Istražite naš Galaxy

Proizvodi iz porodice Galaxy čine život pametnijim, bržim i boljim.

Galaxy Z Fold2

Dva raširena Galaxy Z Fold2 telefona u mistično bronzanoj boji, jedan okrenut licem prema gore, drugi prema dole. Telefon prikazan sprijeda leži na telefonu okrenutom prema dole, pozadina ekrana je grafika s leptirovima. Dva raširena Galaxy Z Fold2 telefona u mistično bronzanoj boji, jedan okrenut licem prema gore, drugi prema dole. Telefon prikazan sprijeda leži na telefonu okrenutom prema dole, pozadina ekrana je grafika s leptirovima.

Galaxy Watch3

Pogled sprijeda na Galaxy Watch3 od 45 mm u mistično crnoj boji sa licem sata Sporty Classic. Pogled sprijeda na Galaxy Watch3 od 45 mm u mistično crnoj boji sa licem sata Sporty Classic.

Galaxy Tab S7 | S7+

Pogled pod uglom na model Galaxy Tab S7+ naslonjen na tastaturu Book Cover. Tastatura je odvojena ispod. U zraku stoji olovka S Pen, usmjerena prema ekranu. Ekran prikazuje živopisnu ilustraciju ptice među lišćem i cvijećem. Pogled pod uglom na model Galaxy Tab S7+ naslonjen na tastaturu Book Cover. Tastatura je odvojena ispod. U zraku stoji olovka S Pen, usmjerena prema ekranu. Ekran prikazuje živopisnu ilustraciju ptice među lišćem i cvijećem.

SmartTag

Označi. Pronađi. Jednostavno Pametno

SmartTag u crnoj boji prikazan sprijeda. SmartTag u crnoj boji prikazan sprijeda.

*Slika je simulirana u svrhe ilustracije.

*Slike telefona Galaxy S21+ 5G u fantomski ljubičastoj boji, slušalica Galaxy Buds Pro u fantomski ljubičastoj boji i sata Galaxy Watch2 u roza zlatnoj boji simulirane su u svrhe ilustracije.

*Slika slušalica Galaxy Buds Pro je simulirana u svrhe ilustracije.

*Slika prikazuje Galaxy Note20 Ultra, Galaxy Watch3 i Galaxy Buds Live, simulirano u svrhe ilustracije.

*Slika modela Galaxy Note20 i Note20 Ultra, prikazana pod uglom i simulirana u svrhe ilustracije.

*Slika modela Galaxy Z Fold2 u raširenom obliku, posmatrano sprijeda, pozadina ekrana je grafika s leptirovima simulirana u svrhe ilustracije.

*SmartTags ima raspon za Bluetooth od 120m. Stvarni raspon može se razlikovati u zavisnosti od okoline u kojoj se koristi.

*Simulirana slika. Dostupnost boja može varirati ovisno o državi ili operateru. Galaxy A52 je ocijenjen sa IP67. Na osnovu testnih uslova potapanja uređaja u slatkovodnu vodu do 1 metar dubine na period do 30 minuta. Ne preporučuje se za upotrebu na plaži, u bazenima, ili u vodi koja sadrži sapunicu. Ako se desi da po telefonu prolijete tekućinu koja sadrži šećer, molimo Vas, isperite uređaj u čistoj, stajaćoj vodi i klikćite na tipke. Siguran samo kod niskog pritiska vode. Visok pritisak vode poput vode koja teče iz slavine ili tuša može oštetiti uređaj.