6. Podržano na Galaxy Watch4 i novijim modelima.
  • Funkcije praćenja sna namijenjene su samo opštim wellness i fitness svrhama.
  • Nije namijenjeno za otkrivanje, dijagnozu, liječenje bilo kojeg medicinskog stanja ili poremećaja sna. Mjerenja su samo za vašu ličnu referencu. Za savjet se obratite medicinskom stručnjaku.
  • Zahtijeva Samsung Health verziju aplikacije 6.24 ili noviju.
  • Za početak je za treniranje spavanja potrebno najmanje 7 zapisa o spavanju (5 radnih dana, 2 slobodna dana)
 7. S Pen Fold Edition za Galaxy Z Fold5 prodaje se zasebno. Koristite S Pen koji je dizajniran za Galaxy Z Fold. Sve ostale S Pen ili stilografske olovke mogu oštetiti ekran. Galaxy Z Fold5 nema ugrađeni slot za S Pen. Podrška za S Pen je ograničena na glavni ekran.
 8. Google Meet je zaštitni znak kompanije Google LLC. Dostupnost aplikacije Google Meet može se razlikovati ovisno o tržištu. Zahtijeva optimalnu mrežnu vezu i registraciju Google računa.
 9. Podržano u Republici Koreji i SAD-u. Računi za djecu se mogu kreirati na uređaju staratelja.
 10. 'Tekstualni poziv' podržava kineski, engleski (Indija, UK, SAD), francuski, njemački, hindi, italijanski, japanski, korejski, poljski, portugalski, španski (Španija, SAD, Meksiko), tajlandski, vijetnamski.