Bespoke Jet™

Uživajte u lakoći pražnjenja otpada i punjenja usisivača. All-in-one Clean Station™ postolje koristi "Air Pulse" tehnologiju koja generiše pokrete nalik otkucaju srca da se otrese prašina pulsirajućim vazduhom, za vrijeme punjenja baterije. Hvata 99,999% sitne prašine⁸ a antibakterijska vrećica za prašinu sprečava 99,9% porasta broja bakterija⁹.

Samsung Jet™ - snažno čišćenje uz manje truda

Uz super lagan i super snažan bežični Samsung Jet™ štapni usisivač čišćenje kuće je nikad lakše, a uz usisnu snagu od 200W⁴ i veliki kapacitet baterije zbog koga i do sat vremena⁵ ne morate prekidati čišćenje da bi je dopunili. Da ne pominjemo višeslojni filtracioni sistem koji zadržava 99,999%¹ najsitnije prašine²  i smanjuje količinu alergena⁶, kao i specijalne četke, dizajnirane za uklanjanje minijaturnih čestica.

Usisna moć za dubinsko čišćenje

Skupite sve, od prosutih žitarica do upornih životinjskih dlaka, i to za tren oka, uz usisnu snagu od 200W⁴.

Zadržava 99,999%¹ najsitnije prašine² i smanjuje količinu alergena⁶

Višeslojni filtracioni sistem, osim podova, održava i vazduh u kući jednako čistim.

Izuzetna moć sakupljanja dlaka kućnih ljubimaca Izuzetna moć sakupljanja dlaka kućnih ljubimaca

Izuzetna moć sakupljanja dlaka kućnih ljubimaca

Razne četke Samsung Jet usisivača sakupljaju najsitnije čestice i vrlo su efikasne za dlake kućnih ljubimaca.

Lako i higijensko pražnjenje posude

Ispraznite sakupljenu prašinu lako i ne brinite da će nešto od nje da pobjegne.

Samsung Jet Bot™ - inteligentno AI čišćenje

Počistite kuću, a da ne pomjerite ni mali prst, uz Samsung Jet Bot™ robotski usisivač. Zahvaljujući 3D senzorima i vještačkoj inteligenciji za prepoznavanje predmeta, Jet Bot™ se kreće bez sudaranja sa preprekama i lomljivim predmetima i pronalazi najoptimalnije puteve kretanja, dok LiDAR prati njegov rad i ništa ne ostaje neočišćeno. Ovaj robot se čak i prazni sam.

Pametno čišćenje kroz AI prepoznavanje predmeta Pametno čišćenje kroz AI prepoznavanje predmeta

Pametno čišćenje kroz AI prepoznavanje predmeta

Koristeći vještačku inteligenciju, 3D senzor i LiDAR tehnologiju, Jet Bot™ usisivač će bez sudaranja sa predmetima očistiti svaki milimetar.

Trajno čišćenje jednakom usisnom snagom Trajno čišćenje jednakom usisnom snagom

Trajno čišćenje jednakom usisnom snagom

Uživajte u usisnoj moći koja traje i nakon mnogo čišćenja, zahvaljujući Jet ciklonskoj tehnologiji i savremenom digitalno kontrolisanom inverterskom motoru.

Samoprazneći robotski usisivač Samoprazneći robotski usisivač

Samoprazneći robotski usisivač

Jet Bot™ se, koristeći Air Pulse tehnologiju, automatski vraća do Clean Station™ stanice i odlaže sakupljenu prašinu.

Jet Bot kao čuvar kuće Jet Bot kao čuvar kuće

Jet Bot kao čuvar kuće

Provjerite šta se dešava kod kuće i pazite na svoje ljubimce pomoću Jet Live aplikacije.

Uporedite i odaberite pravi usisivač za sebe

Bežični štapni usisivač

Model
 • ¹ Izvršeno interno testiranje u laboratoriji SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH na osnovu standarda IEC 62885-2, klauzula 5.11 korištenjem Max režima rada. Rezultati mogu varirati ovisno o stvarnoj upotrebi.
 • ² Odnosi se na čestice čiji je raspon veličine od 0,5 do 4,2µm.
 • ³ Emisija fine prašine ispitivana je tokom pražnjenja posude. Zasnovano na koncentraciji PM10 čestica (µg/m3), maksimalni nivo u poređenju sa usisivačem Samsung VC7000. Zasnovano na UL ispitivanjima. Rezultati mogu varirati ovisno o individualnom načinu upotrebe.
 • ⁴ Usisna snaga ispitana je u skladu sa standardom IEC62885-2 klauzulom 5.8, na ulazu u alat bez motora, primjenom Max režima rada. Zasnovano na ispitivanjima SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH. Maksimalna usisna snaga može varirati ovisno o modelu.
 • ⁵ Navedeno vrijeme rada odnosi se na minimalni nivo snage uz priključen nemotorizovani alat. Maksimalno vrijeme trajanja usisavanja može varirati ovisno o modelu.
 • ⁶ Potvrđeno pečatom „Allergy UK Seal of Approval” koji je izdala Britanska fondacija za alergije (BAF).
 • ⁷ Primjeri: klima-uređaj (stojeći tip), frižider, TV, mašina za pranje/ sušenje veša, prečišćivač vazduha, parni orman, kauč, krevet, polica za knjige, sto, Bespoke (frižider/ mašina za posuđe), izmet, električni kabal, peškir/ čarapa, šolja, čaša, flaša, činija, vaza. Na prepoznavanje predmeta može uticati oblik predmeta ili uslovi okruženja.
 • ⁸ Testiranje u laboratoriji SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH na osnovu standarda IEC 62885-2, klauzula 5.11. Rezultati mogu varirati ovisno o upotrebi. Odnosi se na čestice čiji je raspon veličine od 0,5 do 4,2µm.
 • ⁹ Na osnovu testiranja koje vrši Intertek, u skladu sa referentnim standardom ISO 20743:2013 Poglavlje 8.1. Deaktivira 99,9% bakterija Staphylococcus aureus ATCC 6538, Klebsiella pneumoniae ATCC 4352. Ova funkcija nije podržana u SAD i Kanadi a rezultati mogu varirati ovisno o stvarnom načinu upotrebe.
 • ¹⁰ Rezultati mogu varirati ovisno o individualnoj upotrebi. Prašina i dlake koje zapnu unutar rešetke možda se neće moći ukloniti samo nakon jednog ciklusa.
 • ¹¹ Usisna snaga ispitana je u skladu sa standardom IEC62885-2 klauzulom 5.8, na ulazu u alat bez motora, primjenom Jet režima rada. Zasniva se na testovima SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH.