Q-serija

Pravi bioskopski zvuk kroz Dolby Atmos & DTS:X

Vrhunski sistem kućne zabave uz 3D surround zvuk kroz Dolby Atmos & DTS:X. Soundbar Q-serije, zahvaljujući Q-simfoniji, savršeno usklađuje zvuk sa radnjom na ekranu, pružajući bioskopski doživljaj neuporediv sa bilo kojim drugim soundbarom.

Prikaz Q950A soundbara odozgo, na površini boje crnog škriljca u čijoj se sredini nalazi tekst Q950A Soundbar. Prikaz Q950A soundbara odozgo, na površini boje crnog škriljca u čijoj se sredini nalazi tekst Q950A Soundbar.

S-serija

Zvuči dobro koliko i izgleda

Soundbar S-serije ispunjava prostor zvukom koji se prilagođava sadržaju, zvučni efekti djeluju isto kao u bioskopu, a dijalozi su kristalno jasni - takav kvalitet smješten je u minimalistički dizajn koji odgovara svakom stilu interijera. Osim toga, zahvaljujući instaliranoj Amazon Alexa aplikaciji imate brz pristup muzici, vijestima i svemu ostalom.

Bočni prikaz soundbara S60 sa horn zvučnikom sa strane na narandžastoj pozadini. Bočni prikaz soundbara S60 sa horn zvučnikom sa strane na narandžastoj pozadini.

A-serija

Surround zvuk sa impresivnim basom

Doživite 3D zvuk bez potrebe da prostor bude prenatrpan zvučnicima, jer se zahvaljujući Virtual DTS:X tehnologiji zvučni talasi kanališu kroz prostor – a nevjerovatan zvuk moćnog bas zvučnika uvući će Vas duboko u igricu, film ili muziku.

Dijagonalni prikaz crnog soundbara A-serije koji stoji na mermernoj polici ispred Neo QLED TV-a. Dijagonalni prikaz crnog soundbara A-serije koji stoji na mermernoj polici ispred Neo QLED TV-a.

Najbolji izbor

HW-Q960A

„Nevjerovatno kako funkcioniše sa TV-om, kakav je zvuk filma ili muzike, a ovo je i jedini soundbar koji ima pravi 11.1.4-sistem kanala.”

- AV Forumi
- AV Forumi
QLED TV prikazuje vozača četvorotočkaša, sa soundbarom Q-serije, bas zvučnik i zvučnici se nalaze ispred, a daske na podu su iskrivljene. QLED TV prikazuje vozača četvorotočkaša, sa soundbarom Q-serije, bas zvučnik i zvučnici se nalaze ispred, a daske na podu su iskrivljene.

Sve je bolje u društvu

Uparite svoj soundbar zvučnik sa najnovijim Samsung TV-om i imat ćete vrhunski doživljaj kućne zabave.

Doživite našu najnoviju tehnologiju: Neo QLED

Potpuni 4K doživljaj, uz prilagodljiv zvuk za kristalno jasne dijaloge.
Potpuni 4K doživljaj, uz prilagodljiv zvuk za kristalno jasne dijaloge.
Neo QLED 8K TV sa plavom vodom u pozadini. Neo QLED 8K TV sa plavom vodom u pozadini.

Karakteristike, specifikacije i vizualni prikazi proizvoda podložni su promjenama.